ама гледай да напишеш нещо друго на изпита,а не както тук да флоодиш форума с едно и също съобщениеcompaq написа:дано се падне най-трудната тема,за да се отсеят по-голямата част от кандидатите.искрено се надявам да е някоя гадна и непосилна тема и да видя как 80% от хората се изнасят навън.но аз няма да съм сред тях.хе-хе-хе...![]()
![]()
предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ra4e^f
- Форумно зомби
ra4e^f написа:ама гледай да напишеш нещо друго на изпита,а не както тук да флоодиш форума с едно и също съобщениеcompaq написа:дано се падне най-трудната тема,за да се отсеят по-голямата част от кандидатите.искрено се надявам да е някоя гадна и непосилна тема и да видя как 80% от хората се изнасят навън.но аз няма да съм сред тях.хе-хе-хе...![]()
![]()
Или ооооооооо може би в главата ти няма място за други мисли, освен за това, как други хора ще бъдат пре*бани
ай със здраве
не се притеснявай за мен
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Значи Възраждането,аа
Май не им е или няма да им бъде до усмивки на много хора
Преди малко се чух с една приятелка,която беше в София за изпита и беше доста разстроена,понеже като чула темата и 10 минс след това си излязла,както направили и още 19 човека от общо 26 човека
Спомена ми,че на изхода имало толкова много хора,че едвам излезле / демек много хора също са се отказали/,а и че темата била една от най-трудните,ако не и най-трудната от Възраждането
Нека някой от по-просветените от мен да пусне малко fresh news ,дето се вика,че да знам кво е положението с тази мъчителна и тежка наука-ИСТОРИЯТАА!!!
Успех иначе на тези,които все още се мъчат и пишат 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))