Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от Wrath »

Metodiev написа:Днес колко човека минаха психото :) и от колко :?
От 98 човецИ са минали 41, от които 7 момичета, останалото момчета...ето точна информация от изминалия ден :wink:
kris_smile
В началото бе словото

Мнение от kris_smile »

Здравейте и аз тази година кандидатствам в Академията.Желая ви успех на всички :) :) :) 8)
Аватар
the_favourite
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от the_favourite »

kris_smile написа:Здравейте и аз тази година кандидатствам в Академията.Желая ви успех на всички :) :) :) 8)
на коя дата си
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

uyfuliutyr написа:ох сонриса успокои ме аз съм много ентилегентен и другото не обичам шоколад
Ем тогава няма какво да се притесняваш :mrgreen: Пък и шоколадът само може да те накра да ти се допие вода, от там други физиологични нужди, а от там - загуба на време, така че още по-добре, че не обичаш :lol:
kris_smile
В началото бе словото

Мнение от kris_smile »

the_favourite написа:
kris_smile написа:Здравейте и аз тази година кандидатствам в Академията.Желая ви успех на всички :) :) :) 8)
на коя дата си
на 25
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Как имаше ли някоя курсантка , която да ви държи краката за коремните :D
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ще те разочаровам, но си ги държите един на друг канидат-курсантите :mrgreen:
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

_sonrisa_ написа:Ще те разочаровам, но си ги държите един на друг канидат-курсантите :mrgreen:
Хахах ами ако не стигат кандидат-курсантите ? :D Какво правиме ? :D
uyfuliutyr
В началото бе словото

Мнение от uyfuliutyr »

Сигурно ще поискаш ся и някоя какндидат курсантка да те подпре от долу докато правиш лицеви опори
:mrgreen:
Аватар
the_favourite
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от the_favourite »

:) :) :) :) :)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Още повече, че сте разделени на момчета и момичета като на седянка и ви изпитват далече един от друг. Така че ще имаш късмета някой пич да седи върху тебе :lol:
Или евентуално да погледаш мацките.. :lol:
magicman
В началото бе словото

Мнение от magicman »

Аз минах физичвския(50 от 50 възможни точки), IQ и психо теста (без интервю) и сега чакам класирането в края на следващия месец, бала ми е 27,44 от възможен 30 и незнам дали да кандидатствам другаде (понеже другаде не искам да уча) но начина по-който се прави бала тази година е за 1-ви път така и нзн това 27,44 дали ще е достатъчно :roll: (мисля си че няма да имам проблеми, но все пак имам малки тревоги :D )
magicman
В началото бе словото

Мнение от magicman »

Wrath написа:Абе аз минах...ама покривах нормативи с момчетата, дали ми беше зле? :D
на 11 ли беше на физически? понеже тогава само 1 момиче беше заедно с момчетата? :D
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

magicman написа:Аз минах физичвския(50 от 50 възможни точки), IQ и психо теста (без интервю) и сега чакам класирането в края на следващия месец, бала ми е 27,44 от възможен 30 и незнам дали да кандидатствам другаде (понеже другаде не искам да уча) но начина по-който се прави бала тази година е за 1-ви път така и нзн това 27,44 дали ще е достатъчно :roll: (мисля си че няма да имам проблеми, но все пак имам малки тревоги :D )
Аз ти препоръчвам да имаш резервен вариант. Бройките са малко, а със сигурност ще има хора, които да имат по-високи оценки от теб в дипломата :)
magicman
В началото бе словото

Мнение от magicman »

_sonrisa_ написа:
magicman написа:Аз минах физичвския(50 от 50 възможни точки), IQ и психо теста (без интервю) и сега чакам класирането в края на следващия месец, бала ми е 27,44 от възможен 30 и незнам дали да кандидатствам другаде (понеже другаде не искам да уча) но начина по-който се прави бала тази година е за 1-ви път така и нзн това 27,44 дали ще е достатъчно :roll: (мисля си че няма да имам проблеми, но все пак имам малки тревоги :D )
Аз ти препоръчвам да имаш резервен вариант. Бройките са малко, а със сигурност ще има хора, които да имат по-високи оценки от теб в дипломата :)
не ми се вярва някой да има над 29, ако има такъв човек, който да е изкарал две 6-ци на матурите, едва ли ще иска да става полицай : D така си мисля аз :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”