НБУ

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: НБУ

Мнение от Jamesmagno »

camel написа:
Methuselah написа:...
Момче, излез от своя свят на илюзии за превъзходството на СУ.
Не разбираш, Тони. Тук не става въпрос за СУ. Превъзходството е неоспорима константа. Ако Маткосал учеше в кашон, кашонът щеше да бъде най-добрият възможен избор за висше образование. Спориш с парче дърво.

Сотире, колкото и неадекватно да се "аргументираш", а нападките са сигурен признак, че нямаш никаква защита, признавам, че постът с Гугъл е добър.

Продължавам да подсещам, че темата е за НБУ, а не за СУ. Моля, модераторите да помислят над това, кои коментари имат място тук.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

camel написа:Не се чувствам неуспял. Чувствам, че съм загубил 4 години в СУ
Е, аз пък чувствам, че именно благодарение на 3те години в СУ, съм достатъчно доволен от себе си и от постигнатото през това време.
Научил съм задълбочено и с удоволствие теоретичните части на науката ми, които няма как да намериш безплатно в интернет.
Изпрактикувал съм ги в напълно съвременни условия така, че да съм работоспособен в истински екип.
И най-готиното от цялата работа е, че, благодарение на СУ, създадох контакти с изключително умни и кадърни млади хора, занимаващи се в моята сфера, с най-добрите български специалисти в областта на математиката и информатиката, известни по целия свят с международните си награди и с публикациите си.
Пък и поработвам хубава работа благодарение на знанията, придобити в СУ.

Така че нямаш основание да ми обясняваш моя "свят на илюзии" на базата на своите чувства за загуба на време, не мислиш ли?
camel написа:Аз не храня никого. Просто сляпото защитаване на СУ, при положение, че неговото пропадане е повече от очевадно, не ми се нрави.
Сляпото защитаване никак не е сляпо и е в отговор на наглите опити на заблудените млади хора да лъжат за предимства на НБУ пред СУ. А това, че си помислих, че ме храниш, явно е my bad тогава.

П.П. ивче, тия парчета дърва, за които мечтаеш, сам ще се сетиш къде да си ги поставиш :cherry:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Искам да напомня, че в НБУ вече имаме музей и работата по сайта напредва, така че за любознателните: http://museum.nbu.bg/?cc_id=1
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

Jamesmagno написа:
camel написа:
Methuselah написа:...
Момче, излез от своя свят на илюзии за превъзходството на СУ.
Не разбираш, Тони. Тук не става въпрос за СУ. Превъзходството е неоспорима константа. Ако Маткосал учеше в кашон, кашонът щеше да бъде най-добрият възможен избор за висше образование. Спориш с парче дърво.

Сотире, колкото и неадекватно да се "аргументираш", а нападките са сигурен признак, че нямаш никаква защита, признавам, че постът с Гугъл е добър.

Продължавам да подсещам, че темата е за НБУ, а не за СУ. Моля, модераторите да помислят над това, кои коментари имат място тук.
A бе на тебе не ти ли е неудобно...аз ако бях толкова малко схватлив щях да повторя основното си образование!
Искам да ти кажа, че въпреки негативите, които се ръсят за НБУ, ти си толкова "спрял", разбирай човек, който няма възможност (умствена и психическа) да се конкурира с тези доста агресивни СУ псевдо-студенти и по никъв начин не можеш да докажеш, че аджаба големия ДЖЕЙМСКУРАМИЯНКО има нещо в тиквата, което да не злепоставя повече и повече нбу...и ако ти е дълго - не ставаш.
Са тва с аргументите, да не ти цитирам фермана който написах и твоят отговор, щото и да си пишем и да не си пишем, твоето ниво няма да се вдигне.
И другото което е...доста висши ти трябват, за да усвоиш какво се опитвам да ти налея в тъпата кратуна. Ако нападката е липса на аргумент, твоята липса на аргумент е откровена тъпота или неразбиране, което в НБУ! маскирате сигурно с 20лв за казус. Там редовен студент е тоя дето е минал 20% от хорариума и мога да ти връча още една торба издънки, които този малоумен "ВУЗ" с лека ръка продава на бъдещите "млади надеждни". И преди съм ти казва, ставаш за политик, защото си еднакво и мишка и бавно схватлив.
И не знам кво очакваш от темата. И аз да учех в СУ и аз щях да храня НБУ, поради ред причини. И да не ми шмекерлуваш, ако ти кажа, че във форума при оная телефонистка, ако тема за СУ се започне няма да е същото. Аман от редки мозъци и тъпи оправдания.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

camel написа: В СУ 82.5 % от учащите са идиоти, останалите са натегачи (10 %), преписвачи (7%) и ако останат 0.1 % истински студенти .... евала му кажи. :|
Нима, тая статистика от НСИ ли я взе, представителна ли е извадката на "истинските" студенти, въобще как може да генерализираш без да имаш ясна представа какво се случва в другите факултети, че и едва ли имаш толкова много контакти и познанства и с хора от нашия факултет (Философски), за да етикираш така компетнетно ?!? Понятието "студент" не фигурира в тълковния речник, не може да се дефинира еднозначно, а е в главите ни, в твоята и моята. Съответно не се разпознавам в нито една от твоите категории и никак не желая да ме поставяш в твоите норми.
А и студентството не е само кълване на материала и репрезентирането му в различни форми :scratch: Контакти, среда, атмосфера, че даже ако щеш и възникващите проблеми на мен лично са ми далеч по-важни.
Вярно в последно време положението става от плачевно по-плачевно, НБУ дърпа адски много пред нас, материалните условия са по-добри, много млади учени се насочват натам и т.н. Аз намерих вариант за себе си, взех и продължавам да взимам много от СУ, сигурен съм че и ти си се ориентирал към развитието си за в бъдеще.А и като толкова не ти е харесвало това, което ти се случва в СУ, можеше да се махнеш далеч по-рано. Пред свършен факт да разграничаваш и плюеш по такъв категоричен начин колегите си е доста доста грозно поне за мен, щото най-малкото не всеки има твоите разбирания и нагласи :scratch:
А и за да не реши някой, че съм die hard фен на СУ, ще отбележа, че магистратура най-вероятно ще запиша в НБУ, поради значителното вдигане на таксите в СУ и поради факта, че не желая едни и същи хора да ми обясняват едни и същи глупости за повече пари...

Хау
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Сотирчо, ще стане като във форума на НБУ. Ако искаш да храниш, има ЛС. На ТЕБ не ти ли е наудобно, като не си никакъв студент, а само влизаш по студентските форуми и хейтиш, а като те баннат отнякъде, минаваш на следващия ВУЗ? Мързел да учиш и да мислиш. И кон с капаци. Ходи в тийн проблем, брато.

А модератори да има случайно?
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

Аз там където съм влезнал, ти няма да можеш да припариш. Поредната гнусна лъжа си написал, пак те питам, не ти ли е неудобно. Написах ти 2000редов пост, що не отговориш? Щото нямаш акъл за 5стинки, ама тва е друга тема. Ти си псевдо-студент, нямаш никакъв повод да се правиш на друго, нито си достатъчно кадърен, нито имаш правилното мислене, нито достатъчната база от знания, които да превърнеш в нещо полезно...за да не ти го казват по заобиколен път, аз ти го казвам направо.

Много добре си знаеш нивото, не ме карай да ти го напомняв във всеки пост, Иванчо.

П.С. И кво ми говориш за банове, има форуми където пиша, а хора като теб не им дават да се регистрират. Палячо, тука я няма оная телефонистка, не са и очевидни идиоти...сигурно си им приятел, щом досега не са ти казали в прав текст "ГЛУПАК". А и да ме баннат, се ми е тая...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Имахте си тема за НБУ, имахте възможност да водите градивна дискусия. Колкото сте успели - толкова. Имахте възможност и да не окепезявате темата, но я пропуснахте. Сори. Заключвам я. Ще има и още включвания.
Заключено

Обратно към “Мнения”