[КСК 2010] Английски език

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Re: [КСК 2010] Английски език

Мнение от shayne »

Noctis написа:
gothic написа: Сега за 3см няма да го правим на проблем.
Ей това е жената - да не ти спори за някакви си сантиметри :lol: :lol: :lol: :lol:
Дълбоко се съмнявам :lol: Ще я питам дали 15 или 18 е едно и също :lol:
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
linkinrz
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от linkinrz »

Sssunny написа:Абе само на мене ли ми е напрегнато за тия оценки, не се побирам в кожата си :x

хахаха, повярвай ми, не само на теб :D
Аватар
gothic
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от gothic »

Sssunny написа:Абе само на мене ли ми е напрегнато за тия оценки, не се побирам в кожата си :x
Ми ние за това започнахме да спамим, и мен отвътре ме раздира едно такова напрежение. Аз не знаех, че спама действа толкова успокояващо :mrgreen:
Dum spiro, spero!
Nothing like a good cup of Joe :wink:
Аватар
Lacey
В началото бе словото

Мнение от Lacey »

Nona Yankova написа:
Lacey написа: 1.65 ... 1.62 как ти звучи .. :| щото според мен е малко по-кофти .. а тук всички в ректората ли сте били ....... :shock: май само аз съм била прецакана да съм в химическия и то в стая със 110 човека :evil:
И аз бях в химическия и имах чувството че съм заобиколена само от зубъри... коя стая Lacey?

210 и междудругото и аз имах същото чувство :| всички бяха супер много сдухали ...
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

shayne написа:
Noctis написа:
gothic написа: Сега за 3см няма да го правим на проблем.
Ей това е жената - да не ти спори за някакви си сантиметри :lol: :lol: :lol: :lol:
Дълбоко се съмнявам :lol: Ще я питам дали 15 или 18 е едно и също :lol:
Че аз защо го казвам :lol: :lol: :lol:
3 сантиметра са си 3 сантиметра .. същото като 3 стотни като стане на въпрос :lol:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
chill
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от chill »

Noctis написа:3 сантиметра са си 3 сантиметра .. същото като 3 стотни като стане на въпрос :lol:
Без тия 3 стотни може и да не влезНЕ ;д
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Виждам че хващаме връзката вече :lol: :lol: :lol:
Nona Yankova
В началото бе словото

Мнение от Nona Yankova »

Lacey написа:
Nona Yankova написа:
Lacey написа: 1.65 ... 1.62 как ти звучи .. :| щото според мен е малко по-кофти .. а тук всички в ректората ли сте били ....... :shock: май само аз съм била прецакана да съм в химическия и то в стая със 110 човека :evil:
И аз бях в химическия и имах чувството че съм заобиколена само от зубъри... коя стая Lacey?

210 и междудругото и аз имах същото чувство :| всички бяха супер много сдухали ...
И аз бях 210 ;) и седнах супер назад защото само там имаше място ... на диктовката ми дойде малко в повече... :(
Аватар
Lacey
В началото бе словото

Мнение от Lacey »

Nona Yankova написа:
Lacey написа:
Nona Yankova написа:

И аз бях 210 ;) и седнах супер назад защото само там имаше място ... на диктовката ми дойде малко в повече... :(

oooo аз бчх на четвъртия ред :) и добре беше не се оплаквам ;) а иначе за самия изпит си забравих химикалката .... направо ужас добре че имаше някво момиче до мен с 15 химикалки и ми даде една че иначе такъв срам нямаше да има никъде :oops: :oops: :oops:
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

По-кофти е ако си си забравила граматиката :lol: :lol: :lol:
chill
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от chill »

Аз пък бях в Химическия, зала 445... и сега е момента да кажа, че беше супер неудобно. Маси ли бяха, чинове, не знам.. ама нямаше никво място и се схванах яко. :!: ;дд
Nona Yankova
В началото бе словото

Мнение от Nona Yankova »

Lacey написа: oooo аз бчх на четвъртия ред :) и добре беше не се оплаквам ;) а иначе за самия изпит си забравих химикалката .... направо ужас добре че имаше някво момиче до мен с 15 химикалки и ми даде една че иначе такъв срам нямаше да има никъде :oops: :oops: :oops:

аааа :) ами ония 2-3 дето искаха от квесторите как не ги беше срам :D в нашата зала имаше скици всякакви :D или онази, на която и звъня телефона, докато диктуваха :D нямаше такива шматки :D
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

И аз ходя с по 15 химикала, за историята сега може и повечко да си взема :lol:
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
Lacey
В началото бе словото

Мнение от Lacey »

Nona Yankova написа:
Lacey написа: oooo аз бчх на четвъртия ред :) и добре беше не се оплаквам ;) а иначе за самия изпит си забравих химикалката .... направо ужас добре че имаше някво момиче до мен с 15 химикалки и ми даде една че иначе такъв срам нямаше да има никъде :oops: :oops: :oops:

аааа :) ами ония 2-3 дето искаха от квесторите как не ги беше срам :D в нашата зала имаше скици всякакви :D или онази, на която и звъня телефона, докато диктуваха :D нямаше такива шматки :D

оо да да верно че на една й звънна телефона то тя беше един ред над мен от другата страна :Д а накрая даже тръгнаха на 2 момичета да им дисквалифицират работите но не знам как се разви случката :Д
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

shayne написа:И аз ходя с по 15 химикала, за историята сега може и повечко да си взема :lol:
Виждам че имаш намерение книга да им напишеш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”