Ей, писна ми от нескопосаните ви услуги!!!
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Re: Ей, писна ми от нескопосаните ви услуги!!!
Бeтон, изобщо не е болен. Общежитията освен от наеми се финансират с държавна субсидия, която идва - познай- от данъците, които абсолютно всички плащаме. Аз лично съм сигурен, че наемът+държавната субсидия надхвърлят реалните разходи за поддръжка на блоковете, а остатъкът изчезва в нечии джобове по абсолютно същия начин, по който това се случва и с остатъка от неколкократно надутите цени, по които се извършват (при това некачествено) ремонтите.
Humanism is death disguised as life.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
За общежитията съм съгласен. Има неудобства, които могат да бъдат избегнати.
Но в транспорта? Мизерни автобуси, мангали се качат, контрольори - неандерталци... какво може да се очаква? Какви протести, какви жалби. То при тези обстоятелства картинката е нормална.
Метрото колкото и да е подобие на метро не може да се сравнява с наземния транспорт.
Но в транспорта? Мизерни автобуси, мангали се качат, контрольори - неандерталци... какво може да се очаква? Какви протести, какви жалби. То при тези обстоятелства картинката е нормална.
Метрото колкото и да е подобие на метро не може да се сравнява с наземния транспорт.

Не схванах само...
Ти си ОК с "Мизерните автобуси, мангали се качат, контрольори - неандерталци"...и не искаш да направиш нещо по въпроса...или ?!
Ти си ОК с "Мизерните автобуси, мангали се качат, контрольори - неандерталци"...и не искаш да направиш нещо по въпроса...или ?!

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Просто не ползвам автобуси, тролеи и трамваи. Само метро.

- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Обратна връзка:
Айде дотук за автобусите и метрото, има си форум на ЦГМ, пишете там. Или си направете отделна тема някъде.