[КСК 2010] Английски език

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
slackerbitch
В началото бе словото

Re: [КСК 2010] Английски език

Мнение от slackerbitch »

Като гледам миналогодишните оценки тая година изпита е бил доста по-лесен..или хората са по-умни. о.О Но може би го напраиха толко лесен, че да е по-съизмерим с матурите. хм... Добре, че има специалности, които не ги зачитат...в моя случай.
Is this me or my ego!
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

nox написа:Аз пък се вълнувам престъпно много на моето си 5.80 :Laie_22:
Me too :mrgreen:
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

а някой може ли да ми каже излязла ли е информация къде и кога можем да си видим работите???
Последно промяна от ayakashi на 25 Юни 2010, 17:35, променено общо 1 път.
didi_
В началото бе словото
Специалност: Английска филология
Курс: първи

Мнение от didi_ »

Хораа,5.48 не мога да повярвам..много съм happy...айде английската фиология ме чака... :)
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Пише се филология ......
Аватар
Smile_
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Smile_ »

Абе хора,кажете ми как изкарвате толкова високи оценки?Догодина и на мен ще ми предстои същият изпит и бих искала да знам,къде сте учили?Предполагам,че не всички сте от АГ,но до колкото знам изпитът не е никак лесен.Ако може да ми дадете някакви насоки към какво да наблегна за подготвката си,за да изкарам над 4.
Благодаря ви предварително. ;]]]
Само добродетелността е богатство!
Arlen
В началото бе словото

Мнение от Arlen »

Добре се справих... 5,76. Обаче за японистика дали ще стигне? Като се има в предвид, че сме намален набор, обаче пък отличниците са горе-долу пак толкова... пък нали има хора с други изпити. Направо се чудя къде да се дяна. The suspense is killing me!
chill
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от chill »

Smile_ написа:Абе хора,кажете ми как изкарвате толкова високи оценки?Догодина и на мен ще ми предстои същият изпит и бих искала да знам,къде сте учили?Предполагам,че не всички сте от АГ,но до колкото знам изпитът не е никак лесен.Ако може да ми дадете някакви насоки към какво да наблегна за подготвката си,за да изкарам над 4.
Ще ти отговоря за себе си.. Учих в Хуманитарна гимназия, но нищо от наученото не е от там. Ходих в частно езиково училище и изкарах TOEFL и FCE, което не е кой знае какво само по себе си, но пък от курсовете научих много. Така че се записвай някъде да учиш по-интензивно. Нищо друго не съм пипал аз, никъв преговор по Английски. 5.12 имам тук, 5.85 в Търново. Да ти кажа познавам хора, които се СКЪСАХА да учат, по 6-7 часа на ден.. и пак имат по ниски оценки. С матурите пак стана така. Така че не гледай количеството, а качеството.
didi_
В началото бе словото
Специалност: Английска филология

Мнение от didi_ »

happyswift написа:Пише се филология ......
Съжалявам...от вълнение съм изяла "л"-то.... :lol:
mnbbb
В началото бе словото

Мнение от mnbbb »

Здравейте искам да ви попитам дали е възможно да ми е сбъркана оценката и къде се проверява писмената работа по английски
RcZzZ
В началото бе словото

Мнение от RcZzZ »

Arlen написа:Добре се справих... 5,76. Обаче за японистика дали ще стигне? Като се има в предвид, че сме намален набор, обаче пък отличниците са горе-долу пак толкова... пък нали има хора с други изпити. Направо се чудя къде да се дяна. The suspense is killing me!
Като бал със сигурност, дали ше влезнеш никой не знае. Поне имаш шансове (и то добри)....unlike me
Последно промяна от RcZzZ на 25 Юни 2010, 17:48, променено общо 1 път.
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

Smile_ написа:Абе хора,кажете ми как изкарвате толкова високи оценки?Догодина и на мен ще ми предстои същият изпит и бих искала да знам,къде сте учили?Предполагам,че не всички сте от АГ,но до колкото знам изпитът не е никак лесен.Ако може да ми дадете някакви насоки към какво да наблегна за подготвката си,за да изкарам над 4.
Взимаш си книжки с примерни тестове за изпита, дръпваш си english dictations от Интернет(няма същите като на изпита, но има много и като правиш по 1 на ден ще има полза), ако имаш някоя учителка по английски в училище я помоли да ти проверява есетата, слушай радио и чети книги на английски. :compress:
Аватар
nox
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от nox »

И гледай филми/сериали/неща в Youtube без субтитри докато не свикнеш с речта (:
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
RcZzZ
В началото бе словото

Мнение от RcZzZ »

Т'ва с гледането на филми според мен е безсмислено. По-добре да чете книги в оригинал (неадаптирани).
Аватар
nox
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от nox »

Освен книгите.

Филмите помагат адски много. Или поне при мен е така.
Едно на ръка, че тренираш слуха си да се концентрира върху това, което чува и да го разбира, а и второ, че ако гледаш нещо, което на теб самия ти е интересно, запомняш и някоя-друга фраза.
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”