Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Noctis написа:А бе обмислях го ама .. вариацията за разговор не ми хареса
- Ми здрасти .. аз те видях във форума на университета .. стори ми се симпатичен и реших да ти правя компания преди изпита
Мен преди две години ме заговаряха някакви съвсем непознати.
Ама сега и ако в Ректората се разминаваме така, срамота Мен Ректора не ме пропуска, ако вие се направите, не знам
Вие хубаво сте ме видели, ама нали се сещате, че аз не ви знам кои сте
Аз вярвам в него - следователно съм го виждаЛ
П.П Shayne .. Аз съм сигурен че ти мен си ме видял.. нищо, че си с очила
Просто бях с глава и половина над всички на изпита и затова така си мисля - ако не си то значи съм се бил маскирал добре
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Noctis написа:П.П Shayne .. Аз съм сигурен че ти мен си ме видял.. нищо, че си с очила
Просто бях с глава и половина над всички на изпита и затова така си мисля - ако не си то значи съм се бил маскирал добре
Аз гледам, но не виждам Така че няма начин да си спомня. Помня само момичето в тълпата пред мен, ама не знам дали това е gothic
По едно време бях пред теб, после едно момиче ме изблъска и се озовах зад теб до един гигант.
ПП: Да не се убиди някой, просто съм 1.65 и за мен всички са гиганти
gothic написа:По едно време бях пред теб, после едно момиче ме изблъска и се озовах зад теб до един гигант.
1.65 ... 1.62 как ти звучи .. щото според мен е малко по-кофти .. а тук всички в ректората ли сте били ....... май само аз съм била прецакана да съм в химическия и то в стая със 110 човека
gothic написа:По едно време бях пред теб, после едно момиче ме изблъска и се озовах зад теб до един гигант.
Значи не те помня
Леле, е*ахти и спама, не му блазя на Светльо как ще чисти след нас
Lacey написа:1.65 ... 1.62 как ти звучи .. щото според мен е малко по-кофти .. а тук всички в ректората ли сте били ....... май само аз съм била прецакана да съм в химическия и то в стая със 110 човека
Как да ми звучи - познато. Сега за 3см няма да го правим на проблем. Аз не само, че бях в ректората и не само, че бях във великата 65 зала, но и диктор ми беше Рамбо! Няма такъв човек, дано да ме приемат АФ, за да ми преподава
Lacey написа:
1.65 ... 1.62 как ти звучи .. щото според мен е малко по-кофти .. а тук всички в ректората ли сте били ....... май само аз съм била прецакана да съм в химическия и то в стая със 110 човека
И аз бях в химическия и имах чувството че съм заобиколена само от зубъри... коя стая Lacey?