Отстранен!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Отстранен!
Днеска минавам покрай отдел "Студенти" на ЮФ и случайно видях един окачен списък. Полюбопитствах. Оказа се, че това е списък на отстранените студенти от специалност МО, които не са си платили семестриалната такса. За мое най-голямо учудване моето име (Ангел Гьорчев) се мъдреше най-отгоре. С други думи аз съм отстранен. Да, де, ама как така, след като февруари месец се редих на опашка някъде около 40 мин.? И после чинно си подпечатах книжката. Надявам се г-жа Агова да има правдиво обяснение. Утре ще видим. Но ми омръзна от суматохата и излишното главоболие, на които съм изложен.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: Отстранен!
накаква грешка е станала - щом си платил и заверил, в краен случай, както вече обяснявах в една друга тема, просто ще се наложи да напишеш някаква молба до декана и всичко ще е ок, не се притеснявай въобще...don_angelitto написа:Днеска минавам покрай отдел "Студенти" на ЮФ и случайно видях един окачен списък. Полюбопитствах. Оказа се, че това е списък на отстранените студенти от специалност МО, които не са си платили семестриалната такса. За мое най-голямо учудване моето име (Ангел Гьорчев) се мъдреше най-отгоре. С други думи аз съм отстранен. Да, де, ама как така, след като февруари месец се редих на опашка някъде около 40 мин.? И после чинно си подпечатах книжката. Надявам се г-жа Агова да има правдиво обяснение. Утре ще видим. Но ми омръзна от суматохата и излишното главоболие, на които съм изложен.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
хаха, и на теб ти беше едно такова топло на душата, че веднъж не си ти виновен и не те посрещат и изпращат с крясъциdon_angelitto написа:Г-жа Агова се скъса да се извинява. "И ние сме хора, и ние грешим" и тем подобни, на устата ми беше: "Човешко е да се греши, божествено е да се прощава..."
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
pora_e_priqtel написа:Концлагери ала бала...John_Coffey написа:Геле, Геле, какво щяхме да правим без теб, Геле...![]()
[off]
Интересно ми е какво става с многото отстранени чужденци... я колегите от по-горни курсове да светнат каква е практиката![]()
[/off]
тъпа шегуФка
Разбрах, че и няк'ви дребни хулигани от магистрала Тракия със същото предложение пристигали...
П.П. Вече не се зоват "концлагери", а... "лекции по български език за чужденци" - оставяш часоеника и обувките пред вратата и излизаш човек
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-не че има изобщо някакво значение нейните извинения, но слава богу че историята е завършила така, щото това , което разказа е меко казано тъпо- да те изхвърлят от унито щото и те са хораГ-жа Агова се скъса да се извинява.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!