Подаване на документи за класиране

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
aster
В началото бе словото

Re: [АКТУАЛНО] Подаване на документи за класиране

Мнение от aster »

The_Soldier, служителката в регионалното бюро прави справката с оригинала на дипломата.
Животът е това, което ни се случва, докато правим други планове.
RcZzZ
В началото бе словото

Мнение от RcZzZ »

Ок, значи не съм от София и си бях подал документите за изпита в 1 от регионалните бюра (поради ненадминатата ми тъпотия :roll: се натресох на по-скъпото такова)...След като приключих, жената обслужваща ме, ми каза, че като ми излезнат резултатите да търча при нея, предполагам ми е говорила за записване за класирането...Мисълта ми е, нали не съм длъжен да се връщам там където съм подал документи за изпита, защото подозирам, че ще ми треснат пак няк'ва солена таксичка за услугата...А от друга страна, искам да отида до Софийско, хем да си видя работата, хем да подам документи...Та? Мисля, че знам отговора, ма от питане вреда няма... XD
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

RcZzZ написа:Ок, значи не съм от София и си бях подал документите за изпита в 1 от регионалните бюра (поради ненадминатата ми тъпотия :roll: се натресох на по-скъпото такова)...След като приключих, жената обслужваща ме, ми каза, че като ми излезнат резултатите да търча при нея, предполагам ми е говорила за записване за класирането...Мисълта ми е, нали не съм длъжен да се връщам там където съм подал документи за изпита, защото подозирам, че ще ми треснат пак няк'ва солена таксичка за услугата...А от друга страна, искам да отида до Софийско, хем да си видя работата, хем да подам документи...Та? Мисля, че знам отговора, ма от питане вреда няма... XD
Не, не си. Просто имаш варианти за подаване на документи и си избираш един от тях, може да е различен вариант всеки път, в ректората, в регионално бюро, онлайн.. И благодаря за отговорите :D
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
RcZzZ
В началото бе словото

Мнение от RcZzZ »

Мерсиско за отговора, както си и мислих. Но смятам да продължа с въпросите :lol: Сега звъннах на 1 момче да го питам какво е направил по англ....освен оценката, ми каза, че е ходил в това същото бюро и си е подал документите за участие ВЧЕРА!? и е платил (превел) някакви допълнителни 30лв. Ок, признавам, не съм чел всички важни теми от до, но бях останал с впечатлението, че записването започва от 28 юни и се плаща 30лв само, ако искаш да ти се ползва матура. Не броя там някаквите такси, които със сигурност има при подаване....

п.п. Освен да не ме е разбрал и да ми е говорил за изпита му по мат. , който предстои. :roll:
Последно промяна от RcZzZ на 26 Юни 2010, 12:00, променено общо 1 път.
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

30 лв. плащат всички, без значение дали искаш или не оценката от матурата.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Да, това е от тази година. Миналата трябваше да ги платят само тези, които ще кандидатстват с матура. Сега трябва всички.
Компютърни науки 1 курс
RcZzZ
В началото бе словото

Мнение от RcZzZ »

Т'ва някакви антикризисни мерки ли са, к'во? D: Мерси~ ин`чи
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Ами сигурно могат и така да се нарекат :lol:
Обаче като цяло е доста несправедливо.. в крайна сметка сте си платили поне по 30 лв.( а някои хора и по 2-3 пъти повече) за изпитите и после да ви искат още толкова..
Но пък те осъзнават, че нямате избор така че и повече да бяха посикали- щяхте да ги дадете.. :mrgreen:
RcZzZ
В началото бе словото

Мнение от RcZzZ »

Мне, имам избор - мога и да не се запиша :wink: ...ако дигнат много цените, хората няма да могат да си позволят обучението и кандидатите ще намалеят. По-добре тактика е по по-малко, но от много хора...

п.п. Я да попитам случайно да няма и такса 30лв при реалното записване (отделно от семестриалните) :lol:
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

За щастие няма :lol: :shock: :shock:
Компютърни науки I курс
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Хаха тогава вече няма- спокойно :lol: Само семестриалната такса трябва да си платиш в банакта ( Паричен салон :) )
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

при мен е така:
1. Право(редовно)
2. Право(задочно)
3. Японистика
4. Китаистика

Обаче... по история съм много зле и не знам дали ще се справя на редовния. По литература изкарах 4.50 на предварителния(и мисля, че мога и да го докарам за солидна 5-ца на редовния), а по АЕ имам 5.80. Притеснявам се, че ако не се справя с изпита по История на 14-ти няма да има места за 3-то и 4-то желание, понеже знам, че са малко местата в тези специалности, а ще има много хора, които ще са им 1-во желание. Някакви съвети???
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Не съм сигурен, че разбирам проблема. Даже, до колкото разбрах мнението ти, няма такъв. Подреждаш си специалностите в реда, в който желаеш да влезеш. Системата така е измислена, че ще влезеш във възможно най-предната специалност, за която ти стига бала.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

morfei написа:Не съм сигурен, че разбирам проблема. Даже, до колкото разбрах мнението ти, няма такъв. Подреждаш си специалностите в реда, в който желаеш да влезеш. Системата така е измислена, че ще влезеш във възможно най-предната специалност, за която ти стига бала.
Хех. Ако не ми стигне балът за Право, но ми стигне за Японистика, възможно ли е местата за Японистика да се заети от хора, които са я писали като първо желание и въпреки че ми стига балът, да не ме вземат, защото са запълнени местата? това е :)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ами единствения съвет, който мога да ти дам е - ако ти приемат по 3тото ти желания и се опасяваш, че ако изчакаш следващо класиране няма да ти стигне балът за някоя от филологиите- записвай се смело. Още повече ако прецениш, че твоят бал за право е доста по-нисък от минималният на първо класиране :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”