бтв, shayne, ти в коя стая беше ? Малко ми заприлича на едно момче от моята стая
[КСК 2010] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Disenchanted
- В началото бе словото
Re: [КСК 2010] Английски език
Кхм...малко късно се включвам в форума
Охх, добре, че го има това местенце за споделяне на информация и опит, защото щях да си умра сама...Струвате ми се много готини и се надявам на 1ви окромври да се запътим всички към СУ с широки усмивки като студенти
Аз имах малко проблем с диктовката...две от думите въобще не можах да ги разбера...нещо беше the...of choices и това за new ...... (commers) доколкото разбрах и много ме е яд, че съм ги объркала
но и като цяло не съм доволна от себе си, но това е друг въпрос
бтв, shayne, ти в коя стая беше ? Малко ми заприлича на едно момче от моята стая
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
the wealth of choices; NewcomersDisenchanted написа:Аз имах малко проблем с диктовката...две от думите въобще не можах да ги разбера...нещо беше the...of choices и това за new ...... (commers) доколкото разбрах и много ме е яд, че съм ги объркалано и като цяло не съм доволна от себе си, но това е друг въпрос
148 в централното крило
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
- elishenkova
- В началото бе словото
и защо да е заплаха?joia написа:Това за утре сутринта май беше по-скоро "заплаха" от едно момиче , отколкото прогноза.Аз вече не се надявам. Стигат ми толкова празни надежди.
Само ви питам възможно ли е да ги изнесат през почивните дни или да нямам подобни надежди?
-
Disenchanted
- В началото бе словото
Аххх, леле, защо wealth не съм го разбрала...аз чух нещо като "уеф" :О ...и newcomers...ооох, а диктовката не беше нещо сложно и все пак има и идиоти като мен, които да ги объркат :@ Мерси все пак...и явно не си бил ти...аз бях в 21ва 
Неее, "заплахата" беше преди доста страници, аз просто в първия момент за това се сетих. Не съм говорила за твой пост. 
А за почивните дни, така си и мислех... Искам калашник!
А за почивните дни, така си и мислех... Искам калашник!
- gothic
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Какъв ти Калашник, едно RPG и 121-та година на СУ ще е последната 
Dum spiro, spero!
Nothing like a good cup of Joe
- shayne
- Вазов
- Обратна връзка:
gothic написа: и 121-та година на СУ ще е последната
Цветелин Биков
Говорих днес с учебния отдел и ми казаха, че ще се постараят за утре или евентуално, ако не успеят, ще остане за понеделник :]
Cause everything happens for a reason.
- elishenkova
- В началото бе словото
на мен защо ми казаха със сигурност ще е готово утре?TheKiro написа:Говорих днес с учебния отдел и ми казаха, че ще се постараят за утре или евентуално, ако не успеят, ще остане за понеделник :]
- gothic
- От дъжд на вятър
И аз да не се мина и звънна, оттегчената лелка ми каза утре и ме смъмри, че съм стотната, която която ги "безпокои" (цитирам) за това. Аз не им вярвам, соперд мен ще ги изкарат, чак в понеделник, за да ни скапят изпитите в неделя
Започвам да си мисля, че КСК в СУ е равнозначно на един урбанистичен сървайвър. Тези, които не умрат от чакане - влизат
Започвам да си мисля, че КСК в СУ е равнозначно на един урбанистичен сървайвър. Тези, които не умрат от чакане - влизат
Dum spiro, spero!
Малко да ме няма и нахлухме с танковете до вратите на учебен отдел ..
закъде сме се разбързали да влизаме не мога да разбера така или иначе 2012 чука на вратата

закъде сме се разбързали да влизаме не мога да разбера така или иначе 2012 чука на вратата
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- Vagabont
- В началото бе словото
защото некои хора, ако не влезат, 2012 ще им подрани 
- gothic
- От дъжд на вятър
Амбиция му се вика на това
ПП: Еййй, за танк не се бях сетила, но ми се струва, че няма да ми дадат ако отида в МО и им кажа " Извинете, може ли един танк назаем, само да бутна СУ и ви го връщам"
ПП: Еййй, за танк не се бях сетила, но ми се струва, че няма да ми дадат ако отида в МО и им кажа " Извинете, може ли един танк назаем, само да бутна СУ и ви го връщам"
Dum spiro, spero!
- shayne
- Вазов
- Обратна връзка:
Отиди в МОМН, там толкова ни обичат, че няма как да не откликнат на молбата тиgothic написа:ПП: Еййй, за танк не се бях сетила, но ми се струва, че няма да ми дадат ако отида в МО и им кажа " Извинете, може ли един танк назаем, само да бутна СУ и ви го връщам"
Цветелин Биков
-
Vqrcheto
- В началото бе словото
Колкото и да ми е неприятно в България всичко става с много зор.Как може на един международен сертификат(цитирам Advanced) да ти кажат точна дата и час и да пуснат резултатите на секундата в която са обявили,като се има и предвид че там е много по-сложен процесът.А тук само те мотаят,нищо не ти казват,пък ти се оправяй сам.Пууууу