Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Sssunny написа:На мен по телефона ми казаха, че всяко копие задължително трябва да е заверено, на лична карта, на диплома .. всичко
Дрън, дрън
ОСвен това всички документи трябва да са обвързани с розови панделки .. да са изографисани с китайски йероглифи като разстоянието между всеки от йероглифите не трябва да надвишава 2 сантиметра и съще временно да не се изкривява под ъгъл по-голям от 9 градуса и 7 минути
.. Шрифтът трябва да е старинен западносаксонски .. изписан с бургундско мастило върху листа от папирус
Всеки кандидат-студент несправил се с изискванията се счита че осквернява свещенното име на Университета и следва да бъде екзекутиран чрез разпъване с коне в аула-та
Последно промяна от Noctis на 25 Юни 2010, 14:45, променено общо 1 път.
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Хора, поздрави от учебния отдел, секретарката на Гешев каза, че до края на деня ще бъдат качени. Ако ме е излъгала в понеделник с танка, узито и всичски оръжия, които добарам пред СУ, да ги видя тогава дали няма да ги качат
Noctis написа:Всеки кандидат-студент несправил се с изискванията се счита че осквернява свещенното име на Университета и следва да бъде екзекутиран чрез разпъване с коне в аула-та
Вярвай си, че ще в Аулата ще ви разпнат, в момента е заета по цял ден Някъде из мазетата да ви подкарат
gothic написа:Хора, поздрави от учебния отдел, секретарката на Гешев каза, че до края на деня ще бъдат качени. Ако ме е излъгала в понеделник с танка, узито и всичски оръжия, които добарам пред СУ, да ги видя тогава дали няма да ги качат