предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
COMPAQ...часът на истината удари!! Разкривай си картите... и ако може без преувеличени истини, сиреч не си прави труда да лъиш. Издъни ли са яко ??? Беше ли първият, който си предаде листите??Впрочем, ако си предвидил темата наистина напрао ше ми станеш Бог.
Все пак айде да си кажеш... можи и на лична де...няма да ти роня авторитета на Бог я...
ПП Ако сред вас се крият ревносни, т.е фанатизирани християни, които поне малко избрат ко да учат, не мога повярвам че не са изяли темичката вкъщи...хаха тя сигурно им е в рамка окачена-неска е СВ К и Елена, ако не знайте де...
Все пак айде да си кажеш... можи и на лична де...няма да ти роня авторитета на Бог я...
ПП Ако сред вас се крият ревносни, т.е фанатизирани християни, които поне малко избрат ко да учат, не мога повярвам че не са изяли темичката вкъщи...хаха тя сигурно им е в рамка окачена-неска е СВ К и Елена, ако не знайте де...
Здравейте,скъпи "приятели"!Радвам се отново да ви видя!
Как се справихте на изпита?Успешно или...?!Понаписахте ли "нещичко"... ?! Както виждам,всички тук сте предубедени към това,което ви писах предишните дни и ,ако ви кажа нещо сега,какво значение ще има?!За вас ще си остана черната овца.Не успяхте да ме разберете,нападахте ме.Жалко....можехте да спечелите и вие заедно с мен."Постели си през деня,за да си легнеш през нощта".Но уви....една грешна стъпка може да промени всичко.Вие направихте своя избор,който,колкото и да е неправилен,уважавам.Желая ви успех на изпита през юли.Всички вие сте умни и знам,че ще се справите.
п.с. не искам да говоря предварително,твърде много време ми отне в изчисленията,наблюденията,статистиките,теорията на вероятността,принцип на елиминацията и др.Знам - за вас,всичко това отново ще прозвучи смешно,безпочвено и лишено от всякакъв смисъл.Но както вече казах всеки прави своя избор.Очакванията ми за висока оценка са големи и се надявам да бъдат оправдани.Още веднъж - Успех !!!
п.с. не искам да говоря предварително,твърде много време ми отне в изчисленията,наблюденията,статистиките,теорията на вероятността,принцип на елиминацията и др.Знам - за вас,всичко това отново ще прозвучи смешно,безпочвено и лишено от всякакъв смисъл.Но както вече казах всеки прави своя избор.Очакванията ми за висока оценка са големи и се надявам да бъдат оправдани.Още веднъж - Успех !!!
Паган,Паган...Паган написа:Ехехехех, ми ти сам не пожела да я кажеш темата,
а просто реши да се изфукаш....Айде, надявам се,
че ще те приемат и като вземеш висше, белким поумнееш малко
мисля,че не ме разбра.не ставаше въпрос дали темата ще се падне отново,а по-скоро за "нивото ми,което ти отдавна си застигнал,че даже и задминал".Паган написа:Ахам, няма начин тази тема да се падне два пъти за една КСК.
Е, може да се падне, но не и в същото уни.
Така си е,..... му,историята иска яко учене и това си е
Човек,който има някви амбиции,дали за самото ученение или това просто да е в друг град,не може да си позволи да отиде неподготвен,това може на предварителния-но на истинския-абсурд
Тия изпити за супер изтрещяна работа,взимат психиката на човек
Хора,които се мъчат с два предмета,един от които примерно е такъв,на когото искат един тъп шаблон и нищо друго,просто полудяват /аз не съм от тия,но безкрайно много съчувствам,но същевременно и се възхщавам на такива хора /.А да не си говорим за транспорта.Моя приятелка има изпит в Пловдив и на следващия ден във Велико Търново/или обратното/ и няма директен превоз/тоест има,но по време на изпита,което го изключва като вариант / и кво прави тогава-пътува в суперррр късен час и след това-ИЗПИТЧЕ...ама да ти и и тъпата система-ЧЕСТНООООО!!! Успееееееххххх на всички и горе главата на тези,които днес не са се справили добре и не позволявайте на някви високомерни лигавета да ви смачкват психически!! Нали

Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
compaq написа:
Като си толкова хитър що не каза темите ве нещастник?Да ти се не знае!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър