[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2010] Математика
След като попитах един от хората, който участва в съставянето на задачите за изпита, въпрос на късмет е дали ще има стереометрична задача или не. И трите изпита са по една и съща програма, не е като през миналите години.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Значи 99% пак ще я има, във всички изпити в чиято програма беше влючена стереометрия, имаше сереометрична задача.. Дано пак да е 7ма задача, малко по-лека поне..shayne написа:След като попитах един от хората, който участва в съставянето на задачите за изпита, въпрос на късмет е дали ще има стереометрична задача или не. И трите изпита са по една и съща програма, не е като през миналите години.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
По-добре по-лека стереометрична, вместо по-гадна планиметрична
И според мен ще има.
Цветелин Биков
(: На мен ми е интересно какво ще стане, ако кандидат-студентите, които имат над 5.50, са повече от местата.. :Д
залите във ХФ и ФМИ събират доста хора така че не се притеснявайте 
поглеждайки резултатите от миналите години с оценка 5.50 + можеш да влезеш която искаш специалност така че това нововъведение няма да окаже кой знае какъв ефект
поглеждайки резултатите от миналите години с оценка 5.50 + можеш да влезеш която искаш специалност така че това нововъведение няма да окаже кой знае какъв ефект
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хмм, и на мен ми е интересно.. Чудя се дали тази "промоция" за оценките над 5.50 ще важи и за 3тия изпит, защото най-вероятно няма да има време за тези бележки от ректората.. въпреки това биха могли да признаят оценките от 3тия изпит, които са над 5.50 за бал 30, и без тези бележки, все пак 3те изпита се водят равностойни.. По принцип ако за последното място от съответната специалност има няколко кандидата със същия бал, приемат се всички, може би и в случая ще процедират по този начин..MimsSs написа:(: На мен ми е интересно какво ще стане, ако кандидат-студентите, които имат над 5.50, са повече от местата.. :Д
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
Стоян Христов
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ако в дипломата по математика са имали 6,00, то и оценка от 5,20 на изпита е била напълно достатъчна за всички специалности.invisible написа:залите във ХФ и ФМИ събират доста хора така че не се притеснявайте
Гледах за оценка 5,10 и тя не стига само през 1 година за КН и то за първо класиране. За всички други специалности би била достатъчна.
- desi-desi
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
всичко зависи от сложността на изпита 2009 бала за КН е бил 27.57 ,но 2008 е бил 25.75 Това, че приемат всички с над 5.50 не означава нищо 
Компютърни науки -1 курс
- mindfreak
- В началото бе словото
Никой ли няма да ходи на вЯс на изпит е..
и въпрос: с бал 26.4 заслужава ли си да подавам документи
и въпрос: с бал 26.4 заслужава ли си да подавам документи
some people understand, some dont... some people realize, some people wont
http://www.facebook.com/ivan.petev
- bggashnik
- Пишеща машина
^Не мога да разбера защо да не си заслужава
И все пак би трябвало минималният бал тази година да е под 5.50*3+6*2 
2008 е бил 25.75, ама за момичета, а 2009 27.57 е за момчетаdesi-desi написа:всичко зависи от сложността на изпита 2009 бала за КН е бил 27.57 ,но 2008 е бил 25.75 Това, че приемат всички с над 5.50 не означава нищо
Последно промяна от bggashnik на 22 Юни 2010, 12:34, променено общо 1 път.
Компютърни науки I курс
- mindfreak
- В началото бе словото
е под това ще е 100 про .. ама дали ще падне и под 5 не знам... поне за компютърните науки... за СИ съм по обнадежден че ще падне... така че дайте съвет какво да напиша на първо място
some people understand, some dont... some people realize, some people wont
- morfei
- Форумно зомби
Виж, подреждай си специалностите спрямо желанията, не спрямо бала. Ако КН ти харесва повече, пиши КН. Ако не - пиши СИ. Може да падне, може да се вдигне. Никой не знае. Едно е сигурно - няма да загубиш нищо ако си подредиш желанията както ги "желаеш".
П.П. Дано да не се вдигне, че с моя бал 27.90 трудно ще се сместя. Естествено, мисля да го вдигна, но....
П.П. Дано да не се вдигне, че с моя бал 27.90 трудно ще се сместя. Естествено, мисля да го вдигна, но....
Компютърни науки 1 курс
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Всички ще влезете каквото искате ... сигурна съм