ВАЖНО!!! За изпусналите сроковете за записване за изпит!!!

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Йовков
От дъжд на вятър

Re: ВАЖНО!!! За изпусналите сроковете за записване за изпит!

Мнение от Йовков »

Значи той не е от София,това е проблемът.Но можеш ли да ми кажеш г/д ориентировъчно,до кога трябва да отиде там ,смисъл някакъв краен срок.Предполагам утре би било най-добре,но при записването пак ли е 30 лв таксата и т.н. Благодаря за отговора!

п.п Той има заявление подадено за втората изпитна сесия,не може ли с това заявление да се действа понеже отдолу ,мисля,че знаеш как изгежда то,има и графа трета изпитна сесия,смисъл не може л итам по някакъв начин да се впише пак математика и да се заплати съответната сума?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Изпитът е на 13-ти, така че е добре преди 1-ви юли да отиде.

За всеки изпит таксата е 30 лв.

Трябва да си вземе ново заявление, 2 лв. няма да го ударят в джоба :wink:
Facebook
Изображение
Йовков
От дъжд на вятър

Мнение от Йовков »

Значи казваш при Ректората се взимат заявления ,но със сигурност понеже той е от далече и не искам да го подвеждам да минава 300 км в едната и след това в другата посока,идеята ми е сигурно ли е,че може да си вземе от ректората от въпросната зала заявление за явяване ан изпит по математика,който е на 13 ЮЛи?

п.п светльо.варна влез си в скайпа за 5 мин плс..
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Те заявленията не се вземат от залата, а от книжарницата на СУ. Сигурно е, че още се продават. Проверих лично преди малко.
Facebook
Изображение
Йовков
От дъжд на вятър

Мнение от Йовков »

А какви документи трябват,лична карта само предполагам,че ще бъде достатъчна :?
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Да. Плюс отделно комплекта документи, който си купуваш :)
Facebook
Изображение
Йовков
От дъжд на вятър

Мнение от Йовков »

ОК,вече заявлението е на лице както и номера ,с който човека трябва да се яви на изпита на 13.07,обаче той като го е попълнил пак е написал само изпита ,който ще държи и датата..... кога евентуално се записват желаните дисциплини..да речем нали има някакво записване да кажем на 3 желания Информатика,Комп. Науки , Приложна матем...... тези неща кога и къде би трябвало да се записват и до кога :?
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Документите за класиране се подават от 28 юни до 9 юли, като в тях се вписват специалностите в желания ред.
По-подробна информация!
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Баси, тоя правилник за прием за нищо го нямате значи :lol:
Facebook
Изображение
Йовков
От дъжд на вятър

Мнение от Йовков »

..."1. Комплект кандидатстудентски документи (по образец), в който се записва желания от кандидат-студентите ред за класиране по специалности и форми на обучение и се заявява желание за ползване на оценка/и от държавен зрелостен изпит;"

Значи като отида да си подамвам документите във въпросния срок,при попълването записвам реда на специалностите ,за които искам да се боря в желания ред ,но това не го схващам(което е цитат) как така ползване /и на оценка от държавен зрелостен изпит.Какво значи това,че ако оценката от изпита ми се равнява на по-нисък бал от тази от матурата,се взима оценката от ДЗИ ли?Аз фактически на 9Юли няма как да знам оценката от изпита...все пак изпитът е на 13.Това ме учудва понеже като четох начините за кандидатстване ,видях че може да се кандидатства с оценка от матурата като се умножава по 2 и с оценка от изпита,която се умножава по 3.... тука ми се губи връзката,как така единият път се кандидатства по отделно с 2те неща ,а тук като попълвам документи мога да си попълня и оценкта от ДЗИ?

п.п.Вероятно ви се струва тъп въпроса,но наистина се учудвам,както и на това ,че крайния срок за подаване на заявления за явяване на изпита по амтематика на 13 Юли е бил до 21 Май,а на предишните 2 сесии е бил до 1 седмица преди изпита...
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Значи при подаването на заявлението за класиране(което е в срок от 28 юни до 9 юли)трябва да се сложи една отметка, ако желаеш да се има предвид и оценката от матурата.След изпита по математика, ще ти вземат тази оценка, която ти формира по-високия бал.Относно това защо крайният срок е по-рано-това е защото на 30 май започна третата изпитна сесия, а се предполага, че трябва да е свършило вече записването за сесията ;)
Компютърни науки I курс
ribkata
В началото бе словото

Мнение от ribkata »

Някой може ли да ми каже защо със входящия номер,който ми дадоха от 228 стая,не мога да си проверя персоналната информация от сайта?Изписва ми,че данните ми са въведени некоректно :?.
Последно промяна от ribkata на 22 Юни 2010, 18:25, променено общо 2 пъти.
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Вече не може да се запише от другаде освен в Ректората. От 28 юни започва подаването на документи за участие в класиране, но ако не е подал документи за явяване на изпит, нама как да подаде документи за класиране. Кажи на приятеля си да си дига задника и да идва да се записва за изпита, защото не се знае до кога ще приемат документи за изпита по БЕЛ.
Facebook
Изображение
ribkata
В началото бе словото

Мнение от ribkata »

edit... :}
Последно промяна от ribkata на 22 Юни 2010, 18:26, променено общо 1 път.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

ribkata написа::Д Баце аз му званя и му обеснявам и той вика "Я кажи на тате"...
:mrgreen: :mrgreen:

A'е мо'е ли по кандидат-студентски изпити да се мъъкнете с Мама, 'тате', стринка, баба и домашния пес?!
Големи хора сте вече!

Както и да е... Аз бих го оставила в заблуждение... да си се повърти още малко, да си се помота... и да изтърве всички сркове... Догодина ше иде Пръв! да се запише! Силно се надявам тогава да не взима 'тате' с него за кураж :)
la douleur exquise
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”