Една подксазка - ако има някой невинен /за конкретния случай/ сред арестуваните, трябва да попитате двамата освободени лешпера каква информация им е струвала свободата
http://anarchy.bg/pozicia/deklaracii/55 ... itika.html
Еми да секи си вади изводите от определена група, която би ти счупила главата. Но идиоти има и без да са в някакъв кръг, бил той нацистки или комунистически.JudyRamone написа:Между другото едно от момчетата ми е познат и, честно казано, не мисля, че би направил подобна глупост.
Koлко трябва да си *** за да сравняваш Левски с Че Гевара. Единия борец за национална свобода, другия борец за установяване на комунистически подтиснически режим. Бих казал,че двамата са абсолютни антиподи. Ти знаеш ли колко хора са избити без причина по времето на Че Гевара? Аз се срамувам като видя по улицата хора с щампирани тениски с образа на тоя. Това е все едно да си сложиш тениска с кратуната на Ленин или на Хитлер.blz написа:Защо мразите Че Гевара? Защото не си е седял мирно и послушно като български боклук по време на турско робство? А Левски мразите ли?
Разликата е, че Левски не е отговорен за разстрелите на хиляди и че не си е мечтаел за установяването на тоталитарни болшевишки режими по цял един континет (които, нали се сещаш, са щели да доведат до избиването на стотици хиляди интелектуалци, свещеници, едри земеделци, индустриалци и прочее). Сравнението между двамата е абсурдно.blz написа:Защо мразите Че Гевара? Защото не си е седял мирно и послушно като български боклук по време на турско робство? А Левски мразите ли?
оффpora_e_priqtel написа:Има известна разлика между Левски и Че Гевара...
Както в това с какво са известни: борец за свобода и борец за установяване на диктатура.Markov написа:оффpora_e_priqtel написа:Има известна разлика между Левски и Че Гевара...
Най-вече в известността им по света и у нас...
Не, темата е за политическия екстремизъм у младежите.pora_e_priqtel написа:Не, че преди това в Куба не е имало друга диктатура де. Но при всички случаи сравнението е неуместно.
Та... за скинхедовете беше темата