[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
baby_v
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
темите не бяха от най-лесните,но ни се падна по-малкото зло
успех на всички в класирането

,,Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни!''
Джордж ГАРЛИН
Джордж ГАРЛИН
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Дам. Да не си ме познал?kalioo написа:В 23 зала ли беше?ssk написа:"Останалите две контролни теми са: „Атом, газ и аз" и „Знаем ли какво ядем".
baby_v
Аз така си казах и миналият път, ама стига с това по-малкото зло. Искам хубава, нормална тема.
http:\\bsskg.wordpress.com
-
baby_v
- В началото бе словото
ssk
има решение,всяка година да кандидатстваш ( не ти го пожелавам) ,но все някога ще се падне нормална тема.оптимистка съм
има решение,всяка година да кандидатстваш ( не ти го пожелавам) ,но все някога ще се падне нормална тема.оптимистка съм
,,Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни!''
Джордж ГАРЛИН
Джордж ГАРЛИН
Познах те.ssk написа:Дам. Да не си ме познал?kalioo написа:В 23 зала ли беше?ssk написа:"Останалите две контролни теми са: „Атом, газ и аз" и „Знаем ли какво ядем".
baby_v
Аз така си казах и миналият път, ама стига с това по-малкото зло. Искам хубава, нормална тема.
Относно темата най ми хареса от "Боклуци" "Братя" "Дупки" и т.н
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
- Inchetooo
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Тези теми бяха просто...дори незнам какво да кажа
.Но,като че ли наистина това беше по-малкото зло(не че това ни върши работа)А и с тази четворка от предварителния,май ще видя СУ само през крив макарон.Е остава ни да се надяваме,че поне резултатите ще излязат по-бързо от предния път.Успех на всички 
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Aз утре като пиша всичките 30 неща, които мога да кандидатствам, благодарение на матурите... Ще види СУ, няма да се откажа от него.
Чувам педагогика не било лошо,а ?
С това 4.50 на предварителния и с неодобрението от частната ми и нашите, че съм писал в политическа насока...
Чувам педагогика не било лошо,а ?
С това 4.50 на предварителния и с неодобрението от частната ми и нашите, че съм писал в политическа насока...
e мислиш че 4,5 няма да ти стигне ???ssk написа:Aз утре като пиша всичките 30 неща, които мога да кандидатствам, благодарение на матурите... Ще види СУ, няма да се откажа от него.
Чувам педагогика не било лошо,а ?![]()
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Kaliooо на предварителния има 23 момчета с по-висока оценка и 12 със същата. На този ще ме минат достатъчно хора за да не вляза журналистика. Балът ми излиза 25.08 (5.58 матура БЕЛ и 6.00 История от дипломата)
Не ми хареса темата, имам чувството, че писах пълни глупости. Не знам до колко си защитих убедително твърденията с примери.
И миналия път бях в 292, нещо не ми е на късмет там. : )
И миналия път бях в 292, нещо не ми е на късмет там. : )
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
За какво писахте, хора? 
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Най общо как противопоставянето ние и те може да бъде разгледано като отрицателно и като положително явление. Чак не ми се обеснява, защото колкото повече се замислям, толкова повече виждам, че не написах особено впечатляващи неща.Borisg написа:За какво писахте, хора?
Ти за какво писа? : )
- gogofen
- В началото бе словото
За 50 минути надрасках нещо и си излязох като първия пич в 15 часа.Хвана ме яд и мислех да тегла една майна,ма си викам ае няя.
Бях в 65-та със сиво елече,сиви дънки и бели кецки
Ако някои ме е познал или видял,да е жив и здрав...
P.S. Писах за инвалидите..
Бях в 65-та със сиво елече,сиви дънки и бели кецки
Ако някои ме е познал или видял,да е жив и здрав...
P.S. Писах за инвалидите..

- boo.
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: четвърти
Оф, колкото повече се замислям какво съм писала, толкова повече се отчайвам. Изводът е - писах твърде малко, но за сметка на това заложих на провокативността. Не знам до колко се е получило... ще видим.
Иначе темата беше най-хубава от трите възможни, но ми беше трудна за структуриране О.о Не съм сигурна защо, явно губя форма.
Писах за различните и тези, които ги отхвърлят, за народа и държавата, за жертвите и престъпниците, добро, зло... и някакви такива.
Ох, да минават тия 10 дена и да се приключва, че направо не знам.
Иначе темата беше най-хубава от трите възможни, но ми беше трудна за структуриране О.о Не съм сигурна защо, явно губя форма.
Писах за различните и тези, които ги отхвърлят, за народа и държавата, за жертвите и престъпниците, добро, зло... и някакви такива.
Ох, да минават тия 10 дена и да се приключва, че направо не знам.
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
- Или поне така е според легендата...
Ех как ви завиждам, че утре можете още да си подадете документите за класиране...а аз чакам МОН да ми легализират дипломата и може и изобщо да не стане...иначе темата днес на мен лично ми хареса...по колко писахте? Аз написах точно 4 страници....
-
el_presidente_ina
- В началото бе словото
Хммм.... странно аз не писах за дискриминация и толерантност а по бтв това казаха, че са очаквали. Разбрах темата по съвсем различен начин. Писах за ние и те, като България и Европейския съюз, за Бай Ганьо, за "добросъседските" отношения в Съюза, за лъжите и проверките за бюджета. После споменах нещо за ЮАР, че успява да обедини всички в НИЕ с една идея за единност и за гей-парада включих.... ии увода и заключението са ми за едно предаване "Съседски войни" и чувството за собственост, и че Германия е като "домоуправител", а ние с Гърция сме нередовните платци на наема
Не знам колко добре стана, но мисля, че ще имам по-малко от предварителния, затова дано не се бъркам, че се взима по-високата оценка