Поздрави!
Помощ по Логическо програмиране?!Предлагам заплащане!
Модератори: Methuselah, thegirl
-
elninhooo
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Помощ по Логическо програмиране?!Предлагам заплащане!
Здравейте, предстои ми изпит по логическо програмиране, втори курс, информатика. Ще съм много благодарен, ако някой се отзове и ми помогне. Предлагам и заплащане.
Поздрави!
Поздрави!
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Помощ по Логическо програмиране?!Предлагам заплащане!
Пиши ми на лично за задачата.
Компютърни науки 1 курс
Ако си при Т.Тинчев и господ не може да ти помогне за теорията,както се казваelninhooo написа:Здравейте, предстои ми изпит по логическо програмиране, втори курс, информатика. Ще съм много благодарен, ако някой се отзове и ми помогне. Предлагам и заплащане.
Поздрави!
А и това помощ звучи много общо
Какво искаш,някой да се яви вместо теб на изпита?
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Е, иска само 1 точка за минаване на устния.tonk@ta написа: Ако си при Т.Тинчев и господ не може да ти помогне за теорията,както се казва
Това е еквивалентно на самоубийствоtonk@ta написа: Какво искаш,някой да се яви вместо теб на изпита?
Теорията по логическо "програмиране" не е много, а задачите на писменият не са кой знае колко творчески, поне така е било до сега. Съмнява ме този семестър някой да седне да измисли нов тест или нови задачи, така че не е толкоз страшно, колкото се говори.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
Принципно иска 15,поне миналата година беше така,но свали изискванията на 1 защото щеше да скъса 80% от потокаDayDream написа:Е, иска само 1 точка за минаване на устния.tonk@ta написа: Ако си при Т.Тинчев и господ не може да ти помогне за теорията,както се казваТова е еквивалентно на самоубийствоtonk@ta написа: Какво искаш,някой да се яви вместо теб на изпита?
Теорията по логическо "програмиране" не е много, а задачите на писменият не са кой знае колко творчески, поне така е било до сега. Съмнява ме този семестър някой да седне да измисли нов тест или нови задачи, така че не е толкоз страшно, колкото се говори.
Тази година ,не знам дали е минало логическото вече,може и да не е на кеф и да не го направи
А дори и да имаш 1 точка,ако нямаш нужното от писмения изпит + контлорните,35 точки май беше,пак изгаряш
Просто трябва да се учи добре за този изпит и да си вземеш доста точки на писмения и контролните
Теорията не,че е невъзможна за научаване,
просто Т.Тинчев при първата объркана дума драска всичко и ти дава 1-2 точки,оценяването му е гадно
Иначе да ,еквивалентно е на самоубийство,да се яви някой на мястото на друг,проверяват за книжки
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
caesar
- В началото бе словото
- Специалност: Информатука
А някой може ли да сподели нещо, ако има опит по същия предмет, но при проф. д.м.н. Димитър Скордев на устния изпит. Назначени са 3 дати за изпит, за всяка група отделна дата. Гледа ли оценките от писмения изпит, на колко групи разделя, колко теми дава, какви са критериите му на оценяване (за 3
) ?
Моля помогнете с някаква информация, каквото и да е, който каквото си спомня
. Предвадително Благодаря! 
-
elninhooo
- В началото бе словото
Здравейте. Не искам някой да се явява вместо мен на изпита. Изпита ми е във вторник така, че ако може да ми оставите телефон или нещо друго за връзка. Не мога да решавам задачите и ми трябва малко помощ с тях. След това с теорията на устния ще се оправям сам.
Поздрави и предварително Ви благодаря
Поздрави и предварително Ви благодаря
Последно промяна от elninhooo на 21 Юни 2010, 01:50, променено общо 1 път.
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Само да вметна, че почти всички преподаватели четат във форума 
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
-
elninhooo
- В началото бе словото
Изпита е утре, работата става напечена
. Няма ли някой, който може даудари едно рамо, предлагам добро заплащане. Скайпа ми е el_ninhooo
- borku
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
Станахме двама : )elninhooo написа:Изпита е утре, работата става напечена. Няма ли някой, който може даудари едно рамо, предлагам добро заплащане. Скайпа ми е el_ninhooo
Един за всички и всичко пак за мен ; )