[КСК 2010] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- slackerbitch
- В началото бе словото
Re: [КСК 2010] Английски език
Като гледам миналогодишните оценки тая година изпита е бил доста по-лесен..или хората са по-умни. о.О Но може би го напраиха толко лесен, че да е по-съизмерим с матурите. хм... Добре, че има специалности, които не ги зачитат...в моя случай.
Is this me or my ego!
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Me toonox написа:Аз пък се вълнувам престъпно много на моето си 5.80
- ayakashi
- Постоянно присъствие
а някой може ли да ми каже излязла ли е информация къде и кога можем да си видим работите???
Последно промяна от ayakashi на 25 Юни 2010, 17:35, променено общо 1 път.
-
didi_
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
Хораа,5.48 не мога да повярвам..много съм happy...айде английската фиология ме чака... 
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Пише се филология ......
Абе хора,кажете ми как изкарвате толкова високи оценки?Догодина и на мен ще ми предстои същият изпит и бих искала да знам,къде сте учили?Предполагам,че не всички сте от АГ,но до колкото знам изпитът не е никак лесен.Ако може да ми дадете някакви насоки към какво да наблегна за подготвката си,за да изкарам над 4.
Благодаря ви предварително. ;]]]
Само добродетелността е богатство!
Добре се справих... 5,76. Обаче за японистика дали ще стигне? Като се има в предвид, че сме намален набор, обаче пък отличниците са горе-долу пак толкова... пък нали има хора с други изпити. Направо се чудя къде да се дяна. The suspense is killing me!
Ще ти отговоря за себе си.. Учих в Хуманитарна гимназия, но нищо от наученото не е от там. Ходих в частно езиково училище и изкарах TOEFL и FCE, което не е кой знае какво само по себе си, но пък от курсовете научих много. Така че се записвай някъде да учиш по-интензивно. Нищо друго не съм пипал аз, никъв преговор по Английски. 5.12 имам тук, 5.85 в Търново. Да ти кажа познавам хора, които се СКЪСАХА да учат, по 6-7 часа на ден.. и пак имат по ниски оценки. С матурите пак стана така. Така че не гледай количеството, а качеството.Smile_ написа:Абе хора,кажете ми как изкарвате толкова високи оценки?Догодина и на мен ще ми предстои същият изпит и бих искала да знам,къде сте учили?Предполагам,че не всички сте от АГ,но до колкото знам изпитът не е никак лесен.Ако може да ми дадете някакви насоки към какво да наблегна за подготвката си,за да изкарам над 4.
-
didi_
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
Съжалявам...от вълнение съм изяла "л"-то....happyswift написа:Пише се филология ......
Здравейте искам да ви попитам дали е възможно да ми е сбъркана оценката и къде се проверява писмената работа по английски
Като бал със сигурност, дали ше влезнеш никой не знае. Поне имаш шансове (и то добри)....unlike meArlen написа:Добре се справих... 5,76. Обаче за японистика дали ще стигне? Като се има в предвид, че сме намален набор, обаче пък отличниците са горе-долу пак толкова... пък нали има хора с други изпити. Направо се чудя къде да се дяна. The suspense is killing me!
Последно промяна от RcZzZ на 25 Юни 2010, 17:48, променено общо 1 път.
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Взимаш си книжки с примерни тестове за изпита, дръпваш си english dictations от Интернет(няма същите като на изпита, но има много и като правиш по 1 на ден ще има полза), ако имаш някоя учителка по английски в училище я помоли да ти проверява есетата, слушай радио и чети книги на английски.Smile_ написа:Абе хора,кажете ми как изкарвате толкова високи оценки?Догодина и на мен ще ми предстои същият изпит и бих искала да знам,къде сте учили?Предполагам,че не всички сте от АГ,но до колкото знам изпитът не е никак лесен.Ако може да ми дадете някакви насоки към какво да наблегна за подготвката си,за да изкарам над 4.
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
И гледай филми/сериали/неща в Youtube без субтитри докато не свикнеш с речта (:
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
Т'ва с гледането на филми според мен е безсмислено. По-добре да чете книги в оригинал (неадаптирани).
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
Освен книгите.
Филмите помагат адски много. Или поне при мен е така.
Едно на ръка, че тренираш слуха си да се концентрира върху това, което чува и да го разбира, а и второ, че ако гледаш нещо, което на теб самия ти е интересно, запомняш и някоя-друга фраза.
Филмите помагат адски много. Или поне при мен е така.
Едно на ръка, че тренираш слуха си да се концентрира върху това, което чува и да го разбира, а и второ, че ако гледаш нещо, което на теб самия ти е интересно, запомняш и някоя-друга фраза.
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина