Ахахаха, аз също не го смятам за побойEtiainen написа:Само да спомена, че погото не е побой ^^.... то пък колко погота сте виждали ениуей.
Става дума за простащшината сред метълите и чалга културата...
И сред двете има идиоти и наркомани и т.н...
Ахахаха, аз също не го смятам за побойEtiainen написа:Само да спомена, че погото не е побой ^^.... то пък колко погота сте виждали ениуей.
Да, естествено, че има. Има 'умни' чалгари, има и 'тъпи' метъли, в крайна сметка всичко се свежда до музикални предпочитания, а те едва ли еднозначно определят характера (може би само до една степен). И още се чудя защо този спор продължава?Варненец написа:Ахахаха, аз също не го смятам за побойEtiainen написа:Само да спомена, че погото не е побой ^^.... то пък колко погота сте виждали ениуей.![]()
Става дума за простащшината сред метълите и чалга културата...
И сред двете има идиоти и наркомани и т.н...
АХхаха, това е все едно аз да те накарам да ми изредиш 10 сръбски и гръцки певициEquilibrium написа:Щом знаеш за какво говориш искам да ми направиш бърз разбор на стиловете и подстиловете в метъла заедно с главните им тематики на текстова основа.
Е дали ще се вкараш в стереотипа зависи от теб самияEquilibrium написа:'Отявлените метъли' естествено, че ще го правят - човек не е прост само по музика, то си е в него самия : ) Аз всъщност никак не харесвам метъли така или иначе.
Идеята е, че както казах, дъскорезниците често съдържат неща, за които се иска малко по-задълбаване. Може да прозвучи абсурдно, но едни от най-тежките групи в дет и блек метъла примерно, които си падат в графата по-екстремни стилове, имат забежки по класически композитори.
Както винаги казвам - всяка субкултура (била тя масова като чалгарската или по-немасова - скинхед/пънк/хардкор/метъл) има поле на изява, в което феновете могат да се вмъкнат в един неприятен за малко по-интелигентния човек стереотип. Хората винаги са били подвластни на глупости.
И какви са те, ако не е тайнаRising написа:Оуу, чак сега виждам последните страници на тази тема и какви шедьоври на човешката мисъл я украсяват.
хах, защо да е проява на лошо възпитание? Ами ако си промени или изтрие мнението? Твоето после би изглеждало напълно неадекватно.svetlio.varna написа:Проява на лошо възпитание е да цитираш човека над теб.
Никой не е тръгнал да си трие мненията, все пак нали всички тука флуудят с една единствена цел - да получат ранг "легендарен флуудър"lunatic_moon написа:хах, защо да е проява на лошо възпитание? Ами ако си промени или изтрие мнението? Твоето после би изглеждало напълно неадекватно.svetlio.varna написа:Проява на лошо възпитание е да цитираш човека над теб.
Що за глупост?svetlio.varna написа:Проява на лошо възпитание е да цитираш човека над теб.
Неее, не мога повече...Kristo написа: Музиканти без талант има и в двата стила. Позьори и алчни типове/типки има и в двата стила. Безсмислени мелодии, които някой окуражително нарича "музика" има и в двата стила.
Добрите страни? Колкото ги има в единия стил, толкова и в другия.
За да не стават двуметрови чаршафи, ако всеки почне да цитира тоя над него... И за твое сведение не може да си изтрие мнението, най-много да го промени - и какво от това голям прас. На кой му дреме?Варненец написа:...