За предварителния по история 2006 ...

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Доволни ли сте от темата?

Да
28
48%
Не
30
52%

Общо гласове: 58

Аватар
Мадлен..
В началото бе словото

Мнение от Мадлен.. »

Johana Jotkova написа:И аз си излязох, така ме е яд. Мн тъпа тема, възможно най-трудната. :cry: Срам ме е от близките ми, от гаджето ми, от всички, които вярват в мен.
Леле...
Момиче, спокойно.
Това е някакъв си предварителен изпит... Мисли от тази гледна точка -за теб е възможно най-трудната, но няма да ти се налага да я учиш за редовния(нали не може да се падне същата) :wink:
Няма от какво да те е срам. Не можем да знаем всички теми "на сън да ме бутнеш..." Аз даже въпросната я бях избутала в графа "Ми нема те уча пък!". където имам 2-3 теми аутсайдери :D :oops:
Аз умрях... да живея Аз!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Абе и аз мн се надъхах, ша има са незнае в шибаните теми. мразя когато другите могат нещо, а аз - не. Както могат всички да научат темите, така мога и аз. ..... им(на темите). Ша ми пращят ушит юни месец, ама ше ги науча. Айде, успех на всички. :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
mark_renton
В началото бе словото

Мнение от mark_renton »

...да отбележа, че горния ми пост се отнася към йоана... :wink:
...В старанието си да подражава на себе си се е превърнал в собствената си карикатура...
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

mark_renton написа:...да отбележа, че горния ми пост се отнася към йоана... :wink:
Да, де, то май няколко поредни поста се отнасят за мен. :roll:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Как пък да не може да знаете всички теми? Нормално е едни да знаете повече, а други по-малко, но все пак нищо да не напишеш означава, че не си добре подготвен, темата си е съвсем нормална! Дори очаквам един съученик да ги побърка на тази тема :) !
Айде стягайте се и учете по-сериозно, за да няма пак "тъпа и трудна тема" ;) !
Аватар
Lyvcheto
В началото бе словото
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Lyvcheto »

Mдам, темата не е лоша. Дори и аз, която написах доста малко по нея съм доволна. Какво точно не ви хареса в нея?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Темата е отвратителна,бях съгласна за всичко друго(дори Балкански войни),само не това чудо,а то взе,че се падна.Ами все пак,такъв бил късметът,през юли повече :P
Toto-I will remember
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Според мен темата е една оъ най-лесните от Възраждането. За мое съжаление я бях чела едва един път, но не излязох, почнах да смуча от пръстите, оказа се, че помня по-малко отколкото си мислех, но все пак написах за 3.... докато..... не се сетих, че съм сбъркала нещо толкова важно, че едва ли някой би се смилил над мен... с две думи, ако юли най-накрая не извадя късмет някакъв да се падне нещо което наистина знам, значи определено не е писано да ходя в СУ... :oops: :roll:
Изображение
Аватар
Мадлен..
В началото бе словото

Мнение от Мадлен.. »

Rodd1ck написа:Как пък да не може да знаете всички теми? Нормално е едни да знаете повече, а други по-малко, но все пак нищо да не напишеш означава, че не си добре подготвен, темата си е съвсем нормална! Дори очаквам един съученик да ги побърка на тази тема !
Айде стягайте се и учете по-сериозно, за да няма пак "тъпа и трудна тема" !
Че не могат да се знаят всички теми - никой никъде не е написал :wink:
Естествено, че темата е нормална.. ненормални теми няма. Гадна е от гледна точка на това, че малко хора са наблегнали на нея..или са я учили въобще(или им е повтаряно отвсякъде, че е ЪПСУРТ да се падне подобна и те са се заблудили да я оставят "за по-късно"). Което затвърждава твърдението - че трябва всичко да се мине... поне за редовния.
Но пък не е и рядко срещано - някой м/у другото научава 2 теми(примерно) и за за таш*к - явява се и му се пада някоя от тях... 8)
това обаче би го направил човек, който няма какво да губи и не се впряга мн мн.. ние не сме от тази групичка със сигурност:))))

ПП: Радвам се за твоя съученик... :D
Аз умрях... да живея Аз!
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Аз още не съм говорил с него де, но той беше минал темите няколко пъти, докато другите се оплакваха, че още не са стигнали последните! Освен ако не е изпушил точно накрая :lol: очаквам повече от 5,5 от него ;) !
Аз заради това и не искам да уча история или каквото и да е свързано със заучаване на голяма информация, тъй като съм си карък, трябва да науча всичко много добре, а не съм от тези, които седят и четат по много! Заради това само МАТЕМАТИКА! :D :P
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

А така *ТHUMBS UP*
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

Johana Jotkova написа:Мн е гадно. Мама ме гледа, нищо не ми казва (по-добре да ме овика, а тя мълчи), не се усмихва, нищо. Реве ми се чак. Кво да направя, мн ми е гадно, а утре отивам на бал. То къв бал...
Е недей така Йоана, то и аз почти нищо не знаех и съвсем малко писах. И на мен ми е кофти, щото даже и 3 незнам дали ще хвана пък нали всички очакваха нещо от мен. Обаче противно на очакванията ми майка не ме упрекна, даже ми вика, че има още един шанс, така че да не се притеснявам. И другите също ме успокоиха, лошото е обаче, че за разлика от тях на мен въобще не ми е толкова спокойно, но за юли така ще трябва да ги назубкам тия теми, каквото ще да става :x
Gohan
В началото бе словото

Мнение от Gohan »

Rodd1ck написа:Заради това само МАТЕМАТИКА! :D :P

И аз така :) Между другото .. тъп въпрос ама .. може ли някой да формулира точно темата. Защото изчетох целия форум и не я намерих :oops:
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

love odin написа:“Църовно-национално движение през епохата на Възраждането"
Toва е от другата тема за предварителния по история на 34 страница е цитата;)
Аватар
elf4e
В началото бе словото

Мнение от elf4e »

оф, ужас
много съм зле, как можах да я прочета само един път тая тема...
Да ви питам, хора, намалява ли се много оценката ако не си писал историография (не знам дали така се казва, но става дума за това кои учени са писали на тази тематика и да цитираш имена и техните трудове)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”