Приятелство с бившия/та
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: Приятелство с бившия/та
О, и аз съм започвала приятелски разговори, свършили по същия начин; особено ако е останало нещо недоисказано е абсолютно човешко.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Хм.. на мен не ми се е случвало.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
А някои хора просто не разбират, че с едни бивши става приятелство, с други НЕ! И се присещат като луд за тояга да ти се бъркат в спокойното ежедневие с поздрав тип "Ти няма ли да се сетиш да кажеш едно ЗДРАСТИ поне?...". Трябва ли винаги да се налага да бъде човек невъзпитан, груб, злобен и да те псува каруцарски, за да схванеш, че не си желан наоколо!? 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Хах. И аз имах някакъв много подобен случай онзи ден. Само дето не знам дали въпросният човек, който постъпи изключително зряло да ме изтрие от фейсбук без никакъв повод, ми е точно бивш или стана бивш след тази поредна глупост от негова страна. Абе бяхме "заедно" 9 месеца, но неофициално, виждахме се с други хора и прочие. Големи караници, обиди и номерца бяха(и то не заради отношенията ни с други хора!). Накрая всички ме убедиха да му тегля една пък той взе, че ми помогна. Изтрих номера, скайпове, каквото може да ме свърже с него и така. Да не се изкушавам. Ама и аз така, като ники, не си казах всичко и малко ме е яд в момента...ники написа:Така, ще вдигна още веднъж темата, за да кажа, че като чуя за приятелство и нещо ми става. Днес подхванах с последната бивша приятелски разговор, който свърши с обиди, псувни и блокиране в скайп. В началото ми стана доста гадно, ама сега някакси се чувствам добре. Леле, ако можех да върна един час назад, този разговор, щеше да е още по-груб! Дори ме хвана малко яд, че не можах да кажа всичко, дето исках.
А иначе с другите бивши, които наброяват..хм, 2ма, сме си в перфектни отношения, даже сме още по-близки отпреди. Но това може би се и дължи на факта, че връзките ни бяха сравнително кратки и нямаше много силни чувства, та приятелството някак си естествено надделя
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
мнооого мразя бивши приятелки >.< няма такава напаст!!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да бе, сега като го каза и аз се замислих, иначе одеве, като четох не ми направи впечатление.. Та.. приятелки?!
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
е хайде де, не е най-голямото удоволствие приятелят ти да поддържа връзка с бившите му?! много са досадни 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ааа, така вече - да. Ама те него ли търсят, че са досадни?
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
дам, пък и са нагли
не мога да разбера защо всички женки са решили, че трябва да взимат чуждите мъже! Толкова ли не могат да си намерят свободни?
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Понякога въпросът е в съвсем друго нещо, недъгава Алис.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добре, а приятелят ти няма ли думата по въпроса?Crippled Alice написа:дам, пък и са наглине мога да разбера защо всички женки са решили, че трябва да взимат чуждите мъже! Толкова ли не могат да си намерят свободни?
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
е вие го приехте съвсем присърце това, всеки има правото да прави каквото си иска и да си говори с когото иска, аз не съм тръгнала нито да ги спирам, нито да поставям ограничения на някого. Идеята ми беше, че съм против приятелството с бившите, аз предпочитам да се ориентирам към настоящето и бъдещето, вместо да се ровя в миналото. А и няма как да не изникват някакви спомени, чувства и т.н.
Струва ми се невъзможно да се мине без тия неща. Но пак казвам - всеки отговаря за себе си.
Съгласна съм с тебCrippled Alice написа:е вие го приехте съвсем присърце това, всеки има правото да прави каквото си иска и да си говори с когото иска, аз не съм тръгнала нито да ги спирам, нито да поставям ограничения на някого. Идеята ми беше, че съм против приятелството с бившите, аз предпочитам да се ориентирам към настоящето и бъдещето, вместо да се ровя в миналото. А и няма как да не изникват някакви спомени, чувства и т.н.Струва ми се невъзможно да се мине без тия неща. Но пак казвам - всеки отговаря за себе си.