Не, не съм разговарял с никого в залатаHope написа:
До мен имаше едно момче, което колкото мога да преценя от аватара ти, приличаше на теб, но мога и да бъркам, не бях много в кондиция в неделя. ; ) Ти ли ме пита ако ти свърши химикалът, дали мога да ти дам?
[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Актуализирай подписа сиsvetlio.varna написа:The_iMMortal_f написа: Диалог с Алекс, преди изпита
Аз: Не знам защо, но от някъде чакам да изскочи "Светльо точка Варна" и да ни каже какво да правим..![]()
Алекс: Защото може би е секс символ и разбира от всичко !![]()
![]()
![]()
Светльо точка Варна нямаше как да дойде, понеже ви стискаше палци от плажа във Варна
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
- ncuxo
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз пък супер много се зарадвах на темата. Исках да напиша много и различни примери за "ние" и "те". Но в последствие се оказа, че опитите ми да пиша в моя си стил ме пообъркаха. Нямаше как да свържа всичко, което исках да кажа и в крайна сметка се ограничих до "ние българите" и "те- по-развитите и по-успелите нации", "ние- различните, свободомислещи хора" и "те- еднаквите нагаждачи" и "ние- обикновените, добри хора, избирателите" и "те- политиците и политикоугодните престъпници". Най-кофтито беше, че не ми стигна времето, за да напиша още някои неща. Така или иначе, надеждите ми за Софийския вече почти ги няма. 
Long Live Rock'N'Roll !
-
vik
- В началото бе словото
Borisg и аз май те видях преди изпита около 12,30 още пред су,ама не бях съвсем убедена,че си ти и честно казано малко ме досрамя да дойда да се запознаем..пък и ти слушаше музика (ти ли си бил? ) и тъкмо вече се реших да идва,че ми беше мн скучно сама и дойдоха някакви познати....
Аз реших да пиша за едни ние и едни те и си избрах да са ние-българите и те-западните европейци.Основните ми идеи бяха,че сме в Европейския съюз,но въпреки това сме много далече от тях,че ни е нужна промяна ,но никое правителство не може да се справи само,трява промяната да тръгне и от мен и от теб.Писах,че ГЕРБ са започнали промените ,ние обаче трябва да ги довършим.споменах акциите като доказателство,че поне се опитват д аправят нещо.Дадох няколко примера какво можем д аправим вместо смао да се оплакваме.Писах и за различието -как се приема в другите страни и как се приема у нас.(за нетолерантността към гейовете,споменах инвалидите и сираците)Писах за морелните ни системи техните и нашите най-вече,за измамите в дължавата (съдебната сисмета дадох за пример) и масовия начин на мислене на българите.Писах за това,че те иамт гражданско общество,а ние само мрънкаме на съседа и продължаваме да търпим това,което не ни харесва (пример с въздуха над стара загора и малката бройка хора,отишли за протеста против дупките).Писах,че не оценяме културата си (в чужбина дават луди пари за организация на турнета на българиски ансамбли,а тук децата се срамуват да ги види някой съученик с носията,а хората предпочитат някоя чалгадйийка да пее на предизборна кампания отколкото ансамбъл за народни песни и танци),че не ценим и природата си (бетионираме палнините и плажовете преносно и буквално за мидения край Созопол),че нямаме хубав туризъм,а те имат.Цялият ми формат беше като размисли в автобуса,дкато пътувам от калотина до вкъщи,пребирайки се от турне в Франция,Англия и Германия с детски ансамбъл.В заключението пулния с боклуци автобус символизираше държавата и ценностните ни системи.Вкарах един цитата на Юнг.И завършех пак с това,че е време за промяна.За действия,не само за оплакване.За да можем да стигнем най после до тяхното положение.И че е нужно д адействаме "Всички.Ние.Заедно." Това е общо взето май на кратко.Аз си го харесах,ама ще видим дали "те" :р ще ми го харесат...Избрах тази посока иначе понеже позволява включването ан повече политика,а понеже на предварителния бягах от нея реших този път да включа повечко...
Ето и една нова интерпретация: Ние и те- ние си 1акаме оценките,те да побързат малко повече този път ако може :р
Аз реших да пиша за едни ние и едни те и си избрах да са ние-българите и те-западните европейци.Основните ми идеи бяха,че сме в Европейския съюз,но въпреки това сме много далече от тях,че ни е нужна промяна ,но никое правителство не може да се справи само,трява промяната да тръгне и от мен и от теб.Писах,че ГЕРБ са започнали промените ,ние обаче трябва да ги довършим.споменах акциите като доказателство,че поне се опитват д аправят нещо.Дадох няколко примера какво можем д аправим вместо смао да се оплакваме.Писах и за различието -как се приема в другите страни и как се приема у нас.(за нетолерантността към гейовете,споменах инвалидите и сираците)Писах за морелните ни системи техните и нашите най-вече,за измамите в дължавата (съдебната сисмета дадох за пример) и масовия начин на мислене на българите.Писах за това,че те иамт гражданско общество,а ние само мрънкаме на съседа и продължаваме да търпим това,което не ни харесва (пример с въздуха над стара загора и малката бройка хора,отишли за протеста против дупките).Писах,че не оценяме културата си (в чужбина дават луди пари за организация на турнета на българиски ансамбли,а тук децата се срамуват да ги види някой съученик с носията,а хората предпочитат някоя чалгадйийка да пее на предизборна кампания отколкото ансамбъл за народни песни и танци),че не ценим и природата си (бетионираме палнините и плажовете преносно и буквално за мидения край Созопол),че нямаме хубав туризъм,а те имат.Цялият ми формат беше като размисли в автобуса,дкато пътувам от калотина до вкъщи,пребирайки се от турне в Франция,Англия и Германия с детски ансамбъл.В заключението пулния с боклуци автобус символизираше държавата и ценностните ни системи.Вкарах един цитата на Юнг.И завършех пак с това,че е време за промяна.За действия,не само за оплакване.За да можем да стигнем най после до тяхното положение.И че е нужно д адействаме "Всички.Ние.Заедно." Това е общо взето май на кратко.Аз си го харесах,ама ще видим дали "те" :р ще ми го харесат...Избрах тази посока иначе понеже позволява включването ан повече политика,а понеже на предварителния бягах от нея реших този път да включа повечко...
Ето и една нова интерпретация: Ние и те- ние си 1акаме оценките,те да побързат малко повече този път ако може :р
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Да, аз още в 12:30 бях пред университета с латте в ръка, и слушалки на ушитеvik написа:Borisg и аз май те видях преди изпита около 12,30 още пред су,ама не бях съвсем убедена,че си ти и честно казано малко ме досрамя да дойда да се запознаем..пък и ти слушаше музика (ти ли си бил? ) и тъкмо вече се реших да идва,че ми беше мн скучно сама и дойдоха някакви познати....
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
-
vik
- В началото бе словото
Ееее,съжалявам тогава... 
Моя грешка тогава : )Borisg написа:Не, не съм разговарял с никого в залатаHope написа:
До мен имаше едно момче, което колкото мога да преценя от аватара ти, приличаше на теб, но мога и да бъркам, не бях много в кондиция в неделя. ; ) Ти ли ме пита ако ти свърши химикалът, дали мога да ти дам?
И на мен ми беше трудно точно да обединя нещата по такъв начин, че да има логическа връзка. Мисля, че от това произтичаше трудността - по самата тема може да се каже наистина много, но логическият преход не беше никак лесен. И затова се чудя не е ли по-добре да обхванеш малко, но да го защитиш и развиеш, отколкото да пишеш за много и различни теми, демонстрирайки всеобхватна обща култура, но да не успееш да защитиш твърденията си?ncuxo написа:Аз пък супер много се зарадвах на темата. Исках да напиша много и различни примери за "ние" и "те". Но в последствие се оказа, че опитите ми да пиша в моя си стил ме пообъркаха. Нямаше как да свържа всичко, което исках да кажа и в крайна сметка се ограничих до "ние българите" и "те- по-развитите и по-успелите нации", "ние- различните, свободомислещи хора" и "те- еднаквите нагаждачи" и "ние- обикновените, добри хора, избирателите" и "те- политиците и политикоугодните престъпници". Най-кофтито беше, че не ми стигна времето, за да напиша още някои неща. Така или иначе, надеждите ми за Софийския вече почти ги няма.
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз вече се записах Отне ми около 2 часа, но доста се забавих със самото попълване на документите.
Да знаете, горе в ляво на блаките пише "Входящ номер" не го попълвайте, не е номера от картончетата за изпитите.
Да знаете, горе в ляво на блаките пише "Входящ номер" не го попълвайте, не е номера от картончетата за изпитите.
http:\\bsskg.wordpress.com
- ncuxo
- В началото бе словото
Еми, предполагам, че да защитиш мнението си е най-важно... Ама аз така се шашнах, че и това не направих както трябва... Ще видим резултатите и ще разберем какво е трябвало и какво не.Hope написа:И на мен ми беше трудно точно да обединя нещата по такъв начин, че да има логическа връзка. Мисля, че от това произтичаше трудността - по самата тема може да се каже наистина много, но логическият преход не беше никак лесен. И затова се чудя не е ли по-добре да обхванеш малко, но да го защитиш и развиеш, отколкото да пишеш за много и различни теми, демонстрирайки всеобхватна обща култура, но да не успееш да защитиш твърденията си?ncuxo написа:Аз пък супер много се зарадвах на темата. Исках да напиша много и различни примери за "ние" и "те". Но в последствие се оказа, че опитите ми да пиша в моя си стил ме пообъркаха. Нямаше как да свържа всичко, което исках да кажа и в крайна сметка се ограничих до "ние българите" и "те- по-развитите и по-успелите нации", "ние- различните, свободомислещи хора" и "те- еднаквите нагаждачи" и "ние- обикновените, добри хора, избирателите" и "те- политиците и политикоугодните престъпници". Най-кофтито беше, че не ми стигна времето, за да напиша още някои неща. Така или иначе, надеждите ми за Софийския вече почти ги няма.
Long Live Rock'N'Roll !
- Bebolinkaa
- В началото бе словото
Здравейте и от мен
))))
Отдавна следя форума в СУ, но чак сега реших и аз да изкажа мнение... Таа, значи аз искам да уча PR, не съм се явявала на предварителен по журналистика, защото кандидатстввам и с история и испански, а относно темата Ние и те- смятам , че можеше да е къде къде по-зле (например темата Атом, Газ и АЗ :Д). Аз писах за Ние- Хората и Те-Животните, как повечето от нас в стремежа си изразяват силата си и превъзходството си тъпчат беззащитните животни, убиват и разрущават, писах за бездомните кучета, за дивите животни, за животните от лабораториите и т,н..... Аз си го харесвам, сега остава да видим как ще го оценят, а колко горе-долу трвбва да изкарам за момиче , за да съм вътре- при положение , че на матурата по БЕЛ имам 5,95 а оценката от дипломата по история ми е 6.00?
Отдавна следя форума в СУ, но чак сега реших и аз да изкажа мнение... Таа, значи аз искам да уча PR, не съм се явявала на предварителен по журналистика, защото кандидатстввам и с история и испански, а относно темата Ние и те- смятам , че можеше да е къде къде по-зле (например темата Атом, Газ и АЗ :Д). Аз писах за Ние- Хората и Те-Животните, как повечето от нас в стремежа си изразяват силата си и превъзходството си тъпчат беззащитните животни, убиват и разрущават, писах за бездомните кучета, за дивите животни, за животните от лабораториите и т,н..... Аз си го харесвам, сега остава да видим как ще го оценят, а колко горе-долу трвбва да изкарам за момиче , за да съм вътре- при положение , че на матурата по БЕЛ имам 5,95 а оценката от дипломата по история ми е 6.00?
- crying_angel
- В началото бе словото
на мен темата ми хареса
и определено е най-хубавата от 3те изтеглени
неочаквах че ще пиша толкова много и като си го четох по време на изпита ми звучеше добре ..ама сега малко почнах да се протеснявам защото скачах от тема на тема смисъл писах за гей парада писах за бедни богати за хора-животни писах даже и ние тъмнокосите и те -русите ии какво ли още не ..
и определено е най-хубавата от 3те изтеглени
неочаквах че ще пиша толкова много и като си го четох по време на изпита ми звучеше добре ..ама сега малко почнах да се протеснявам защото скачах от тема на тема смисъл писах за гей парада писах за бедни богати за хора-животни писах даже и ние тъмнокосите и те -русите ии какво ли още не ..
- Bebolinkaa
- В началото бе словото
crying_angel, аз пък се притеснявам точно , че писах само върху един аспект на темата за ние и те и се чудя , може пък да го сметнат за малко.. въпреки че си написах 5 страници, но знам ли...
Здравейте и от мен. Аз бях в зала 65, темата първоначално ме шашна, но в последсвие успях да скалъпя две страници и половина (при мен обемът е проблем, есетата ми винаги са кратки
). Аз писах за Ние- обикновените хора и Те- богатите, известните, звездите. Уводът ми звучи леко философски, тъй като поставих и отговорих на въпростите: Коя съм аз? Кои сме ние? И кои са те? Тезата ми защитава твърдението , че въпреки различния си начин на живот, въпреки благосъстоянието, славата и парите, и звездите са обикновени хора също като нас, защото и те всеки ден се сблъскват с обикновените, човешките проблеми. и така дъра дъра още две странички. На предварителния имам 3. 00, не очаквам повече и сега, тъй като предишния път бях обедена, че писанието ми е добро, а сега не е така
Успех на всички 
think green
- summer_f_
- Пишете, о, братя
Темата въобще не ми хареса и беше твърде неочаквана за мен. Не разбрах какъв е скритият замисъл, закодиран в нея
Иначе аз поне си излях душата, както се казва
Наредих ги едно хубаво всички, а заключението ми беше, че не трябва да се делим на Ние и Те, а трябва всички да бъдем едно, да забравим различията и тъй нататък
Поне мина
Иначе аз поне си излях душата, както се казва
Поне мина
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!