camel написа:Не се чувствам неуспял. Чувствам, че съм загубил 4 години в СУ
Е, аз пък чувствам, че именно благодарение на 3те години в СУ, съм достатъчно доволен от себе си и от постигнатото през това време.
Научил съм задълбочено и с удоволствие теоретичните части на науката ми, които няма как да намериш безплатно в интернет.
Изпрактикувал съм ги в напълно съвременни условия така, че да съм работоспособен в истински екип.
И най-готиното от цялата работа е, че, благодарение на СУ, създадох контакти с изключително умни и кадърни млади хора, занимаващи се в моята сфера, с най-добрите български специалисти в областта на математиката и информатиката, известни по целия свят с международните си награди и с публикациите си.
Пък и поработвам хубава работа благодарение на знанията, придобити в СУ.
Така че нямаш основание да ми обясняваш моя "свят на илюзии" на базата на своите чувства за загуба на време, не мислиш ли?
camel написа:Аз не храня никого. Просто сляпото защитаване на СУ, при положение, че неговото пропадане е повече от очевадно, не ми се нрави.
Сляпото защитаване никак не е сляпо и е в отговор на наглите опити на заблудените млади хора да лъжат за предимства на НБУ пред СУ. А това, че си помислих, че ме храниш, явно е my bad тогава.
П.П. ивче, тия парчета дърва, за които мечтаеш, сам ще се сетиш къде да си ги поставиш