Hope написа:Не ми хареса темата, имам чувството, че писах пълни глупости. Не знам до колко си защитих убедително твърденията с примери.
И миналия път бях в 292, нещо не ми е на късмет там. : )
И аз така
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Hope написа:Не ми хареса темата, имам чувството, че писах пълни глупости. Не знам до колко си защитих убедително твърденията с примери.
И миналия път бях в 292, нещо не ми е на късмет там. : )
Не си единствен , и аз писах в тази насока . Ще стискаме палци да е правилнаssk написа:Aз утре като пиша всичките 30 неща, които мога да кандидатствам, благодарение на матурите... Ще види СУ, няма да се откажа от него.
Чувам педагогика не било лошо,а ?![]()
С това 4.50 на предварителния и с неодобрението от частната ми и нашите, че съм писал в политическа насока...
invisible написа:аз не следя много новините .. вестници пък съвсем не употребявам .. но кои са атом и газ![]()
Аз писах за Луцифер и Михаил, братята разделили божието семейство на рай и ад заради различните си представи за добро. И представих войната между ад и рай като проекция в днешната действителност, във всеки един аспект от нея.Hope написа:Най общо как противопоставянето ние и те може да бъде разгледано като отрицателно и като положително явление. Чак не ми се обеснява, защото колкото повече се замислям, толкова повече виждам, че не написах особено впечатляващи неща.Borisg написа:За какво писахте, хора?
Ти за какво писа? : )

The_iMMortal_f написа: Диалог с Алекс, преди изпита
Аз: Не знам защо, но от някъде чакам да изскочи "Светльо точка Варна" и да ни каже какво да правим..![]()
Алекс: Защото може би е секс символ и разбира от всичко !![]()
До мен имаше едно момче, което колкото мога да преценя от аватара ти, приличаше на теб, но мога и да бъркам, не бях много в кондиция в неделя. ; ) Ти ли ме пита ако ти свърши химикалът, дали мога да ти дам?Borisg написа:Аз писах за Луцифер и Михаил, братята разделили божието семейство на рай и ад заради различните си представи за добро. И представих войната между ад и рай като проекция в днешната действителност, във всеки един аспект от нея.Hope написа:Най общо как противопоставянето ние и те може да бъде разгледано като отрицателно и като положително явление. Чак не ми се обеснява, защото колкото повече се замислям, толкова повече виждам, че не написах особено впечатляващи неща.Borisg написа:За какво писахте, хора?
Ти за какво писа? : )
И аз бях в 292 като теб