?Smoking Mirror написа:А и опръска ли те оня със спермата?
Размисли и страсти: Мила
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти: Мила
По време на изпълнението на песента "Pussy" изпълнителят Тил Линдеман от вокално-инструменталната формация Rammstein от близката нам ГДР, възседна розово оръдие, анатомически подобно на бетонобъркачка
и изстреля мощен залп патриотична сапунена пяна към публиката....
*изпростяв*
*изпростяв*
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
aHAHAAHAHAHAHAH
А сега въпросите
1. Оптимистична прогноза за живота на Мила...?
2. Песимистична прогноза за живота на Мила...?
3. Измисли крааатка трагедия. Е, ако имаш време може и дълга, но и ултра кратка е ок. Колкото си искаш кратка. Важното е накрая всички да са нещастни, а останалите да измрат
4. Рамщайн в чалга клубове - провокация към фьеновити или нагон? Или нещо друго?
5. Според теб ще завнушавам (гаси думата) ли младежки дух, ако си сложа обеца на веждата?
6. Изобщо, какво да направя, за да избича някакъв младежки дух? И вид.
7. Какво дъ фак означава "интелектуална мастурбация"? А културна такава?
8. Умната срещу русата - за и против.
9. Ако трябва да правиш саундтрак за филм по живота си, кои песни ще избереш? (ова е Оня въпрос)
10. Десети въпрос... Кефиш ли се на Десет малки негърчета? А на детективски романи като цяло? Кой ти е любимият детектив? А любимият най-добър приятел на детектив?
11. (отговаряй с повишено внимание!!!) Как се отнасяш към (не)употребата на възвратни притежателни местоимения по телевизията?
12. Ще поканиш ли човека с най-яките въпроси на нещо? Защо това правило (по скромните ми наблюдения) така и не се наложи в играта?
А сега въпросите
3. Измисли крааатка трагедия. Е, ако имаш време може и дълга, но и ултра кратка е ок. Колкото си искаш кратка. Важното е накрая всички да са нещастни, а останалите да измрат
4. Рамщайн в чалга клубове - провокация към фьеновити или нагон? Или нещо друго?
5. Според теб ще завнушавам (гаси думата) ли младежки дух, ако си сложа обеца на веждата?
9. Ако трябва да правиш саундтрак за филм по живота си, кои песни ще избереш? (ова е Оня въпрос)
10. Десети въпрос... Кефиш ли се на Десет малки негърчета? А на детективски романи като цяло? Кой ти е любимият детектив? А любимият най-добър приятел на детектив?
11. (отговаряй с повишено внимание!!!) Как се отнасяш към (не)употребата на възвратни притежателни местоимения по телевизията?
12. Ще поканиш ли човека с най-яките въпроси на нещо? Защо това правило (по скромните ми наблюдения) така и не се наложи в играта?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мила, как да се спася от живота?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Ако не пробия като книгоиздател, ще стана шутLord написа:aHAHAAHAHAHAHAH
А сега въпросите
Завършвам, намирам си работа в издателство, след 5 години, достатъчно за да опозная чуждите издателста и литературни агенти с някоя колежка си правим общо издателство и издухваме Сиела, Бард и Инфодар от класациите за най-продавани книги. В резултат на това имам достатъчно пари за околосветско пътешествие или поне редовни екскурзии до Бора-Бора. Пффф, толкова ли съм елементарна? Не, по-скоро си мечтая, вместо да правя прогнози. Всъщност наистина ми се иска да работя в издателство, за да мога после да си имам мое такова, но ако не се стигне до там, имаме вариант
1а. Завършвам, баща ми се навива да инвестира в моя книжарница, правя най-яката книжарница в София (имам много идеи в тази посока, обаче няма да ги напиша във форума, щото ми писна да виждам моите идеи реализирани от други хора!) и повтаряме частта за Бора-Бора.
Не си взимам КОКа, прекъсвам, на следващата година ме мързи да се явявам, така и не завършвам и оставам да работя в Писмена, докато изгния и кожата ми заприлича на пожълтяла хартия... примерно.
Популярните клубове в България са чалга клубове. Рамщайн освен всичко друго са и туристи... Бе все ми е тая къде ходят, когато свирят и пеят така.
Ъъъ, не, но ще се приближиш повече към средната възраст, отколкото към чичковостта. Но след 5 години ще изглеждаш като чичко с обеца на веждата, така че пак fail. Въпреки че сигурно ще ти ходи
Тръгни на ЛАРП с Киро и се обгради с тинейджърки. Или помагай на Светльо и се обгради с благодарни зайки. Чувала съм, че... ъъъ, общуването със по-млади жени, карало някои чи... мъже да се чувстват подмладени.
Да четеш Пруст (random културен автор), за да си го сложиш на статус във фейсбук. И другото така... С две думи да бъркаш класата с първенющина и да си се кефиш сам. Изобщо, Цветкова има един много готин лаф - всичко, което правим за пред очите на другите е ексибиционизъм и мастурбация на егото.
Взимай ги и двете, едната за престиж, другата за удоволствие
Ще ти отговоря на това довечера, че сега трябва да уча (виж за песимистичната прогноза)
Мммм, хареса ми, ама не чак толкова. Доктор Хаус и Форман броят ли се? Най-вероятно не
Не гледам телевизия, ама мисля, че повечето говорИтИлкИ трябва да ги накарат всяка вечер да четат на глас правоговорния речник. Ако сбъркат с нещо да ги бие ток.
Не знам
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Smoking Mirror написа:Мила, как да се спася от живота?
Ми имаш няколко опции:
1. Самоубийство, ама ако си религиозен се прецакват нещата, а и много емоционален демидж за майка ти и сестра ти, а и за останалите роднини, приятели и прочее.
2. Да посветиш живота си на нещо до такава степен, че практически да нямаш никакъв живот извън него. Ролевите игри и правото имат потенциал за това, като бонуса на правото е, че ще изкарваш пари и няма да умреш скоропостижно от глад. А и ще имаш хубави оценки и добра работа, което ще кара родата да се гордее с отрочето. Приятели няма да имаш.
3. Можеш да си докараш кома с наркотици и алкохол или разните там медикаменти, които предизвикват изкуствена кома
4. Иди да живееш в някое аборигенско село.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Или спираш живота (самоубийство), или го свеждаш до минимум (изолация от хора и събития).
Макар че на думи звучи много лесно...

Макар че на думи звучи много лесно...
Последно промяна от Markov на 27 Юни 2010, 15:15, променено общо 1 път.
След някакъв момент, примерно около месец, докато на приятелите ти им писне да ти звънят, а ти да отказваш социални контакти, а и докато самият ти свикнеш да се въздържаш от общуване, ще е гадно, после вече всичко тръгва по инерция.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
питала ли съм те... няякога...какъв фон дьо тен ползваш?
и доволна ли си от него?
(май не съм те
)... Ето сега го правя 
и доволна ли си от него?
la douleur exquise
Ахаха, сега Иринка ще прочете това и ще се счупи от смях. Почти не ползвам грим, но когато стигна до там - на манхатан антибактериалните, едни сини тубички 77 номер
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тази тема докога ще я има? Щото имам още въпроси, ама карам на порции, че КОК-ът иска време.
Ако стигнеш до издателството от оптимистичната прогноза искам аз да съм колежката!
Може и без Бора-Бора, и по-близки дестинации ме устройват.
Ииии, както съм на книгоиздателска вълна...
Ако не изкараш КОК какво ще направиш?
Ако изкараш 3 на КОК какво ще направиш?
Ако изкараш повече 3 на КОК какво ще направиш?
Кое ти е най-любимото българско издателство като продукция?
Кое ти е най-любимото българско издателство като държание? Един вид що за хора са, как се държат, как общуват с книжарници, читатели и т.н.
Кое ти е най-омразното българско издателство като продукция?
Кое ти е най-омразното българско издателство като държание?
Коя е най-досадната и отегчителна лекция, на която си присъствала за тези три години?
Коя е най-интересната и яка лекция, на която си присъствала за тези три години?
Изброй общите черти между ФЖМК и Невидимия университет! (откога го планирам този въпрос!!
)
Иии, оприличи поне трима наши колеги или преподаватели на поне трима герои от Света на Диска!
Ако стигнеш до издателството от оптимистичната прогноза искам аз да съм колежката!
Ииии, както съм на книгоиздателска вълна...
Ако не изкараш КОК какво ще направиш?
Ако изкараш 3 на КОК какво ще направиш?
Ако изкараш повече 3 на КОК какво ще направиш?
Кое ти е най-любимото българско издателство като продукция?
Кое ти е най-любимото българско издателство като държание? Един вид що за хора са, как се държат, как общуват с книжарници, читатели и т.н.
Кое ти е най-омразното българско издателство като продукция?
Кое ти е най-омразното българско издателство като държание?
Коя е най-досадната и отегчителна лекция, на която си присъствала за тези три години?
Коя е най-интересната и яка лекция, на която си присъствала за тези три години?
Изброй общите черти между ФЖМК и Невидимия университет! (откога го планирам този въпрос!!
Иии, оприличи поне трима наши колеги или преподаватели на поне трима герои от Света на Диска!
~ Кътчето ~
до утре, така че ги пусни, аз ще отговоря като мога 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тъй да бъде!
Разкажи някой много як момент от много як концерт, на който си била!
Кой е следващият концерт, на който ще идеш (или на който искаш да идеш, ако не си решила още)?
Разкажи някой много як момент от пътуването до Англия!
Би ли участвала някога в ларп?
Ако да, идея за роля?
Ако не, защо не?
Откъде ти идват всичките яки лафове като баба ми в космоса, симпатичен пример за нервна криза и т.н.?
Колко пътувания до Бора-Бора щеше да спечелиш, ако взимаше авторски за лафовете си?
И като го подкарах - симпатичен пример за нервна криза ли си предизпитно?
Какво най обичаш да хапваш на китайско с колежки?
Колко време можеш да ни изтърпиш преди да почнем да ти ходим по нервите?
Относно въпроса на Лорд за Рамщайн, някъде четох, че са взели и чалга диск, за да вкарват мотиви в песните си. Е, това може вече да е клюка, но... как ти се струва идеята, ако верно го направят?
Айде спирам до тук, че учиш за изпит и не е хубаво да ти губя твърде много от времето. Помня аз като бях с тема, че беше точно по изпита по далчевизъм иии
Успех утре!

Разкажи някой много як момент от много як концерт, на който си била!
Кой е следващият концерт, на който ще идеш (или на който искаш да идеш, ако не си решила още)?
Разкажи някой много як момент от пътуването до Англия!
Би ли участвала някога в ларп?
Ако да, идея за роля?
Ако не, защо не?
Откъде ти идват всичките яки лафове като баба ми в космоса, симпатичен пример за нервна криза и т.н.?
Колко пътувания до Бора-Бора щеше да спечелиш, ако взимаше авторски за лафовете си?
И като го подкарах - симпатичен пример за нервна криза ли си предизпитно?
Какво най обичаш да хапваш на китайско с колежки?
Колко време можеш да ни изтърпиш преди да почнем да ти ходим по нервите?
Относно въпроса на Лорд за Рамщайн, някъде четох, че са взели и чалга диск, за да вкарват мотиви в песните си. Е, това може вече да е клюка, но... как ти се струва идеята, ако верно го направят?
Айде спирам до тук, че учиш за изпит и не е хубаво да ти губя твърде много от времето. Помня аз като бях с тема, че беше точно по изпита по далчевизъм иии
Успех утре!
~ Кътчето ~
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Милшелиний, Милшелиний

1. Направи Топ 10 на любимите си сладки неща... после може и да изброиш няколко любими не-сладки
2. До каква степен казваш това, което мислиш? Оф, така звучи твърде общо. Примерно ако конкретно нещо много те дразни у някой твой приятел, би ли си замълчала (защото в противен случай ще се обиди) или пък би го казала директно?
3. Кога мислиш ФронтиърВил ще ни омръзне?
4. Как успяваш да ми изтърпиш лиготиите
5. Замисляла ли си се дали след 5, 10 години ще има все още трайни връзки между форумците и изобщо дали е възможно пак да сме си приятелски колектив
6. Ако в някакъв момент великолепната ни четворка от съкварирантки се разпадне (както вероятно ще стане) и аз взема Миша (както със сигурност ще настоявам да стане
), ти би ли си взела друго к'отенце?
7. Би ли написала учебник?
(това го измислих докато те слушах току-що как се вайкаш колко е тъп учебника по КОК)
8. А, сетих се, а това винаги съм искала да те питам. Би ли написала книга? Имаш ли някакви такива мечти (аз примерно имам). Поне книжка с поезия (нали си писала стихотворения)? Или пък голям каталог с еротична фотография?
1. Направи Топ 10 на любимите си сладки неща... после може и да изброиш няколко любими не-сладки
2. До каква степен казваш това, което мислиш? Оф, така звучи твърде общо. Примерно ако конкретно нещо много те дразни у някой твой приятел, би ли си замълчала (защото в противен случай ще се обиди) или пък би го казала директно?
3. Кога мислиш ФронтиърВил ще ни омръзне?
4. Как успяваш да ми изтърпиш лиготиите
5. Замисляла ли си се дали след 5, 10 години ще има все още трайни връзки между форумците и изобщо дали е възможно пак да сме си приятелски колектив
6. Ако в някакъв момент великолепната ни четворка от съкварирантки се разпадне (както вероятно ще стане) и аз взема Миша (както със сигурност ще настоявам да стане
7. Би ли написала учебник?
8. А, сетих се, а това винаги съм искала да те питам. Би ли написала книга? Имаш ли някакви такива мечти (аз примерно имам). Поне книжка с поезия (нали си писала стихотворения)? Или пък голям каталог с еротична фотография?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Привет
Аз бих искал да те помоля да посочиш 15-те ти най-любими книги
Аз бих искал да те помоля да посочиш 15-те ти най-любими книги
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34