Kaндидати за Право 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Kaндидати за Право 2010
Не не мисля да си платя просто питам какъв е варианта ? единственото което трябва да изкарам са 2 шестици ли ?
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
успех с 2-те шестици и то в СУ, в никакъв случай не те подценвам и ти го пожелавам,ама .. за мен лично е непостижимо,дано има хора, на които ще им провърви 
memento mori
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
добре де, логиката е елементарна, колкото по-висок е балът ти, толкова е по-голям шансът да те приемат. То сигурно може и с бал 25 примерно да влезеш, зависи от кандидат-студентите. Нищо не ти е гарантирано в тоя живот. Твоята работа сега е да се постараеш да изкараш възможно най-високи оценки по предметите. Те така или иначе пак ще ти трябват, дори и ако решиш да се прехвърлиш от друга специалност в Право.
Попринцип мислех да вляза в УНСС но за да уча право там ми трябва сбор 9 от матурите а аз се преебах и не направих нищо . Там имам 5.93 по Български и 5.41 по История . Надали тук е толкова трудно да се изкарат 2 шестици
- deliriummm
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Извинявай,но ти в коя България живееш,за да сравняваш по трудност УНСС и СУ.Тук е много по-трудно!Относно двете 6-тици...не знам да има такъв човек...просто защото и двата изпита са малко или много субективни.
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
Начи от вчера питам МОЖЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ какво толкова пишете няма как да стане ок има оценка шестица значи може всеки който седне да учи да я изкара :Х какво толкова коментирате питах ако изкарам 2 шестици и с оценките ми които съм написал горе ще мога ли да вляза и вие пак :Х ма не ти няма как да ги изкараш
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
не че не можеш, в СУ просто не ги пишатvvvvv написа:Начи от вчера питам МОЖЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ какво толкова пишете няма как да стане ок има оценка шестица значи може всеки който седне да учи да я изкара :Х какво толкова коментирате питах ако изкарам 2 шестици и с оценките ми които съм написал горе ще мога ли да вляза и вие пак :Х ма не ти няма как да ги изкараш
memento mori
- deliriummm
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Да,ще можеш!Успех...
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
ок мерси тва исках да знам бал 25.93 дали ще стигне .
Последно промяна от vvvvv на 23 Юни 2010, 18:45, променено общо 1 път.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
явно ли е?
- Bushmen
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
АХАХХАХАХ. Абе vvvvvv няма да изкараш 2 6ци. Не ме интересува, че има оценка 6.00. Просто няма да я изкараш - и то не щото в СУ не пишат 6ци, пишат - но на заслужилите. А като ти гледам маниера на поведението и предишните оценки шансът ти е 0%. И не се заяждай с хората в темата, които се мъчат да бъдат реалисти и ти го казват по учтив начин. С мен се заяждай спокойно, защото съм в настроение 
Аз не мога да разбера след като попитах с дадените оценки ще вляза ли кво ми говорите че не можело да се изкарат 2 шестици ... какво толкова се хващате за тези две шестици ... Трудно ли е като прочетеш въпроса
" С бал 25.93 ще мога ли да вляза да уча право ? " да отговориш с " Да ще можеш " или с " Не няма да ти стигне "
Кви хора сте вие не ми е ясно като сте толкова нервни и някои ви се струва смешен изобщо не отговаряйте ...
" С бал 25.93 ще мога ли да вляза да уча право ? " да отговориш с " Да ще можеш " или с " Не няма да ти стигне "
Кви хора сте вие не ми е ясно като сте толкова нервни и някои ви се струва смешен изобщо не отговаряйте ...
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
vvvvv написа:Следователно ако искарам 2 6ци + 2те ми матури се получава бал 25.93 и мога да вляза да уча ??
Mackle написа:но такъв бал би трябвало да стигне освен ако тази година не подобрим рекорда за най-висок бал в последните 4-5 години.
Kristo написа:Аз влязах с бал 25,25... на първо класиране... по история и литература имах по 4,50...
Значи всичко е възможно...
shayne написа:Тогава според мен ще влезеш.
не мога да преценя кой точно е нервенdeliriummm написа:Да,ще можеш!Успех...
хайде успех и обръщай внимание на дребните детайли!
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ами добре нека ти отговоря и аз - не знаем дали ще ти стигне!
Няма как да знаем- няма излезли минимални балове! Те ще се определят като са готови оценките и от редовната сесия.
Така че като цяло въпросът ти е некоректен!
Няма как да знаем- няма излезли минимални балове! Те ще се определят като са готови оценките и от редовната сесия.
Така че като цяло въпросът ти е некоректен!