Sonisphere Festival
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- streetdog
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология
- Курс: втори
Re: Sonisphere Festival
Това не може да бъде да е имало 20 000 души, по простата причина, че националния има капацитет за 43 340 седящи, като махнем 1/4 грубо казано за празния сектор зад сцената остават към 30 000, а стадиона определено беше пълен. Да, някои места в с-р Б бяха свободни, но за сметка на това в "А" и във "В" имаше много правостоящи. Тук изобщо не броя хората фронтстейдж или стоящи, които също бяха доста
По мое скромно мнение имаше над 50 000 човека, като повече имаше на първия ден
По мое скромно мнение имаше над 50 000 човека, като повече имаше на първия ден

- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Секторът зад сцената представлява по-малка част от 1/4 от стадиона.
И аз мисля че имаше повече от 50 000 души.
И аз мисля че имаше повече от 50 000 души.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Като човек от трибуните виждах перфектно целия стадион. Беше пълен по трибуните с изкл на централния сектор, там беше по-разредено. Долу на терена за двете кули също нямаше хора, за това пък напред беше гъз-до-гъз. Така че според мене е имало над 50-60 000 понеже стадиона е за около 40 000 души, а тези долу със сигурност запълваха и препълваха бройката на незаетите места.
--- Така е вс ни признават. Примерно и Корн ни признаха, но не дойдоха пак. Сепултура пък дойдоха два пъти на различни места в Бг. Вс е мн субективно, всички обещават, с изкл. на Рамщайн
.
Аве мене ми се гледат Корпиклаани, но няма да мога да ида
((((((((((((((((
--- Така е вс ни признават. Примерно и Корн ни признаха, но не дойдоха пак. Сепултура пък дойдоха два пъти на различни места в Бг. Вс е мн субективно, всички обещават, с изкл. на Рамщайн
Аве мене ми се гледат Корпиклаани, но няма да мога да ида
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- streetdog
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология
- Курс: втори
Те всички обещават, обаче някои изпълняват
МанОуоР не просто дойдоха, но направиха и най-дългия концерт в историята. Което не е малко. Металика идват само две години след като дойдоха. Таря идва 3 пъти за 3 години(сега лятото пак е тук)
Истината е, че има групи, които по-често идват тук, а спокойно може да ни заобиколят(както казаха сигурно в България всички имат най-малки продажби и подобни концерти едва ли им ги качват), и такива, които като идват правят нещо специално, свирят кратки сетчета, правят си обичайното шоу и си заминават.
Между другото за мен който храни илюзии, че Рамщайн са отишли на чалга защото много са искали да видят нощния живот, е наивен
Това не е нито първия, нито последния път, в който те са провокирали феновете си. Това им е стила. Убеден съм, че много добре са знаели за враждата между метали и чалгари. Просто са направили добро проучване или някой им го е предложил
МанОуоР не просто дойдоха, но направиха и най-дългия концерт в историята. Което не е малко. Металика идват само две години след като дойдоха. Таря идва 3 пъти за 3 години(сега лятото пак е тук)
Истината е, че има групи, които по-често идват тук, а спокойно може да ни заобиколят(както казаха сигурно в България всички имат най-малки продажби и подобни концерти едва ли им ги качват), и такива, които като идват правят нещо специално, свирят кратки сетчета, правят си обичайното шоу и си заминават.
Между другото за мен който храни илюзии, че Рамщайн са отишли на чалга защото много са искали да видят нощния живот, е наивен

-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Да, Рамщайн със сигурност ще предизвикат война между Биад и Строежа. На война, метъли!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Аве в Биад е яко, бяхме там на бала 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Ми то не е ясно къде са повече идиотите...но ако си мислите, че рамщайн провокират с това...ХА!
streetdog написа: Между другото за мен който храни илюзии, че Рамщайн са отишли на чалга защото много са искали да видят нощния живот, е наивенТова не е нито първия, нито последния път, в който те са провокирали феновете си. Това им е стила. Убеден съм, че много добре са знаели за враждата между метали и чалгари. Просто са направили добро проучване или някой им го е предложил
те затва и са повторили в Син Сити... за да провокират още повече
и въобще аре повече да не споменаваме Рамщаин, че мене вече ми става неудобно да се подигравам
la douleur exquise
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Нощта след Рамщайн директно отидох в БИАД на Кондьо (но той пък взе, че не дойде). Обзалагам се, че съм единственият на стадиона, който го е направил. Културшок е - за първи път ми беше на чалга.dexteriti написа:Да, Рамщайн със сигурност ще предизвикат война между Биад и Строежа. На война, метъли!
И Рамщайн са отишли заради същото
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
И гъз-връз-гъз, а на хедлайнерите - гъз-в-гъз.allshallperish написа:напред беше гъз-до-гъз
А пък Петер Техгерн се върна осем месеца след Пейн, за да снима ДВД с Хипокриси. На Содом вече им отне 13 години за ДВД-то, ама айде :РDeschain написа:Но само Metallica две години след първия си концерт в София се върнаха отново и предпочетоха България за заснемането на DVD-то, аз за по-голямо признание от това не мога да се сетя.
Не казвам, че са по-големи от Металика, а че Металика не са единствени в идването втори път за ДВД.
Абе важното е, че имаше Blackened. И заради снимането или не знам какво бяха 1-2 идеи по-малко скучни, като изключим песните от новия им албум. 
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Една моя приятелка каза "Посетих това събитие и сега мога да умра спокойно. Даже искам на надгробната ми плоча да напишат датата, часа и мястото на Sonisphere.. искам да се знае, че съм била там
"
Беше супер щастлива цял месец, направо сияеше
Беше супер щастлива цял месец, направо сияеше
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Кажи и да не бърза с умирането, че догодина ще е също толкова яко!