предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Днес говорих с една моя съученичка, която пътуваше през това време още към Бургас с влака.. Та, почти всички от моето даскало, които са се явили на тоя изпит, са си излязли
За това е виновна само даскалката ни, която ги уверяваше, че тази тема 100% нямало да се падне! 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Е, ra4e^f, дано да си се справила. Не можахме да се видим, но нищо, все някога... Айде и дано да имаш 5.50 или 6! 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
бла бла
Знае ли някой какви са били контролните теми? 
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Иван Асен ІІ и Съединение
П.С. На мен ми е интересно compaq какво е направил като тооолкова се хвалеше?!
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
На мен същоJohana Jotkova написа:Иван Асен ІІ и Съединение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
За темите виж по-горе, а темата се тегли от едно момиче, в 65 аудитория - Каймакамова влезе и каза студентът/студентката от 3-ти ред, 3-то място, от дясната страна да отиде...Момичето се спече доста жестоко...fforza написа:Хмм а кои бяха останалите теми,които са могли да се паднат някой знае ли??С една дума кво е имало в другите теми?А и кой е теглил тая тема да си изяде боя![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
хахахаха, супеееер!love odin написа:“Църовно-национално движение през епохата на Възраждането"
хора, не ме мразете, но на мен това ми беше темата, когато ме приеха и много си я обичам - ееее, колко народ окапа и тогава
абсолютно същото мисля и аз, в крайна сметка моята подготовка по история беше точно един месец и се преборих със същата тази тема, няма невъзможни нещаSINDEL` написа:Напълно съгласна съм с теб,katiunkiТова ви беше предварителен шанс,които някои са оползовтворили,а други не!Но мисля,че има нещо страшно полезно в това-ще ти послужи като обеца на ухото и на истинския изпит няма да отидеш с ненаучена,камо ли-непрочетена тема,разбира се,едни ще знаеш по-добре,други не чак толкова-но все пак-ще ги знаеш
Има никак не малко време,горе главата,всички,които не са се справили напред и ще мачкате юли месец
![]()
![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
ех,какво нещо е съдбата.
преговорих абсолютно всичко,що бях научил,с изключение на тази тема и следващата.викам,ше ги оставя за по-късно вечерта.да,но София има способността да ражда изключително невероятни чеда от женски пол,и аз в обаянието на едно от тях прекарах една прекрасна вечер в разходки и разговори.добре,ма викам си,айде,те тея двете теми са супер факани нали,никой нормален човек няма ги даде.е,дали си изядох парцалите от яд днес сутринта...а ?
преговорих абсолютно всичко,що бях научил,с изключение на тази тема и следващата.викам,ше ги оставя за по-късно вечерта.да,но София има способността да ражда изключително невероятни чеда от женски пол,и аз в обаянието на едно от тях прекарах една прекрасна вечер в разходки и разговори.добре,ма викам си,айде,те тея двете теми са супер факани нали,никой нормален човек няма ги даде.е,дали си изядох парцалите от яд днес сутринта...а ?
Най-малко даскалката ни можеш да обвиняваш! На по-добра и разбрана учителка едва ли можеше да случим тая година. Помага на който с каквото може. И материали за теми даваше и всичко. От нас се очакваше само да си научим темите! Тя ни помогна с каквото можешеblack_lady написа:Днес говорих с една моя съученичка, която пътуваше през това време още към Бургас с влака.. Та, почти всички от моето даскало, които са се явили на тоя изпит, са си излязлиЗа това е виновна само даскалката ни, която ги уверяваше, че тази тема 100% нямало да се падне!
А, да - аз лично тая тема я бях учила само до средата. Не си направих труда да пиша каквото и да е било, защото и 3 да имах, и 4, не ми върши работа
Последно промяна от duffduff на 21 Май 2006, 22:27, променено общо 1 път.