Ако ще мрем поне да е достойно .. аман от мазета вече .. в мазетата освен да ни затворят да им варим компоти .. на друго да не се надяватshayne написа:Вярвай си, че ще в Аулата ще ви разпнат, в момента е заета по цял денNoctis написа:Всеки кандидат-студент несправил се с изискванията се счита че осквернява свещенното име на Университета и следва да бъде екзекутиран чрез разпъване с коне в аула-та![]()
![]()
Някъде из мазетата да ви подкарат
[КСК 2010] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Английски език
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Значи да си подготвя Катюшата
Ще я строя редом с другите танкове
Къде е сега Ани Салич да коментира нашите терористични изяви
P.S. lupito не се оплаквай, понякога спама е полезен
P.S. lupito не се оплаквай, понякога спама е полезен
- DeadMistress
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз мисля , че тия от Информационния Център искат да ни причинят същото ("танка, узито и всичски оръжия, които добарам") и на нас ! 
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
- gothic
- От дъжд на вятър
Само да уточня, че днешния ден приключва в полунощ... Приятно бодуване
Сега ако някой извади Дебелата Берта и започне да стреля по СУ ще го черпя бира, ама да пази гълабарника 
Dum spiro, spero!
Nothing like a good cup of Joe
Ани Салич: Българските студенти озверели от липсата на оценки - отвлякоха 20 сомалийски пирата и заплашват с тяхната екзекуция ако исканията им не бъдат изпълнени до края на деня .. Руската федерация изявява своята подкрепа и съпричастност към съдбата на родните студенти като им осигурява една малка бронирана дивизия и поддръжка от 10 МиГ-а .. очаква се СУ да изпълни исканията на терористите до няколко часа .. Вазелин ?

Юксел го подава ;д (вазелина) хахахахаNoctis написа:Ани Салич: Българските студенти озверели от липсата на оценки - отвлякоха 20 сомалийски пирата и заплашват с тяхната екзекуция ако исканията им не бъдат изпълнени до края на деня .. Руската федерация изявява своята подкрепа и съпричастност към съдбата на родните студенти като им осигурява една малка бронирана дивизия и поддръжка от 10 МиГ-а .. очаква се СУ да изпълни исканията на терористите до няколко часа .. Вазелин ?
![]()
![]()
![]()
![]()
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
От Инфо центъра всички са много готиниDeadMistress написа:Аз мисля , че тия от Информационния Център искат да ни причинят същото ("танка, узито и всичски оръжия, които добарам") и на нас !
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Noctis ... ти не си за СУ, а за НАТФИЗ ... то и аз исках там де

Баща ми никога няма да позволи да му стана студентot_burgas написа:Noctis ... ти не си за СУ, а за НАТФИЗ ... то и аз исках там де![]()
![]()
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
ot_burgas написа:Noctis ... ти не си за СУ, а за НАТФИЗ ...
Noctis издействай някоя връзка, да ме вкараш режисура 
АЙде сега направете и една фейсбук група "Noctis в НАТФИЗ" 
П.П Връзки в НАТФИЗ няма човек .. изпитите са пред публика .. ако можеш да ги подкупиш всички ..заповядай ..иначе трябва да си скъсаш .. от работа
П.П Връзки в НАТФИЗ няма човек .. изпитите са пред публика .. ако можеш да ги подкупиш всички ..заповядай ..иначе трябва да си скъсаш .. от работа
- gothic
- От дъжд на вятър
Понеделник вечерната емисия на BTV: СУ гори, Гена Трайкова се е прикрила на спирката на тролеите. "Уважаеми зрители след 1997 година отново става свидетели на превземане, но този път на СУ. Кандидат-студенти отчаяни от липсата на оценки опожариха сградата на Ректората. Няма сведения за жертви, но много преподаватели и административни служители са взети в плен. Исканията на разбунтувалите се младежи са... цитирам: "Искаме си оценките или ще разтрелваме по един на всеки кръгъл час!". ПРавителството взима спешни мерки. За BTV новините от мястото на събието - Гена Трайкова.
Поглед в бъдещето
Поглед в бъдещето
Dum spiro, spero!
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
gothic написа:Понеделник вечерната емисия на BTV: СУ гори, Гена Трайкова се е прикрила на спирката на тролеите. "Уважаеми зрители след 1997 година отново става свидетели на превземане, но този път на СУ. Кандидат-студенти отчаяни от липсата на оценки опожариха сградата на Ректората. Няма сведения за жертви, но много преподаватели и административни служители са взети в плен. Исканията на разбунтувалите се младежи са... цитирам: "Искаме си оценките или ще разтрелваме по един на всеки кръгъл час!". ПРавителството взима спешни мерки. За BTV новините от мястото на събието - Гена Трайкова.
Поглед в бъдещето
Хора, почвам да се плаша за вас
Цветелин Биков
Пробвай се за специалност - Медиум и Магьосничество