[КСК 2010] Английски език

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Re: [КСК 2010] Английски език

Мнение от ayakashi »

La_Contessa написа:
didi_ написа:
La_Contessa написа:
ggggg написа:5.35...Ще си пръсна мозъка...Някой знае ли минималния бал за Арабистика?

Определено си вътре :albino: Тичай да поливаш :beer:s
някой би ли споделил колко са жените с оценки над 5,81 :P

е то не ти ли пише там?
Аз съм с италиано, не с английски :wink:

57 ;)
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

ayakashi, благодаря...
абе много сте :lol: :lol:
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Vqrcheto
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Vqrcheto »

Имам 6.00 аааааааа
didi_
В началото бе словото
Специалност: Английска филология
Курс: първи

Мнение от didi_ »

а за кореистиката,знаете ли дали има много кандидат,понеже една приятелка иска това,а има 4 и нещо и не знаеше дали ще и стигне....и друго,тъй като 1-то ми желание е АФ..има ли смисъл да ги пиша филологиите от типа Кореискика,Японистика,Китаистика,като те така или иначе вероятно ще се запълнят веднага
Аватар
solitude
В началото бе словото
Специалност: Арабистика

Мнение от solitude »

а изпита пак ли е 2 часа и половина там ?
I won't run when the sky turns to flame and when the flood comes up I will dance in the rain...
Akademix
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Akademix »

С 4.52 се надявам да вляза социология примерно
trendyyy
В началото бе словото

Мнение от trendyyy »

Ужас вече 3ти час се мъча да си видя резултатите...Отново и отново некоректни данни...ако са ми анулирали работата?!?!
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

La_Contessa написа:ayakashi, благодаря...
абе много сте :lol: :lol:
нп ;)

а ти за каква специалност ще кандидатстваш? Че гледам вече си в Италианска филология и ми стана любопитно :)
Аватар
nox
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от nox »

trendyyy написа:Ужас вече 3ти час се мъча да си видя резултатите...Отново и отново некоректни данни...ако са ми анулирали работата?!?!
Не се притеснявай!

Може да е някакъв проблем със сървъра или просто грешка при внасянето на данните.
Просто, колкото и да съжалявам да ти го кажа, ще се наложи да изчакаш най-вероятно до понеделник и да отидеш лично до СУ, за да разбереш какво се случва.

Ама спокойно, всичко ще се изясни.
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
didi_
В началото бе словото

Мнение от didi_ »

ох..как ми харесва Италианска филология или Испанска...жалко,че не можеш да кандидатстваш с английски там :)...
Аватар
mtrinity
В началото бе словото
Специалност: Китаистика

Мнение от mtrinity »

didi_ написа:а за кореистиката,знаете ли дали има много кандидат,понеже една приятелка иска това,а има 4 и нещо и не знаеше дали ще и стигне....и друго,тъй като 1-то ми желание е АФ..има ли смисъл да ги пиша филологиите от типа Кореискика,Японистика,Китаистика,като те така или иначе вероятно ще се запълнят веднага
Абе пиши тези езици, които ти се учат. Източните ли предпочиташ, или АФ?
trendyyy
В началото бе словото

Мнение от trendyyy »

nox написа:
trendyyy написа:Ужас вече 3ти час се мъча да си видя резултатите...Отново и отново некоректни данни...ако са ми анулирали работата?!?!
Не се притеснявай!

Може да е някакъв проблем със сървъра или просто грешка при внасянето на данните.
Просто, колкото и да съжалявам да ти го кажа, ще се наложи да изчакаш най-вероятно до понеделник и да отидеш лично до СУ, за да разбереш какво се случва.

Оххх това чакане направоо...мерси все пак само се притеснявам да не са ми я анулирали,защото на черновата сложих една черта след текста,но все пак е чернова ...незнам незнам..
didi_
В началото бе словото

Мнение от didi_ »

mtrinity написа:
didi_ написа:а за кореистиката,знаете ли дали има много кандидат,понеже една приятелка иска това,а има 4 и нещо и не знаеше дали ще и стигне....и друго,тъй като 1-то ми желание е АФ..има ли смисъл да ги пиша филологиите от типа Кореискика,Японистика,Китаистика,като те така или иначе вероятно ще се запълнят веднага
Абе пиши тези езици, които ти се учат. Източните ли предпочиташ, или АФ?[/quote`

честно да ти кава,не съм кой знае какъв фен на източните...да интересни са и всеки казва,че е хубаво да знаеш по 1 рядък език,но маи предпочитам английския,въпреки че го уча от 10години имам чувството,че може още да се желае..а и мога да уча 2-ри език някой европейски от сорта италиански,испански или френски,каквато филология за жалост няма как да запиша...а,ти какво ще кандидатстваш..гледам,че имаш като моя резултат :)
Аватар
Nephilim
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа

Мнение от Nephilim »

trendyyy написа:
nox написа:
Не се притеснявай!

Оххх това чакане направоо...мерси все пак само се притеснявам да не са ми я анулирали,защото на черновата сложих една черта след текста,но все пак е чернова ...незнам незнам..
В статистиката видях, че няма анулирани работи, бъди спокойна :).
When I get to the bottom
I go back to the top of the slide
Where I stop and turn
and I go for a ride
Till I get to the bottom and I see you again
didi_
В началото бе словото

Мнение от didi_ »

trendyyy написа:
nox написа:
Не се притеснявай!

щом е на чернова не би трябвало да анулират...това все пак е Чернова...така,че спокси :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”