MERCES_LETIFER написа:Варненец написа:...Я ми кажи място където да има толкова красиви момичета на глава от населението?...
Не, не, не, не, не
Я ми кажи ти има ли друго място, където децата (!) още от 11, 12 годишна възраст да започват да се предлагат като сексуален продукт, просто защото мозъците им са промити от чалга култура? Има ли друго място, където децата по цял ден се чудят как да се нагримират, с кой да си легнат, до кой мол да идат, в кой сайт за запознанства още не са се регистрирали, и на коя детска дискотека да се позабавляват вечерта?!
И това го казвам само защото ти умишлено употреби думичката 'момичета'. Не знам какви момичета... баси, вече 17-годишните изглеждат като лелки... ама то секса състарява, какво да се прави.
Според мен просто водим в класацията 'вървежни момичета' на глава от населененито... и да, някои го намират за красиво...

Чакай, кой говори за това? И това е съвсем различно нещо...
Аз говоря за красотата на българските момичета, ти тръгна в друга посока..
А и ти гарантирам, че не е масово...
Макар и все повече да се среща- не е масово../
И стига с тази чалга култура- не е само тя виновна...
Погледнете какво става - в новините само за убийства се говори, богаташи сътават мутряги и боклуци....
Е как да не им подръжават...
Имаше един виц за Иванчо...
Питала учителката кой какъв иска да стане. Димитър казал адвокат, Петър лекар, Сияна учител, дошъл ред на Иванчо и той казал, че иска да е педераст.....
Учителката смаяно го попитала- как така бе Иванчо, не те ли е срам, защо искаш да станеш педераст?
Иванчо отговорил:
- С баща ми онзи ден бяхме на разходка и мина един мерцедес и той каза:
- Да го .... в педераса, виж го какъв мерцедес кара.....
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......