Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т
не , не се правя на интересна - попитах те от чисто любопитство дали не знаеш че има с две тераси
А това че теб те гони параноя вече си е твой проблем и не ме засяга 
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
хаха сигурно ще да е от начина по който си зададе въпроса не от параноята
иначе Иринчи явно е наблягала на т2
иначе Иринчи явно е наблягала на т2
-
pepigeorgievaa
- В началото бе словото
Давамобзаведена спалня с две легла(може да се сложи итрето),гардероб,маса,столове с ползване на обзаведенакухня(хладилник,печка,пералня,шкафове).В другата спалня живее двойкамомиче и момче(от много дълго време обитават апартамента и са многодобри квартиранти).Апартамента се намира на главен булевард на 100м отУНСС,непосредствено до него има спирка на автобуси и маршрутнитаксита,на 100м от блока има и голям супермаркет.Апартамента се намира в нова сграда и е след ремонт.цена 250лв.
Тел:089867518-Петя
Тел:089867518-Петя
и тази имапроблемисъс спейса

la douleur exquise
Търся съквартирантка за обзаведена стая за 2 момичета в Студентски град, до спирка на 94 и 280 в малък нов блок на Топ-място. Апартаментът е с ТЕЦ, топла вода, интернет. Наем - по 200 лв.
скайп jmj-abm или 0899102243
скайп jmj-abm или 0899102243
Последно промяна от knights на 07 Сеп 2010, 17:39, променено общо 1 път.
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
pepigeorgievaa написа:Давам обзаведена спалня с две легла(може да се сложи и трето),гардероб,маса,столове с ползване на обзаведена кухня(хладилник,печка,пералня,шкафове).В другата спалня живее двойка момиче и момче(от много дълго време обитават апартамента и са много добри квартиранти).Апартамента се намира на главен булевард на 100м от УНСС,непосредствено до него има спирка на автобуси и маршрутни таксита,на 100м от блока има и голям супермаркет.цена 280лв.
Тел:0898675183
zamura написа:Давам стая под наем в сутерен,напълно обзаведена,самостоятелна за 2 души.Самостоятелна баня ,топла вода,теракот,ламперия.Център.София,Петте Кошета . Без посредник.300 лева.Тел.0878287713
ъп
виж в червено
опрай'те се както можете
очакваме включване началото на септмври
задължителна предплатамин 100лв

виж в червено
извод: има предлагане, слабо търсене, евтини квартири няма,Василев написа:Търсим съквартирант/ка, може и студент/ка !
![]()
![]()
Дава се самостоятелна стая под наем в района на Лъвов мост
Обзаведен, чист и поддържан апартамент,
2WC + баня, кухня, ТВ, НЕТ и мн други
Ако ти си човек на място, обичаш хигиената и поддържаш собствена такава,
позитивен си, усмихнат и положително настроен до тук само 1престрашил се![]()
1- не те мързи да си изм
2-
3- коректен и отговорен си
4- отговорен към съхранението
но комент липсваш!
.................................................................................................
Ако НЕ се позна от краткото описание по-горе, НЕ
се обаждай на посочения по долу адрес.
Наемът на стаята е ???лв, съжителство с
![]()
![]()
![]()
![]()
опрай'те се както можете
очакваме включване началото на септмври
задължителна предплатамин 100лв
Re: Търся квартира за 10-20 дена в София
Здравейте 
Предполагам мн от вас ще ходят на море тази година и не са в Сф. Имам предложение точно за тези хора
Ще се връшам в София през лятото (става въпрос за август) и търся квартира за 10-20 дена за приятеля ми (чужденец). Искам да го разведа из София да се порадва на мръсотията, изпаренията от колите, клубовете и музеите
Проблемът ми е, че вкъщи е прекалено малко и не мога да го приютя. Затова бих се радвала, ако някой ми пише и има изгодно предложение мен
И двамата сме студенти и аз ще се занимавам по цял ден с него, така че дори да имате съквартиратни, то те няма да усетят, че някой друг живее при тях
Така че не се колебайте, а пишете!
Предполагам мн от вас ще ходят на море тази година и не са в Сф. Имам предложение точно за тези хора
Ще се връшам в София през лятото (става въпрос за август) и търся квартира за 10-20 дена за приятеля ми (чужденец). Искам да го разведа из София да се порадва на мръсотията, изпаренията от колите, клубовете и музеите
Така че не се колебайте, а пишете!
-
stuklen_dom
- В началото бе словото
Момче търси момиче за съквартирантка в двустаен напълно обзаведен апартамент в студентски град (спалня и хол+кухня), баня тераса в отлично състояние и всичко необходимо за живеене. За повече информация stuklen_dom@abv.bg
А защо точно момиче търсиш? о.Оstuklen_dom написа:Момче търси момиче за съквартирантка в двустаен напълно обзаведен апартамент в студентски град (спалня и хол+кухня), баня тераса в отлично състояние и всичко необходимо за живеене. За повече информация stuklen_dom@abv.bg
"Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand."
— Albert Einstein
— Albert Einstein
- Matik
- В началото бе словото
- Специалност: потенциален идиот
- Курс: първи
Предлагам си квартирата в Студентски град таванска стая абсолютно самостоятелна, светла с PVC капандура, легло с матрак, голям гардероб, паркет + ползване на кухненски бокс и баня със САМО още 1на таванска стая, която също ще се освобождава. Пак поварям, САМОСТОЯТЕЛНО, БЕЗ ХАЗЯИ. Квартирата се намира в близо до Зимния дворец и още по конкретно близо до 59 блок... новото фантастико е на 5 мин пеш, спирката на 102 е под нас, а на 94 (самия Зимен дворец) на 2-3 мин.
Наема е 100 лева на месец, без консумативите. С консумативите идва МАКСИМУМ 140 и то януари и февруари... Тавана си има отделен електромер така че филми с тока няма, централно топла вода, която не свършва и не спира. Има си и прекаран интернет на МЕГАЛАН, който чака само пак да бъде пуснат, а ако искате можете да си направите комбина с някой от другите обитатели на таванските помещения.
Напускам квартирата просто защото ще ме приемат пак на общежитие догодина.
Къде е уловката - искам 100 лева за мен да го наречем комисионна, за да я освободя... Ако някой се интересува- снимки и подробности тел: 0883 39 42 19 или скайп (малко вероятно да ме засечете) stronghold89 или е-мейл prati@abv.bg (още по малко вероятно)
Наема е 100 лева на месец, без консумативите. С консумативите идва МАКСИМУМ 140 и то януари и февруари... Тавана си има отделен електромер така че филми с тока няма, централно топла вода, която не свършва и не спира. Има си и прекаран интернет на МЕГАЛАН, който чака само пак да бъде пуснат, а ако искате можете да си направите комбина с някой от другите обитатели на таванските помещения.
Напускам квартирата просто защото ще ме приемат пак на общежитие догодина.
Къде е уловката - искам 100 лева за мен да го наречем комисионна, за да я освободя... Ако някой се интересува- снимки и подробности тел: 0883 39 42 19 или скайп (малко вероятно да ме засечете) stronghold89 или е-мейл prati@abv.bg (още по малко вероятно)
Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to remove.
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
zamura написа:Давам стая под наем в сутерен,напълно обзаведена,самостоятелна за 2 души.Самостоятелна баня ,топла вода,теракот,ламперия.Център.Без посредник.300 лева.Тел.0878287713 ,
0876420620
РЕДАКЦИЯ: 16/06/2010Василев написа:Търсим съквартирант/ка !![]()
![]()
Дава се самостоятелна стая под наем в района на Лъвов мост....
Преустановяваме търсенето и
Обявата временно НЕ Е ВАЛИДНА, до следващият ЪП вероятно с нова по-висока цена!
Здравейте,
търся съквартирантка за апартамент близо до СУ. За повече инфо може да пишете на sometimes7@abv.bg
търся съквартирантка за апартамент близо до СУ. За повече инфо може да пишете на sometimes7@abv.bg
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
zamura написа:Актуализирана: Давам стая под наем в сутерен,напълно обзаведена,самостоятелна за 2 души.Самостоятелна баня ,топла вода,теракот,ламперия.Център.Без посредник.300 лева.Тел.0878287713, 0876420620