[КСК 2010] Математика

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: [КСК 2010] Математика

Мнение от The_Soldier »

Добре за теб значи, икономистите да му мислят :) При нас пък за намалили местата за прием в Информатиката, която ми е 3то желание, така че не влияе много..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
desi-desi
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от desi-desi »

да бяха увеличили момичетата с 40
Компютърни науки -1 курс
vicho_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vicho_ »

Ако някой иска да даде 600-700 лева за измислени задачки от някой далавераджия може спокойно да пише на тоя: http://forums.data.bg/index.php?showtop ... ry14042134
:D
Zdraveite,vkliu4vam se v foruma,da kaja ne6to,koeto moje da vi interesuva,predi 2 god,se zapoznah s edin izrod znae6e zada4ite koito 6te se padnat na izpitite v uasg,sy,ty v sofiq,kupih gi ot nego malko skupo mi vze ama i za 3te yni.bqha sa6tite,bqh gi re6il po nqkolko pat ii nakraq se 4udeh vkoi ot 3te da zapi6a…sega u4a sss v uasg ahaha luda rabota …emaila mu e onq1234@abv.bg
Чудех се може ли човек някъде да подаде сигнал за такива хора дето предлагат уж точните за изпита задачи? :roll: Има ли такава екстра в наща държава? ;D
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

e при тоя едва ли ама дали пък няма някой който ги знае предварително :P
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

rallie написа:
The_Soldier написа:Намерих, бил съм прав и за 3те :) - http://www.kadedaucha.com/?id=1326&aid=5628
Тази година икономиката е с 4 по - малко , а СтУ с 10 повече :) :bounce:
Ти.. тея не го гледай много-много.. Миналата година Стопанско управление бяхме 35-40 човека срещу 5-ма Икономика.. Как ги смятат тези не ми е ясно..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Тоя казва, че се е запознал с някой, а мейла който дава е същия като ника му.. Не мисля, че има и капчица истина в това, което е написал, а и в никакъв случай не бих дал толкова пари.. дори каквато и да е сума няма значение, бях на 2 изпита в СУ и се убедих, че няма несправедливо оценяване, получих толкова за колкото съм писал, т.е. стига да искаш и ще влезнеш и без далавери..
Последно промяна от The_Soldier на 24 Юни 2010, 17:32, променено общо 1 път.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

така е няма сми да ги даваш и после да съжаляваш че не си им намерил по добро приложение :lol:s
Изображение
Аватар
lipgloss
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с немски
Обратна връзка:

Мнение от lipgloss »

Това пък ако е истинаааа...гръм да ме удари...навсякъде плъзнаха врачки,медиуми,луди,дето знаят задачите,темите и всичко за изпитите......айде спрете се вече....криза е .....никой няма пари :lol:
Стопанско управление с немски език - първи курс :)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Йессссссссссссссссс. По-голям кеф нз дали има. Увеличени за местата за КН - момчета с 40. Все едно съм спечелил 100 лева. :mrgreen: :salute:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

morfei написа:Йессссссссссссссссс. По-голям кеф нз дали има. Увеличени за местата за КН - момчета с 40. Все едно съм спечелил 100 лева. :mrgreen: :salute:
Кото ти казвам , че ще си там :lol:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Сега ми направи впечетление, че само изпитите от последните 4 дни на КСК кампанията (част от тях) започват в 8:00 часа, интересно защо.. Как ще загрея сутринта 8 часа за изпит по математика, то и матурата беше в 8, но тя е лесна :)
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

Почва в 8, защото изпитът е 5 часа, нали :scratch: или се бъркам нещо :lol:
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Защото са по-продължителни. Изпитът по БЕЛ и по Математика е 5 часа и за да приключи до 13:00, за да може вторият изпит за деня да започне в 14:00, трябва да започне по-рано :)
Facebook
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

svetlio.varna написа:Защото са по-продължителни. Изпитът по БЕЛ и по Математика е 5 часа и за да приключи до 13:00, за да може вторият изпит за деня да започне в 14:00, трябва да започне по-рано :)
То и първите 2 изпита бяха по 5 часа, но започнаха в 9, даже на втория изпит имаше голяма тълпа чакаща ние да приключим за да почнат те.. Както и да е, по рано да почнем, по рано да свършим :)
vicho_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vicho_ »

The_Soldier написа:
svetlio.varna написа:Защото са по-продължителни. Изпитът по БЕЛ и по Математика е 5 часа и за да приключи до 13:00, за да може вторият изпит за деня да започне в 14:00, трябва да започне по-рано :)
То и първите 2 изпита бяха по 5 часа, но започнаха в 9, даже на втория изпит имаше голяма тълпа чакаща ние да приключим за да почнат те.. Както и да е, по рано да почнем, по рано да свършим :)
в момента сме в лятното часово време... (плюс това слънцето изгрява по-рано... иии хората са решили да използват максимално слънчевата светлина)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”