[КСК 2010] Математика

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: [КСК 2010] Математика

Мнение от The_Soldier »

atanas_tsankov написа:Някой да знае дали ще има стереометрия на последния изпит? На справочника с формулите отзад си има програма и пише, че стереометрия няма да има на последния изпит, но в програмите за изпита по Математика не са я махнали... А, и още нещо - дали ако има, пак ще е 7ма задача, или 9та както миналите години? Много объркано стана тая година... :compress:
Тази година е малко по различна от миналите.. Изпитите не се водят - предв, мат. 1, мат. 2, а Мат. сесия 1, Мат. сесия 2, Мат. сесия 3.. Тоест са равностойни и както каза ти не е махната от програмата за 3тия изпит, така че най-вероятно ще я има.. А за другия ти въпрос, надявам се да е 7ми въпрос, но не може да се каже със сигурност..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Според мен, ако има, ще е лесна както и предните. Даже сигурно и по-лесна. :)
Компютърни науки 1 курс
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

А колко решени задачи ми трябват за 5.00 :))
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

MimsSs написа:А колко решени задачи ми трябват за 5.00 :))
Трябват ти 30 точки за 5.00. Т.е. 7 задачи и пловина, т.е. 7 безгрешни и една "донякъде" :-) Или няколко донякъде и не чак 7 безгешни..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

Ооо, идеално ме устройва значи :D и като гледам колко е нисък балът за Икономика (: дано тази година не се вдигне :D
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

MimsSs написа:Ооо, идеално ме устройва значи :D и като гледам колко е нисък балът за Икономика (: дано тази година не се вдигне :D
Ти за бала не се безпокой, в нашия випуск имаме 20 свободни места, повече от това балът няма накъде да пада :colors: .
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

мхм, така хем се успокоявам, хем ме притеснява, че е толкова нисък балът :? ти доволен ли си от специалността(:
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър

Мнение от Etiainen »

MimsSs написа:мхм, така хем се успокоявам, хем ме притеснява, че е толкова нисък балът :? ти доволен ли си от специалността(:
*Доволна. Сега не мога да изкажа компетентно мнение, тъй като съм в сесия и целия факултет ми е крив :D . Иначе досега оправдава очакванията ми и си е супер :P

MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

(: А ти с какви оценки влезе?
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър

Мнение от Etiainen »

MimsSs написа:(: А ти с какви оценки влезе?
4.70 по математика и 6.00 по английски. И бях първа в списъка, щото повечето хора с висок бал бяха писали Стопанско управление на първо място, ама аз икономика си исках и нея си писах :P . Иначе би ти бил достатъчен и много по-нисък бал, както казах имаме незапълнени места в специалността, т.е всеки, който е искал да влезе, е могъл да влезе, ако ще и с тройки по всичко. Все пак някакви знания по математика и английски не са излишни ( :lol: ), защото ще са ти полезни за следването по-нататък и сега е моментът да се подготвиш. :D

MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

Ммм по математика ще имам над 5, но по английски над 4 много трудно, при положение, че от 3 години не бях влизала в час по АЕ, за което много съжалявам сега... надявам се да ми стигне :)
Стоян Христов
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Стоян Христов »

MimsSs написа:Ммм по математика ще имам над 5, но по английски над 4 много трудно, при положение, че от 3 години не бях влизала в час по АЕ, за което много съжалявам сега... надявам се да ми стигне :)
Не подценявай изпита по математика. Винаги може да се обърка нещо, а и никога не знаеш каква ще е трудността на задачите. Както някой спомена по-горе - тази година всичко е различно.
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

Предварителните (особено от януари) не са трудни, надявам се и редовният да е такъв (: защо тази година всичко да е различно? липсва математика 2, но пък задачите са по-лесни от миналите години + стереометрията.. (:
Стоян Христов
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Стоян Христов »

Според мен пуснаха по-лесни изпити по математика за да си подсигурят студенти от по-рано с това автоматично приемане на всички с 5,50+. Както стана ясно миналата година са останали свободни места и вероятно искат това да не се повтаря.

Вторият изпит тази година беше по-труден от първия. Какво им пречи да поддържат тенденцията. :wink:

Не казвам, че ще е извънземен. Даже си мисля, че няма да е голяма разликата в трудността, ако въобще има такава. Просто, ако до сега не си ходил на изпит с тема не можеш да си сигурен, че знаеш точно как ще премине изпитът. По-различно е от това да си решаваш във вас.
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

а знае ли се горе долу колко човека имат над 5.50 от предишните изпити?
Според мен пак ще дадат по-лесен изпит, за да са сигурни, че местата им ще се запълнят.. Защото не всички, изкарали 5.50 на предварителните, ще се запишат в СУ ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”