Отстранен!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Отстранен!

Мнение от don_angelitto »

Днеска минавам покрай отдел "Студенти" на ЮФ и случайно видях един окачен списък. Полюбопитствах. Оказа се, че това е списък на отстранените студенти от специалност МО, които не са си платили семестриалната такса. За мое най-голямо учудване моето име (Ангел Гьорчев) се мъдреше най-отгоре. С други думи аз съм отстранен. Да, де, ама как така, след като февруари месец се редих на опашка някъде около 40 мин.? И после чинно си подпечатах книжката. Надявам се г-жа Агова да има правдиво обяснение. Утре ще видим. Но ми омръзна от суматохата и излишното главоболие, на които съм изложен.
Аватар
svetlinka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от svetlinka »

е братлеее
наистина ти съчувствам
простотията няма край.. както и неорганизираността и тъпите бюрократични издънки, заради които после ТИ плащаш с нерви пари и време :evil:
Use Google before asking dumb questions
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Съчувствам ти и аз.
И сега к'во - ще се хващаш на работа ли? :lol: :lol: :P :wink:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Гадно, много досадно наистина... :shock: :? Ами какво друго да направиш, освен да отидеш при секретарките и да искаш обяснение... :roll:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Re: Отстранен!

Мнение от nrggirl »

don_angelitto написа:Днеска минавам покрай отдел "Студенти" на ЮФ и случайно видях един окачен списък. Полюбопитствах. Оказа се, че това е списък на отстранените студенти от специалност МО, които не са си платили семестриалната такса. За мое най-голямо учудване моето име (Ангел Гьорчев) се мъдреше най-отгоре. С други думи аз съм отстранен. Да, де, ама как така, след като февруари месец се редих на опашка някъде около 40 мин.? И после чинно си подпечатах книжката. Надявам се г-жа Агова да има правдиво обяснение. Утре ще видим. Но ми омръзна от суматохата и излишното главоболие, на които съм изложен.
накаква грешка е станала - щом си платил и заверил, в краен случай, както вече обяснявах в една друга тема, просто ще се наложи да напишеш някаква молба до декана и всичко ще е ок, не се притеснявай въобще...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Г-жа Агова се скъса да се извинява. "И ние сме хора, и ние грешим" и тем подобни, на устата ми беше: "Човешко е да се греши, божествено е да се прощава..." ;)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

don_angelitto написа:Г-жа Агова се скъса да се извинява. "И ние сме хора, и ние грешим" и тем подобни, на устата ми беше: "Човешко е да се греши, божествено е да се прощава..." ;)
хаха, и на теб ти беше едно такова топло на душата, че веднъж не си ти виновен и не те посрещат и изпращат с крясъци :lol: :lol: :lol:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

Геле, Геле, какво щяхме да правим без теб, Геле... :roll:

[off]

Интересно ми е какво става с многото отстранени чужденци... я колегите от по-горни курсове да светнат каква е практиката :wink:

[/off]
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

"Човешко е да се греши, божествено е да се прощава..."
Сигурен ли си, че не си го казал? Напоследък нещо ми се губиш от погледа. :)
Иначе списъкът наистина беше впечатляващ, но повечето имена май са там по вина на администрацията.
I will go there and back again.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

John_Coffey написа:Геле, Геле, какво щяхме да правим без теб, Геле... :roll:

[off]

Интересно ми е какво става с многото отстранени чужденци... я колегите от по-горни курсове да светнат каква е практиката :wink:

[/off]
Концлагери ала бала...

тъпа шегуФка :oops:
Аватар
svetlinka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от svetlinka »

ахахаха
тъпа ама готина :lol: :wink:
Use Google before asking dumb questions
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

pora_e_priqtel написа:
John_Coffey написа:Геле, Геле, какво щяхме да правим без теб, Геле... :roll:

[off]

[/off]
Концлагери ала бала...

тъпа шегуФка :oops:

Разбрах, че и няк'ви дребни хулигани от магистрала Тракия със същото предложение пристигали... :roll:

П.П. Вече не се зоват "концлагери", а... "лекции по български език за чужденци" - оставяш часоеника и обувките пред вратата и излизаш човек :wink:
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ти го изкара свещено тайнство бе :P
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Г-жа Агова се скъса да се извинява.
-не че има изобщо някакво значение нейните извинения, но слава богу че историята е завършила така, щото това , което разказа е меко казано тъпо- да те изхвърлят от унито щото и те са хора :shock: :shock: :shock: :shock: ми ти какво си?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”