Защо няма лекции в 65?- исторически факултет (02.10.2005)
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
?!? не те разбрах, но ставаше въпрос, че темата по литература се тегли в 65, найти каза че и по математика там са я теглили, не само историята, ако това имаш предвид...Berserker написа:мн ясно, все пак Южното крило е историческото, Северното си е нашетоnrggirl написа:65 е най-голямата в Южното крило, 272 - в северното, обикновено темата се тегли в 65...
а за Южното и Северното крило обяснявам, щото децата може да не знаят, той Ректората си е малко лабиринт в началото...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Да,аз се изгубих след изпитаnrggirl написа: а за Южното и Северното крило обяснявам, щото децата може да не знаят, той Ректората си е малко лабиринт в началото...
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ооо, аз колко съм се губила, особено из гълъбарника, не е истина. а при това ходех на курсове в софиискияnightwish написа:Да,аз се изгубих след изпитаnrggirl написа: а за Южното и Северното крило обяснявам, щото децата може да не знаят, той Ректората си е малко лабиринт в началото....Вместо да изляза през главния вход,се озовах в градинката.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!