[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от kinda like you crazy »

Наплашихме с тоя футбол, бе, тъкмо мислех да не си купувам последното L'Europeo, хах. :)

А срещичка преди/ след изпита, нещо? :)
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аватар
Inchetooo
В началото бе словото

Мнение от Inchetooo »

Стига предизвиквайте съдбата с тоя футбол,моля ви :P Този път поне ако изтеглят гадна тема,ще има на кого да се сърдя,а не като предния път сама на себе си... :P
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Много се филмирате. Не вярвам да дадат такава тема, която е доста отдалечена от голяма част от кандидат-студентите, а и на всичко отгоре не участваме. Това го изключете като вариант.
Компютърни науки 1 курс
Mulder
В началото бе словото

Мнение от Mulder »

Защо? Може да е нещо за футбола...не е нужно да разбираш от футбол, за да пишеш за расизъм, хулиганство, колко пари получават ритнитопковците, защо в България футболът не може да се развива от икономическа гледна точка и тн и тн...не е речено, че трябва да говориш за червения картон на Кака....
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Да вкарам един поздрав за бъдещите пиари може ли? :Р

http://www.savanne.ch/svoboda/anarchy/t ... ia.html#pr
Аватар
nox
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от nox »

Е, то може да е тема и за футбола и без да бъде тема за футбола с някаква многопластова формулировка като "Шум" или "Игра", да речем. :geek:
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
Аватар
ncuxo
В началото бе словото

Мнение от ncuxo »

Здравейте, хора! Много се стряскам от тези футболни теми... Каква е вероятността за тема свързана със световното според вас? :roll:
Long Live Rock'N'Roll !
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

Едва ли темата ще е свързана с футбол по някакъв директен начин. Толкова, колкото и темата "Дупки" имаше нещо общо с дупките по пътя и дупките в бюджета, толкова и тази, която ще е другата седмица ще има общо с нещо. Просто ще се падне тема необвързана с нещо. Стига паники и нека спрем да питаме "Каква тема мислите, че ще се падне?". Ако имате желание, пишете предположенията си, но нека не става отново така, че всеки втори коментар да бъде "Каква ще е (или е по - точно "ще бъде") темата?" или някаква вариация на този въпрос.

Относно това на Чомски - :cheers: . Благодаря много. Не, че ще ставам PR, но благодаря. Веднага щом мога сядам да го чета.

Моят съвет за 27 (нали тогава беше изпита? :D ) е - "да не ви пука".
F for fake.
el_presidente_ina
В началото бе словото

Мнение от el_presidente_ina »

Mulder написа:
el_presidente_ina написа:Съжалявам за глупавия въпрос, но в момента кандидатствам в Германия и малко съм пренебрегнала кандидатстването ми в СУ. Доколкото разбрах балът ми се пресмята от утроената оценка от изпита + матура по БЕЛ+ оценката по история през годините(или матура ако съм полагала), което означава, че балът ми трябва да е 27,75 (5,25х3 + 6 + 6). Записала съм се и за редовния изпит, но въобще не съм се готвила. Въпросът ми е: има ли смисъл да се явявам на него или този бал би трябвало да ми е достатъчен?

Нали ще ходиш в Германия...Там журналистика ли ще кандидатстваш? Адски трудно се влиза в Германия ако искаш да учиш тази специалност...

Ами да, нещо подобно- медии и комуникации. Иначе е адски трудно ако си сам(какъвто е моят случай), защото нашите категорично ми отказаха пари за консултанти и тем подобни. И поне дишам спокойно, че в Бг поне се справих добре и ще видим сега германците дали ще ме вземат.

P.S. Много благодаря за отговорите за миналогодишния минимален бал, много ми помогнаха. В неделя отивам само защото съм дала 30лв и не мога да ги върна,но не очаквах такава оценка от матурата и трябваше да се застраховам ;) И аз се надявам на тема за световното, че това е единственото, което следя напоследък :Д
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

el_presidente_ina написа:Ами да, нещо подобно- медии и комуникации. Иначе е адски трудно ако си сам(какъвто е моят случай), защото нашите категорично ми отказаха пари за консултанти и тем подобни. И поне дишам спокойно, че в Бг поне се справих добре и ще видим сега германците дали ще ме вземат.

P.S. Много благодаря за отговорите за миналогодишния минимален бал, много ми помогнаха. В неделя отивам само защото съм дала 30лв и не мога да ги върна,но не очаквах такава оценка от матурата и трябваше да се застраховам ;) И аз се надявам на тема за световното, че това е единственото, което следя напоследък :Д
А какво представлява изпитът в Германия? :D
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

В събота има Гей парад в София,ден преди изпита,и ако стане някоя издънка не ни мърда тема от сорта на "Косата ми лилава" :)
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

http://www.btv.bg/news/bulgaria/prestap ... witterfeed

Треперете, "престъпни групи", качващи книги в интернет! Треперете и вие, блогъри, посмели да напсувате Бойко предизборно, че и вас ще ви подгонят, като си изяснят какво е "социална мрежа", какво "собственик на сайт" и дали личните блогове са медии. Става все по-абсурдно, честно.

п.п. Иначе, в момента сайтът на читанката води към пиратския залив. Ирония, м?
Аватар
wendy
В началото бе словото

Мнение от wendy »

На мен ми се върти в главата "Стъклен дом"
Добра тема е според мен.
Не мисля, че ще е нещо свързано със световното и данооо.
Аватар
Nova
В началото бе словото

Мнение от Nova »

Привет и от мен :) Покрай предположенията за тема, свързана със световното, ми хрумна нещо от рода на : "РЕЗУЛТАТИ"
Иначе съм момиче, с 4.50 на предварителен и почти никакъв шанс , ако в неделя не изкарам нещо по-сериозно. А дано , но надали :)
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

kinda like you crazy написа:http://www.btv.bg/news/bulgaria/prestapnost/story/1779697030-Presyakoha_nelegalno_razprostranenie_na_knigi_v_mrejata.html?utm_source=twitterfeed

Треперете, "престъпни групи", качващи книги в интернет! Треперете и вие, блогъри, посмели да напсувате Бойко предизборно, че и вас ще ви подгонят, като си изяснят какво е "социална мрежа", какво "собственик на сайт" и дали личните блогове са медии. Става все по-абсурдно, честно.

п.п. Иначе, в момента сайтът на читанката води към пиратския залив. Ирония, м?
Смешното е, че има десетки форуми, превеждащи книги :)
Форуми с 14-18 годишни преводачи и отделно с по няколко редактори :lol:
Как ще ги спрат, питам аз :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”