предварителен изпит по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

SINDEL` написа:Значи Възраждането,аа :) Май не им е или няма да им бъде до усмивки на много хора :( Преди малко се чух с една приятелка,която беше в София за изпита и беше доста разстроена,понеже като чула темата и 10 минс след това си излязла,както направили и още 19 човека от общо 26 човека :( Спомена ми,че на изхода имало толкова много хора,че едвам излезле / демек много хора също са се отказали/,а и че темата била една от най-трудните,ако не и най-трудната от Възраждането :( Нека някой от по-просветените от мен да пусне малко fresh news ,дето се вика,че да знам кво е положението с тази мъчителна и тежка наука-ИСТОРИЯТАА!!! :) Успех иначе на тези,които все още се мъчат и пишат :)
Аз съм от тези дето си излязоха...Не я бях чела тази тема, не знам, можеше и да сътворя нещо, знаех 1-2 години и имена, но какъв е смисъла - 2.50 може би?! Масово излизаше народ, темата се тегли при нас и от 204 човека може би 50-тина излязоха...Не е много трудна темата(на мен ми е 40 стр., което означава, че трябваше и да я намалявам и т.н. и я изоставих), аз просто отказах да чета Възраждане. И сега юли трябва всичко да науча...Но животът не свършва с това! Така че продължаваме напред!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
nausea
В началото бе словото

Мнение от nausea »

А каква точно е темата? Аз не съм от историците, но много мои приятели са на изпит сега и се чудех? :)
Show me Far Arden again
Аватар
love odin
В началото бе словото

Мнение от love odin »

“Църовно-национално движение през епохата на Възраждането"
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Напълно съгласна съм с теб,katiunki :) Това ви беше предварителен шанс,които някои са оползовтворили,а други не!Но мисля,че има нещо страшно полезно в това-ще ти послужи като обеца на ухото и на истинския изпит няма да отидеш с ненаучена,камо ли-непрочетена тема,разбира се,едни ще знаеш по-добре,други не чак толкова-но все пак-ще ги знаеш :) Има никак не малко време,горе главата,всички,които не са се справили напред и ще мачкате юли месец :) :) :)
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Аватар
maxmouse
В началото бе словото

Относно темата

Мнение от maxmouse »

За П.Х. и С.В. или за Н.Б. и Ил.М. беше темата ?
Високи цели, високи постижения !
Аватар
CoHka
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CoHka »

love odin написа:“Църовно-национално движение през епохата на Възраждането"
Ето това е темата.

П.С. Сложи легенда за йероглифите :wink:
Отказвам да приема, че има друга алтернатива, освен успеха!
L'Inspecteur
Форумно зомби

Re: Относно темата

Мнение от L'Inspecteur »

maxmouse написа:За П.Х. и С.В. или за Н.Б. и Ил.М. беше темата ?
За Неофит и Макариополски :lol:
Дали ми те на атеист като мене да пише за църквата :shock:
Аватар
fforza
В началото бе словото

Мнение от fforza »

Възможно най-гадната тема,не всъщност по-гадна е НОД през Възраждането :x :x Така ме е яд,ако се беше паднало нещо от Нова История щех да я изям, :x :x щех да изкарам 4,50 и да съм по спокоен за юли :x

А как пък не се разбра коя тема ще се падне да гу еба.
В мойта стая 272 :) поне още 80 човека излязоха с мен ,а тия които останаха едва ли ще имат повече от 4,е с изключение на 5-6 човека :roll:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Баси ебаната тема. Грам екшън и насилие няма.
Аз като казах да ви се падне Междусъюзническата, вие си мислихте, че зло мисля. :? :? :? :?
soul assassin
В началото бе словото

Мнение от soul assassin »

fforza написа:щех да изкарам 4,50 и да съм по спокоен за юли :x
Ае с 4,50 не е много за спокойно имайки предвид миналогодишните резултати. Поне 5 за приличните специалности си требе.
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Брех! Според мен темата е хубава. Може би, защото нашата учителка се скъса да ни изпитва на Възраждане и си мисля, че тези от моя клас, които кандидатстват с история, трябва да са се справили, но още нямам инфо.
Ми... надявам се поне някой да е успял да се справи добре :roll:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Хххххх....ужас :roll: От 35 си излязоха 4-5 човека. Аз писах ..кво писах и аз не знам,6 листа. ПОне да съм написала нещо, да не съм капо ;) Пък, ако БОг е рекъл може и 4 да хвана.. :roll: :idea: :evil:
Изображение
Аватар
fforza
В началото бе словото

Мнение от fforza »

ra4e^f написа:Хххххх....ужас :roll: От 35 си излязоха 4-5 човека. Аз писах ..кво писах и аз не знам,6 листа. ПОне да съм написала нещо, да не съм капо ;) Пък, ако БОг е рекъл може и 4 да хвана.. :roll: :idea: :evil:
хехехе е ТИ КВО КАЗА не е истина,аз ако бях написал 6 листа щях да се самоубия от кеф на тая тема! :shock:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Да,ама кво съдържат тия 6 листа ;) По едно време си чоплех пръстена..абе идиотщини
Изображение
Аватар
fforza
В началото бе словото

Мнение от fforza »

ra4e^f написа:Да,ама кво съдържат тия 6 листа ;) По едно време си чоплех пръстена..абе идиотщини
Е сега,щом си написала толкова много значи все пак имаш някаква представа за това какво трябва да пишеш=> че ще имаш някаква оценка различна от 3
Абе квото и да се говори хора

за юли месец яко учене! :roll: :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”