Kaндидати за Право 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Re: Kaндидати за Право 2010
според мен трябва да вдигнеш историята 
Мислите ли, че 27, 49 ще ми стигне за право редовно. (момиче сам)
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
пак се почна 
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
Малко по-горе sonrisa е дала минималния бал от миналата година - 27,38. Трябва да разчиташ, че тази няма да е по-висок... но никой не може да ти гарантира, че няма да се вдигне.racoon написа:Мислите ли, че 27, 49 ще ми стигне за право редовно. (момиче сам)
-
BlagovestHristov
- Драскач
Няма да ти стигне,съжелявам.racoon написа:Мислите ли, че 27, 49 ще ми стигне за право редовно. (момиче сам)
Само над 29 .... а ти си мисли и мисли.
ами не е точно така...има хора,които не се записват...аз мин. година имах познати дето ги приеха право,ама ги приеха и в чужбина и отидоха там...т.е. се освобождава място като не се запишат_sonrisa_ написа:Зависи.. ако всички места се заемат още на първо класиране-не. Така стана миналата година
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
С този бал* няма как да знаем със сигурност дали ще ти стигне. Напълно е възможно тази година баловете да са по-високи и да не ти е достатъчен, както е възможно и обратнотоracoon написа:Мислите ли, че 27, 49 ще ми стигне за право редовно. (момиче сам)
* казвам с "този бал", тъй като сам по-себе си е сравнително висок, но е точно на границата, ако сравняваме с миналогодишните. Но с бал 28,-- и нагоре можеш да си сигурна, че ще влезеш - така че се постарай да си вдигнеш оценките поне с още някакви си 50 стотни и мисля, че няма да имаш причина да се притесняваш
Успех!
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ами явно си познавал един от 3мата ( две момчета и едно момиче), които не са се запислаи на първо класиране.webstil написа:ами не е точно така...има хора,които не се записват...аз мин. година имах познати дето ги приеха право,ама ги приеха и в чужбина и отидоха там...т.е. се освобождава място като не се запишат_sonrisa_ написа:Зависи.. ако всички места се заемат още на първо класиране-не. Така стана миналата година
И то даже за момичетата бяха приети 131 от 130 места и само 131-вото не се записа.
Но ако тази година не стане така ще има и 2ро, дажже може би и 3то класиране.. Въпреки че малко ме съмнява
-
BlagovestHristov
- Драскач
Ох .... искате ли да ви кажа истината за бала поне при момчета.Стига сте сънували и сте се филмирали ,че баловете ще са неземни
На предварителния имам 4,25 и само 250 момчета са преди мене.Като се замислиш,че 150 от тях ще отидат в други специалности с тази оценка даже за право стига.
По бел имам 2:00 и само 200 момчета са преди мене,което какво значи ....
Бълнувайте си високите балове колкото искате.
По бел имам 2:00 и само 200 момчета са преди мене,което какво значи ....
- _sonrisa_
- Флъдзила
Нали ти е ясно, че при момичетата стоят мааалко по по-различен начин нещата 
А за по-високите балове- и аз не мисля, че могат да скочат кой знае колко в сравнение с миналата година. Но пък балът няма никакво значение за това дали всички ще се запишат на първо класиране, или не
А точно затова ставаше въпрос в горния пост
А за по-високите балове- и аз не мисля, че могат да скочат кой знае колко в сравнение с миналата година. Но пък балът няма никакво значение за това дали всички ще се запишат на първо класиране, или не
А точно затова ставаше въпрос в горния пост
е туй с бел не го очаквахBlagovestHristov написа:Ох .... искате ли да ви кажа истината за бала поне при момчета.Стига сте сънували и сте се филмирали ,че баловете ще са неземниНа предварителния имам 4,25 и само 250 момчета са преди мене.Като се замислиш,че 150 от тях ще отидат в други специалности с тази оценка даже за право стига.
По бел имам 2:00 и само 200 момчета са преди мене,което какво значи ....![]()
![]()
П.П. Баловете ще паднат заради матурите...това мисля че е ясно
- _sonrisa_
- Флъдзила
Хич не е ясно това с матурите. Повечето хора, които се стремят към правото имат, освен отлична диплома, и отлични оценки от ДЗИ. Така че не си правете кой знае какви планове 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
За отличните оценко от ДЗИ на кандидат-правистите може да поспорим 
- _sonrisa_
- Флъдзила
Светльо, казах "повечето" и.. не си мисли, че тука като пишат 20 човека, можем да си направим някаква ясна сметка за общия фон 
не може.. тук пишем най-добрите ( без тоя пич с 2-ката ) xD