Teма за КС въпроси от различно естество

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Тема за КС въпроси от различно естество

Мнение от svetlio.varna »

Да. ...............................
Facebook
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

А тези, които имат различни входящи номера за 2рия и 3тия изпит, с кой от тях да си проверят персоналната информация за оценките от 3тия изпит и класиранията?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
gluharche_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от gluharche_ »

Здравейте :) Имам питане - ако не се явя на някой от изпитите, на които смятах да ходя и за които съм си платила, няма да бъде проблем после да си кандидатствам с тези изпити, на които съм била нали? Мисълта ми е, че ако ти анулират работата, доколкото разбрах, отпадаш от по-нататъшната КСК(класиране и тн). Няма опасност да се получи така, предполагам?
Мерси предварително :)
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

gluharche_ написа:Здравейте :) Имам питане - ако не се явя на някой от изпитите, на които смятах да ходя и за които съм си платила, няма да бъде проблем после да си кандидатствам с тези изпити, на които съм била нали? Мисълта ми е, че ако ти анулират работата, доколкото разбрах, отпадаш от по-нататъшната КСК(класиране и тн). Няма опасност да се получи така, предполагам?
Мерси предварително :)
Доколкото знам ще си към групата на "неявилите се", дори да се приеме за оценка 2 пак няма да е проблем.. Ще се вземе най-високата оценка, която си изкарала досега..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Пишат ти служебна двойка, но автоматично ти взимат по-високата оценка от предварителните изпити (ако имаш такава) и си кандидатстваш с нея. Или там си кандидатстваш с другите изпити. Не губиш нищо друго освен 30 лева.:) , но пък печелиш 4-5 часа, които няма да се налага да ги прекарваш с лист и химикал...
Аватар
gluharche_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от gluharche_ »

Мерси много :)
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Не мисля, че ще отчетат неявяването като 2ка. Просто в ПИ(Персонална информация) ще пише неявил се и ще й вземат най-високата оценка до момента ;)
Компютърни науки I курс
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

The_Soldier написа:А тези, които имат различни входящи номера за 2рия и 3тия изпит, с кой от тях да си проверят персоналната информация за оценките от 3тия изпит и класиранията?
Би трябвало старият входящ номер да не работи, след като имаш нов :) Така че се проверява с новия. Наскоро разбрах, че на него не ви излизат оценките от предишните положени изпити, но би трябвало и това да стане скоро- най-малкото като ви формират минималните балове и като излязат класиранията :)

Няма какво да му се притесняваш сега- всичко си е наред, оценките ти не могат да бъдат загубени :mrgreen:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

_sonrisa_ написа:
The_Soldier написа:А тези, които имат различни входящи номера за 2рия и 3тия изпит, с кой от тях да си проверят персоналната информация за оценките от 3тия изпит и класиранията?
Би трябвало старият входящ номер да не работи, след като имаш нов :) Така че се проверява с новия. Наскоро разбрах, че на него не ви излизат оценките от предишните положени изпити, но би трябвало и това да стане скоро- най-малкото като ви формират минималните балове и като излязат класиранията :)

Няма какво да му се притесняваш сега- всичко си е наред, оценките ти не могат да бъдат загубени :mrgreen:
Мерси :) Не че се притеснявам просто да знам с кой входящ номер да проверявам, да не проверявам постоянно и с двете.. Между другото с предишния си номер още мога да си видя оценките от първие 2 изпита..
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ами явно тази година действат съвсем по различен начин, който ние от горния випуск не сме виждали :mrgreen:
Аватар
DeadMistress
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от DeadMistress »

Мога ли ........ по някакъв начин .... към края на срока за подаване на доркументите за първо класиране .... да разбера колко човека са писали дадена специалност .....?
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...

•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Да - пускаш анкета във форума :lol:
За какъв чеп ти е тая информация? Пишиш си специалностите, които ти искаш да учиш. Всякакви други тънки сметки са колкото излишни, толкова и опасни. :arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17375
Facebook
Изображение
Аватар
DeadMistress
В началото бе словото

Мнение от DeadMistress »

svetlio.varna написа:Да - пускаш анкета във форума :lol:
За какъв чеп ти е тая информация? Пишиш си специалностите, които ти искаш да учиш. Всякакви други тънки сметки са колкото излишни, толкова и опасни. :arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17375
Защото съм се паникьосала .... И съм адски песимистично настроена (да , има защо) . И ще кандидатствам в само една специалност .

svetlio.varna
Легендарен флуудър

Няма как да разбереш тази информация. Дори мисля, че данните не се обобщават преди края на подаването на документи - демек такава информация не съществува. Ти за каква специалност кандидатстваш?
Facebook
Изображение
Аватар
DeadMistress
В началото бе словото

Мнение от DeadMistress »

Е , Новогръцка Филология . Но не знам има ли смисъл , при положение , че се изложих на английския , а и матурата ми по англ. е кофти ... Абе въобще ... З*срана работа отвсякъде . В специализираната тема за НГФ (хм , така ли трябва да стане съкращението ?) , мисля , че Морфей , горе - долу ми сметна минималния бал за тази година , спрямо миналата . И се получи нещо от типа 15 - 16 ... А моя е под това ... За това силно е интересувам от кандидатите за специалността , защото замо от това зависи в момента имам ли аз шанс или не . Приятелка , която учи чешка фил. ми каза , че п опринцип за тези балканските няма особено голям интерес и да не съм губила надежда ... :scratch:

Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”