Teма за КС въпроси от различно естество
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Тема за КС въпроси от различно естество
Да. ...............................
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
А тези, които имат различни входящи номера за 2рия и 3тия изпит, с кой от тях да си проверят персоналната информация за оценките от 3тия изпит и класиранията?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- gluharche_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте
Имам питане - ако не се явя на някой от изпитите, на които смятах да ходя и за които съм си платила, няма да бъде проблем после да си кандидатствам с тези изпити, на които съм била нали? Мисълта ми е, че ако ти анулират работата, доколкото разбрах, отпадаш от по-нататъшната КСК(класиране и тн). Няма опасност да се получи така, предполагам?
Мерси предварително
Мерси предварително
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Доколкото знам ще си към групата на "неявилите се", дори да се приеме за оценка 2 пак няма да е проблем.. Ще се вземе най-високата оценка, която си изкарала досега..gluharche_ написа:ЗдравейтеИмам питане - ако не се явя на някой от изпитите, на които смятах да ходя и за които съм си платила, няма да бъде проблем после да си кандидатствам с тези изпити, на които съм била нали? Мисълта ми е, че ако ти анулират работата, доколкото разбрах, отпадаш от по-нататъшната КСК(класиране и тн). Няма опасност да се получи така, предполагам?
Мерси предварително
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Пишат ти служебна двойка, но автоматично ти взимат по-високата оценка от предварителните изпити (ако имаш такава) и си кандидатстваш с нея. Или там си кандидатстваш с другите изпити. Не губиш нищо друго освен 30 лева.
, но пък печелиш 4-5 часа, които няма да се налага да ги прекарваш с лист и химикал...
- gluharche_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мерси много 
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Не мисля, че ще отчетат неявяването като 2ка. Просто в ПИ(Персонална информация) ще пише неявил се и ще й вземат най-високата оценка до момента 
Компютърни науки I курс
- _sonrisa_
- Флъдзила
Би трябвало старият входящ номер да не работи, след като имаш новThe_Soldier написа:А тези, които имат различни входящи номера за 2рия и 3тия изпит, с кой от тях да си проверят персоналната информация за оценките от 3тия изпит и класиранията?
Няма какво да му се притесняваш сега- всичко си е наред, оценките ти не могат да бъдат загубени
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мерси_sonrisa_ написа:Би трябвало старият входящ номер да не работи, след като имаш новThe_Soldier написа:А тези, които имат различни входящи номера за 2рия и 3тия изпит, с кой от тях да си проверят персоналната информация за оценките от 3тия изпит и класиранията?Така че се проверява с новия. Наскоро разбрах, че на него не ви излизат оценките от предишните положени изпити, но би трябвало и това да стане скоро- най-малкото като ви формират минималните балове и като излязат класиранията
Няма какво да му се притесняваш сега- всичко си е наред, оценките ти не могат да бъдат загубени
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ами явно тази година действат съвсем по различен начин, който ние от горния випуск не сме виждали 
- DeadMistress
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Мога ли ........ по някакъв начин .... към края на срока за подаване на доркументите за първо класиране .... да разбера колко човека са писали дадена специалност .....?
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Да - пускаш анкета във форума
За какъв чеп ти е тая информация? Пишиш си специалностите, които ти искаш да учиш. Всякакви други тънки сметки са колкото излишни, толкова и опасни.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17375
За какъв чеп ти е тая информация? Пишиш си специалностите, които ти искаш да учиш. Всякакви други тънки сметки са колкото излишни, толкова и опасни.
- DeadMistress
- В началото бе словото
Защото съм се паникьосала .... И съм адски песимистично настроена (да , има защо) . И ще кандидатствам в само една специалност .svetlio.varna написа:Да - пускаш анкета във форума![]()
За какъв чеп ти е тая информация? Пишиш си специалностите, които ти искаш да учиш. Всякакви други тънки сметки са колкото излишни, толкова и опасни.http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17375
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Няма как да разбереш тази информация. Дори мисля, че данните не се обобщават преди края на подаването на документи - демек такава информация не съществува. Ти за каква специалност кандидатстваш?
- DeadMistress
- В началото бе словото
Е , Новогръцка Филология . Но не знам има ли смисъл , при положение , че се изложих на английския , а и матурата ми по англ. е кофти ... Абе въобще ... З*срана работа отвсякъде . В специализираната тема за НГФ (хм , така ли трябва да стане съкращението ?) , мисля , че Морфей , горе - долу ми сметна минималния бал за тази година , спрямо миналата . И се получи нещо от типа 15 - 16 ... А моя е под това ... За това силно е интересувам от кандидатите за специалността , защото замо от това зависи в момента имам ли аз шанс или не . Приятелка , която учи чешка фил. ми каза , че п опринцип за тези балканските няма особено голям интерес и да не съм губила надежда ...