Подаване на документи за класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: Подреждане на желанията - подаване на документи за класи
Само в криза да беше 
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
1. Книгоиздаване
2. Връзки с обществеността
3.Психология
4.Българска филология
5.Славянска филология
6.Английска филология
7.Връзки с обществеността- задочно
2. Връзки с обществеността
3.Психология
4.Българска филология
5.Славянска филология
6.Английска филология
7.Връзки с обществеността- задочно
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
veskoaleksandrov
- В началото бе словото
Въпрос за попълването на специалностите
Търсих из целия сайт и форума също но никъде не можах да намеря каквато и да е информация относно това за специалностите. Нямах възможност да ходя да се запиша за изпит до 21ви, когато беше срока уж, и се наложи да ме запишат приятели, но нито са ги питали за специалностите нито нищо. Моля ако някой има каквато и да е информация относно това, да пише че започвам да се притеснявам, особенно откакто видях в онази анкета "коя ви е 1,2,3 специалност"... Благодаря предварително!
Не си търсил достатъчно, обърни на 1 страница. Мненията са преместени в подходящата тема.
svetlio.varna
Не си търсил достатъчно, обърни на 1 страница. Мненията са преместени в подходящата тема.
svetlio.varna
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Въпрос за попълването на специалностите
Спокойно, всичко е наред. Желанията за специалностите се пишат в срок 28 юни-9 юли. А тази анкета е всъщност какво планираме да пишем като желания 
Компютърни науки I курс
-
veskoaleksandrov
- В началото бе словото
ох камък ми падна от сърцето...
А това за специалностите доколкото разбрах може и он-лайн май? Или е задължително да се отиде до София (от Враца съм и им нямам вяра на онези от бюрата
)
- morfei
- Форумно зомби
Ами може и онлайн, но после ще трябва да ходиш до София да ти заверят сканираната диплома, така че все едно. По-добре отиди до София да подадеш.
Компютърни науки 1 курс
-
veskoaleksandrov
- В началото бе словото
ок мерси много на всички 
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Ами братя, аз днес ходих да се записвам уж за ВТУ, ама ми казаха , че снощи получили и бланките за СУ
и се записах и за там.. Наредих желанията си, както споменах по горе, само размених местата на Англиисйка и Славянска филологии
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- morfei
- Форумно зомби
Компютърни науки 1 курс
- what_is_love
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: трети
От книжарницата ли трябва да си купим заявления или има в самия център?
Иначе мисля да пиша на първо желание Право,след това ... като отида там, ще го измисля
Иначе мисля да пиша на първо желание Право,след това ... като отида там, ще го измисля
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
От книжарницата на СУ.
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
А има ли възможност да се използва оценката от матурата, без да си държал никакви изпити?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Да. знацииииииииииииииииииииииииииииии
- DeadMistress
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Имам следните няколко въпроса :
1. Мога ли за дадена специалност да кандидатствам както с положения изпит , така и с матурата ?
* Ако кандидатствам с изпита , за балообр. е : изпита+оценка от диплома по чужд език . Тази оценка от диплома вече е = Матурата (ако съм карала матура по език) , така ли ?!??? Или сборно диплома език+матура език ?
* А при желание да кандидатствам с оценката от матурата , балообр. как ще стане ? матурата+диплома език ?
2. При подаване на док. за класиране какво трябва да плащам ? Само 30лв. за да ми включат матурата ли ? Че една приятелка преди 2г. отиде без пари в себе си и добре че на опашката е имало симпатично момиче да й даде на заем (без дори да я познава !!!
) .
3. Предният път , когато кандидатствах , беше преди 2 години и вече съм забравила - специалностите на СУ пише ли ги някъде по картоните за класиране , или някъде там да ги има залепени по стената ? Или трябва предварително да прегледам сайта , и да си ги напиша на листче ?!?
Първоначално бях решила само една единствена специалност да запиша , тъй като искам да го науча , не ми пука за дипломата ! И не искам да запиша нещо , което не ми е интересно и ще зарежа на втората година (ако издържа и до тогава) . Но все пак размислих , разгледах обстойно специалностите , и уж си харесах още 1-2 подобни на това , което искам . Много песимистично съм настроена относно резултата от изпита ми (английски език / между другото - кога ще излязе ???) Знам , че зависи и от колко кандидати има , те как са се справили и т.н. , но ... :/
1. Новогръцка филология !!!
2. Класическа филология
3. Минало и съвремие на югоизт. Европа - това дали не е по - добре да го пропусна ? Чух , че бала е много висок ?
1. Мога ли за дадена специалност да кандидатствам както с положения изпит , така и с матурата ?
* Ако кандидатствам с изпита , за балообр. е : изпита+оценка от диплома по чужд език . Тази оценка от диплома вече е = Матурата (ако съм карала матура по език) , така ли ?!??? Или сборно диплома език+матура език ?
* А при желание да кандидатствам с оценката от матурата , балообр. как ще стане ? матурата+диплома език ?
2. При подаване на док. за класиране какво трябва да плащам ? Само 30лв. за да ми включат матурата ли ? Че една приятелка преди 2г. отиде без пари в себе си и добре че на опашката е имало симпатично момиче да й даде на заем (без дори да я познава !!!
3. Предният път , когато кандидатствах , беше преди 2 години и вече съм забравила - специалностите на СУ пише ли ги някъде по картоните за класиране , или някъде там да ги има залепени по стената ? Или трябва предварително да прегледам сайта , и да си ги напиша на листче ?!?
Първоначално бях решила само една единствена специалност да запиша , тъй като искам да го науча , не ми пука за дипломата ! И не искам да запиша нещо , което не ми е интересно и ще зарежа на втората година (ако издържа и до тогава) . Но все пак размислих , разгледах обстойно специалностите , и уж си харесах още 1-2 подобни на това , което искам . Много песимистично съм настроена относно резултата от изпита ми (английски език / между другото - кога ще излязе ???) Знам , че зависи и от колко кандидати има , те как са се справили и т.н. , но ... :/
1. Новогръцка филология !!!
2. Класическа филология
3. Минало и съвремие на югоизт. Европа - това дали не е по - добре да го пропусна ? Чух , че бала е много висок ?
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
- morfei
- Форумно зомби
1. Ако кандидатстваш с изпит балообразуването ти ще бъде изпит + оценка по англ. от дипломата(а ако си карала матура ще се вземе тя вместо оценката от дипломата)
Ако кандидатстваш с матура балообразуването ще бъде матура+матура.
2.Да, ще трябва да платиш 30 лв.
3.Не мога да ти отговоря.
Ако кандидатстваш с матура балообразуването ще бъде матура+матура.
2.Да, ще трябва да платиш 30 лв.
3.Не мога да ти отговоря.
Компютърни науки 1 курс