предварителен изпит по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

а ти излезе ли си ?
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Днес говорих с една моя съученичка, която пътуваше през това време още към Бургас с влака.. Та, почти всички от моето даскало, които са се явили на тоя изпит, са си излязли :( За това е виновна само даскалката ни, която ги уверяваше, че тази тема 100% нямало да се падне! :evil:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

black_lady написа:даскалката ни, която ги уверяваше, че тази тема 100% нямало да се падне! :evil:
След днескашната тъпа тема вече не знам какво не би се паднали и какво би се паднало :( Ще видим след 1-2 седмици какво сме сътворили ;)
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

ra4e^f, стискам ви палци за отличен успех :D
Изображение

Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Е, ra4e^f, дано да си се справила. Не можахме да се видим, но нищо, все някога... Айде и дано да имаш 5.50 или 6! :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
stoyan
В началото бе словото

бла бла

Мнение от stoyan »

Знае ли някой какви са били контролните теми? :roll:
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Иван Асен ІІ и Съединение
П.С. На мен ми е интересно compaq какво е направил като тооолкова се хвалеше?! :roll:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Johana Jotkova написа:Иван Асен ІІ и Съединение
П.С. На мен ми е интересно compaq какво е направил като тооолкова се хвалеше?! :roll:
На мен също :twisted: Макар че и да си е излязъл, надали ще ни каже ;)
Изображение

Аватар
fforza
В началото бе словото

Мнение от fforza »

Хмм а кои бяха останалите теми,които са могли да се паднат някой знае ли??С една дума кво е имало в другите теми?А и кой е теглил тая тема да си изяде боя :twisted: :twisted:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

fforza написа:Хмм а кои бяха останалите теми,които са могли да се паднат някой знае ли??С една дума кво е имало в другите теми?А и кой е теглил тая тема да си изяде боя :twisted: :twisted:
За темите виж по-горе, а темата се тегли от едно момиче, в 65 аудитория - Каймакамова влезе и каза студентът/студентката от 3-ти ред, 3-то място, от дясната страна да отиде...Момичето се спече доста жестоко...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Мадлен..
В началото бе словото

Мнение от Мадлен.. »

Бе то и мен да ме бяха повикали да я тегля и се падне такава тема - сигурно бих получила разрив на сърДСето :?
.. да повлека с кофти късмета си почти всички останали... :?
:бррр:
Аз умрях... да живея Аз!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

love odin написа:“Църовно-национално движение през епохата на Възраждането"
хахахаха, супеееер!
хора, не ме мразете, но на мен това ми беше темата, когато ме приеха и много си я обичам - ееее, колко народ окапа и тогава :twisted:! не знам, аз си мислех, че ще се падне Възраждане, и беше нормално да е кофти темата, то иначе отсяване не става. ама вие не сдухвайте отсега - първо, нормално е на предварителния изпит да ви забият, за да дадете пари и за редовния, и второ - помислете от положителната страна - ние такъв шанс не сме имали, да можем да се пробваме два пъти. и верно- това ще ви е като обичка на ухото да не се тръшкате кое колко ужасно е и как няма да го погледнете - чете се всичко наред и това е, ясно, че имаш слаби и силни теми, ама на редовния изпит такива неща като "излязох си веднага" да не чувам, трябва поне малко да можете да кажете за всичко. айде, не сдухвайте, а си четете, има още време, ще ви стискам палци за редовния!!!
SINDEL` написа:Напълно съгласна съм с теб,katiunki :) Това ви беше предварителен шанс,които някои са оползовтворили,а други не!Но мисля,че има нещо страшно полезно в това-ще ти послужи като обеца на ухото и на истинския изпит няма да отидеш с ненаучена,камо ли-непрочетена тема,разбира се,едни ще знаеш по-добре,други не чак толкова-но все пак-ще ги знаеш :) Има никак не малко време,горе главата,всички,които не са се справили напред и ще мачкате юли месец :) :) :)
абсолютно същото мисля и аз, в крайна сметка моята подготовка по история беше точно един месец и се преборих със същата тази тема, няма невъзможни неща :thumbright:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

ех,какво нещо е съдбата.
преговорих абсолютно всичко,що бях научил,с изключение на тази тема и следващата.викам,ше ги оставя за по-късно вечерта.да,но София има способността да ражда изключително невероятни чеда от женски пол,и аз в обаянието на едно от тях прекарах една прекрасна вечер в разходки и разговори.добре,ма викам си,айде,те тея двете теми са супер факани нали,никой нормален човек няма ги даде.е,дали си изядох парцалите от яд днес сутринта...а ?
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Johana Jotkova написа:Иван Асен ІІ и Съединение
Контролна Иван Асен 2 !!!!!!!! АААААААА ГРРРРРР АААААААААААА ГРРРРРРРРРРРРРРРРР е тва е няма Господ, няма! :diabloanifire:
Изображение
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Мнение от duffduff »

black_lady написа:Днес говорих с една моя съученичка, която пътуваше през това време още към Бургас с влака.. Та, почти всички от моето даскало, които са се явили на тоя изпит, са си излязли :( За това е виновна само даскалката ни, която ги уверяваше, че тази тема 100% нямало да се падне! :evil:
Най-малко даскалката ни можеш да обвиняваш! На по-добра и разбрана учителка едва ли можеше да случим тая година. Помага на който с каквото може. И материали за теми даваше и всичко. От нас се очакваше само да си научим темите! Тя ни помогна с каквото можеше :!: Ние сами сме си виновни :wink:

А, да - аз лично тая тема я бях учила само до средата. Не си направих труда да пиша каквото и да е било, защото и 3 да имах, и 4, не ми върши работа :roll:
Последно промяна от duffduff на 21 Май 2006, 22:27, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”