Или по-точно казано:
2. Оригинал и копие от дипломата за завършено средно образование. Оригиналната диплома се връща на кандидата веднага след сверяване с копието. Приложеното към документите копие на дипломата не се връща;
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Не е нужноEleanor написа:копието на дипломата предполагам, че трябва да е заверено?
1.Не,след като се запишеш в един университет,носиш дипломата си за средно образование,записваш се и тя остава при тях,което ти слага "обвързан" с университета.gopeto написа:Имам въпрос ако неме приемат на 1 во класиране а в друг университет са ме приели,може ли там да се запиша и ако ме приемат после тук да се отпиша.
Другия ми въпрос е за като сам ходил на матура по математика нея ли ще вземат или оценката от дипломата(по голяма е от матурата) за балобразуването.Като ще се явя на редовния по математика.
А като ида да заявя специалностите които искам да се класирам допломата там ли си я оставям или трябва да я нося заедно с неино копие.
Еми 'щото аз търся нещо, което би ми било интересно и би ми доставяло удоволствие да го уча. Пък какво ще работя ще му мисля като му дойде времето.Lina__ написа:Ами аз точно зашото не съм наясно каво точно се работи,какви постове могат да се заемат,затова питама ти защо си против публичната?
И аз така мисля...черпя те еднаgopeto написа:Изобщо нетрябваше да се явявам на матура по математика.То тия матури изобщо са далече от истината.