[КСК 2010] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Английски език
Не можем ли да поискаме и стипендии - така и така явно държим нещата под контрол

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
- Специалност: Английска Филология
- Курс: първи
Журналистика ли кандидатстваш?gothic написа:Понеделник вечерната емисия на BTV: СУ гори, Гена Трайкова се е прикрила на спирката на тролеите. "Уважаеми зрители след 1997 година отново става свидетели на превземане, но този път на СУ. Кандидат-студенти отчаяни от липсата на оценки опожариха сградата на Ректората. Няма сведения за жертви, но много преподаватели и административни служители са взети в плен. Исканията на разбунтувалите се младежи са... цитирам: "Искаме си оценките или ще разтрелваме по един на всеки кръгъл час!". ПРавителството взима спешни мерки. За BTV новините от мястото на събието - Гена Трайкова.
Поглед в бъдещето
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
- gothic
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Толкова ли ми личи, явно съм страшно клишеЕгасиКостов написа: Журналистика ли кандидатстваш?
Dum spiro, spero!
Nothing like a good cup of Joe
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
Просто звучеше автентично 
- gothic
- От дъжд на вятър
Ще издам една тайна аз съм сценариста на BTV-новините
Затова звучи автентично 
Dum spiro, spero!
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
Такава била работата 
Чува ли се нещо за свободни сценаристки места при вас? Нещо при Слави ако можеш да уредиш за съмишленик от окопите пред ректората, цена няма да имаш
Чува ли се нещо за свободни сценаристки места при вас? Нещо при Слави ако можеш да уредиш за съмишленик от окопите пред ректората, цена няма да имаш
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
Ох, ох...
Много искрено се забавлявам с вас! Като новогодишна програма е - Едно голямо чакане и междувременно разни скечове
Много искрено се забавлявам с вас! Като новогодишна програма е - Едно голямо чакане и междувременно разни скечове
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
Hi all
) и аз бях на изпита, малко късно се включвам в дискусията, но реших да проверя из форума говори ли се нещо за резултати и по скоро за това, кога ще бъдат изнесени. Казвате, че това ще стане днес, ами силно се надявам

think green
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
Не знаеме още кога ще ги изкаратhelluser написа:Hi all) и аз бях на изпита, малко късно се включвам в дискусията, но реших да проверя из форума говори ли се нещо за резултати и по скоро за това, кога ще бъдат изнесени. Казвате, че това ще стане днес, ами силно се надявам
![]()
Заключили сме ректора в едно мазе и му набиваме клечки под ноктите ама той стиска зъби и не ще да каже кога ще излязат
- gothic
- От дъжд на вятър
Пич, измъчваш грешния човек. Пусни го да си ходи, че ще стане голяма гафЕгасиКостов написа:Не знаеме още кога ще ги изкаратhelluser написа:Hi all) и аз бях на изпита, малко късно се включвам в дискусията, но реших да проверя из форума говори ли се нещо за резултати и по скоро за това, кога ще бъдат изнесени. Казвате, че това ще стане днес, ами силно се надявам
![]()
Заключили сме ректора в едно мазе и му набиваме клечки под ноктите ама той стиска зъби и не ще да каже кога ще излязат
Dum spiro, spero!
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
Абе и той така вика, ама аз не му вярвамgothic написа:Пич, измъчваш грешния човек. Пусни го да си ходи, че ще стане голяма гафЕгасиКостов написа:Не знаеме още кога ще ги изкаратhelluser написа:Hi all) и аз бях на изпита, малко късно се включвам в дискусията, но реших да проверя из форума говори ли се нещо за резултати и по скоро за това, кога ще бъдат изнесени. Казвате, че това ще стане днес, ами силно се надявам
![]()
Заключили сме ректора в едно мазе и му набиваме клечки под ноктите ама той стиска зъби и не ще да каже кога ще излязатНачлик учебен отдел ти трябва
THE GODFATHERgothic написа:Пич, измъчваш грешния човек. Пусни го да си ходи, че ще стане голяма гафЕгасиКостов написа:Не знаеме още кога ще ги изкаратhelluser написа:Hi all) и аз бях на изпита, малко късно се включвам в дискусията, но реших да проверя из форума говори ли се нещо за резултати и по скоро за това, кога ще бъдат изнесени. Казвате, че това ще стане днес, ами силно се надявам
![]()
Заключили сме ректора в едно мазе и му набиваме клечки под ноктите ама той стиска зъби и не ще да каже кога ще излязатНачлик учебен отдел ти трябва и пробвай с пирони под ноктите по-добре действа
Козаностра, баце
- Limelight
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Дано ги качват! 
Последно промяна от Limelight на 25 Юни 2010, 15:41, променено общо 1 път.
Ye shall know the truth and be free
хммм или нещо се е бъгнала, или тфа означава, че ги качват 
think green