Аз съм от тези дето си излязоха...Не я бях чела тази тема, не знам, можеше и да сътворя нещо, знаех 1-2 години и имена, но какъв е смисъла - 2.50 може би?! Масово излизаше народ, темата се тегли при нас и от 204 човека може би 50-тина излязоха...Не е много трудна темата(на мен ми е 40 стр., което означава, че трябваше и да я намалявам и т.н. и я изоставих), аз просто отказах да чета Възраждане. И сега юли трябва всичко да науча...Но животът не свършва с това! Така че продължаваме напред!SINDEL` написа:Значи Възраждането,ааМай не им е или няма да им бъде до усмивки на много хора
Преди малко се чух с една приятелка,която беше в София за изпита и беше доста разстроена,понеже като чула темата и 10 минс след това си излязла,както направили и още 19 човека от общо 26 човека
Спомена ми,че на изхода имало толкова много хора,че едвам излезле / демек много хора също са се отказали/,а и че темата била една от най-трудните,ако не и най-трудната от Възраждането
Нека някой от по-просветените от мен да пусне малко fresh news ,дето се вика,че да знам кво е положението с тази мъчителна и тежка наука-ИСТОРИЯТАА!!!
Успех иначе на тези,които все още се мъчат и пишат
предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Напълно съгласна съм с теб,katiunki
Това ви беше предварителен шанс,които някои са оползовтворили,а други не!Но мисля,че има нещо страшно полезно в това-ще ти послужи като обеца на ухото и на истинския изпит няма да отидеш с ненаучена,камо ли-непрочетена тема,разбира се,едни ще знаеш по-добре,други не чак толкова-но все пак-ще ги знаеш
Има никак не малко време,горе главата,всички,които не са се справили напред и ще мачкате юли месец

Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Re: Относно темата
За Неофит и Макариополскиmaxmouse написа:За П.Х. и С.В. или за Н.Б. и Ил.М. беше темата ?
Дали ми те на атеист като мене да пише за църквата
Възможно най-гадната тема,не всъщност по-гадна е НОД през Възраждането
Така ме е яд,ако се беше паднало нещо от Нова История щех да я изям,
щех да изкарам 4,50 и да съм по спокоен за юли 
А как пък не се разбра коя тема ще се падне да гу еба.
В мойта стая 272
поне още 80 човека излязоха с мен ,а тия които останаха едва ли ще имат повече от 4,е с изключение на 5-6 човека 
А как пък не се разбра коя тема ще се падне да гу еба.
В мойта стая 272
-
soul assassin
- В началото бе словото