Малей... Коя е тази врачка. Айде да платим на твоя познат и на нея да каже коя ще е темата за редовния и по литератураIce_Spirit написа:Едни съученички ходили на врачка и тя познала темата,която се падна вчера...Май трябваше и ние да го направим,поне да си я преговорим...Но,както и да е.Може и този метод да действа за тези,които не искат/не могат да научат всичките теми...
предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- явор
- Летописец Виртуоз
Абе да ви попитам katiunki, power и други ако има, които са били в стаята , където се тегли темата вие видяхте ли да теглят другите две резервни теми, щото аз не видях, нито чух да теглят други теми, а по телевизията вечерта даже казаха кои били резервните теми. Е как ще стане това като в стаята НЕ казаха резервни теми, пък може и аз да съм го проспуснала тоя момент, да съм се разсеяла та затова ви питам ако още някой е бил там да каже дали е чул да казват резервните теми...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Яворе,и аз искам да науча
.
От друга страна,сама си познах,че ще се падне нещо,което не съм преговорила и не знам мното добре...Даже с една приятелка отидохме да се разходим към 8и30 и точно й казвах как ще ни забият с някоя гадна тема,визирайки Балканските,Църквата и просветата,щото не съм наблегнала на тях...Така че другият пък всичко трябва да се учи
От друга страна,сама си познах,че ще се падне нещо,което не съм преговорила и не знам мното добре...Даже с една приятелка отидохме да се разходим към 8и30 и точно й казвах как ще ни забият с някоя гадна тема,визирайки Балканските,Църквата и просветата,щото не съм наблегнала на тях...Така че другият пък всичко трябва да се учи
Toto-I will remember
- явор
- Летописец Виртуоз
Ми айде... Нали има парични преводи. Говори с него и го помолиIce_Spirit написа:Яворе,и аз искам да науча.
А за останалото... Аз пък си казах вечерта преди изпита, че ми се спи и че няма да донауча Църквата и точно тя се падна, като бях преговорил само 1/2
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
А имам един малко странен въпрос... Тука във форума повечето се оплаквате от темата за църквата, както виждам. Това значи ли, че ако онова момиченце от плд беше дръпнало билета за НОД в Тракия и Македония или например Култура през Възраждането или ВСВ щяхте да сте по-щастливи??? Защото това са теми с тежка фактология, сравнително трудна логика и направо не могат да се сравняват с мемоарите на Бозвели и джавканията на "младите" и "старите" за характера на Екзархията. Та според вас дали тая година двойките ще са повече от 50%? И освен това да знаете дали има някакво умишлено занижаване на оценките на предварителния в сравнение с основния или изпитите са наистина еквивалентни??/
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
тези теми изобщо не можеха да се паднат приятелю освен просветата ама без културата а нея я 4етох сутринта в 5:00 и с нея заварших преговора е там 5.50 не ми бягаше фактите ги знаех перфект а то нищо друго няма по4ти освен да обесниш за предпоставките и т.н...тези теми си ги пазят за редовнияCasapA написа:А имам един малко странен въпрос... Тука във форума повечето се оплаквате от темата за църквата, както виждам. Това значи ли, че ако онова момиченце от плд беше дръпнало билета за НОД в Тракия и Македония или например Култура през Възраждането или ВСВ щяхте да сте по-щастливи??? Защото това са теми с тежка фактология, сравнително трудна логика и направо не могат да се сравняват с мемоарите на Бозвели и джавканията на "младите" и "старите" за характера на Екзархията. Та според вас дали тая година двойките ще са повече от 50%? И освен това да знаете дали има някакво умишлено занижаване на оценките на предварителния в сравнение с основния или изпитите са наистина еквивалентни??/
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
Паган написа:Ако искат да си запълнят бройките никога няма да датат НОД
в Тракия и Македония, защото тогава двойките няма да са около 50%,
а над 65%.Бъди сигурен в това.
Паган4о да ти кажа за един предварителен сякаш става а ?
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
Паган написа:Ако искат да си запълнят бройките никога няма да датат НОД
в Тракия и Македония, защото тогава двойките няма да са около 50%,
а над 65%.Бъди сигурен в това.
Паган4о да ти кажа за един предварителен сякаш става а ?
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър