От 98 човецИ са минали 41, от които 7 момичета, останалото момчета...ето точна информация от изминалия денMetodiev написа:Днес колко човека минаха психотои от колко
Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Академия на МВР vol. 2
-
kris_smile
- В началото бе словото
Здравейте и аз тази година кандидатствам в Академията.Желая ви успех на всички

- the_favourite
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
на коя дата сиkris_smile написа:Здравейте и аз тази година кандидатствам в Академията.Желая ви успех на всички![]()
![]()
![]()
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ем тогава няма какво да се притеснявашuyfuliutyr написа:ох сонриса успокои ме аз съм много ентилегентен и другото не обичам шоколад
-
kris_smile
- В началото бе словото
на 25the_favourite написа:на коя дата сиkris_smile написа:Здравейте и аз тази година кандидатствам в Академията.Желая ви успех на всички![]()
![]()
![]()
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Как имаше ли някоя курсантка , която да ви държи краката за коремните 
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ще те разочаровам, но си ги държите един на друг канидат-курсантите 
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Хахах ами ако не стигат кандидат-курсантите ?_sonrisa_ написа:Ще те разочаровам, но си ги държите един на друг канидат-курсантите
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
Сигурно ще поискаш ся и някоя какндидат курсантка да те подпре от долу докато правиш лицеви опори

- the_favourite
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- _sonrisa_
- Флъдзила
Още повече, че сте разделени на момчета и момичета като на седянка и ви изпитват далече един от друг. Така че ще имаш късмета някой пич да седи върху тебе
Или евентуално да погледаш мацките..
Или евентуално да погледаш мацките..
Аз минах физичвския(50 от 50 възможни точки), IQ и психо теста (без интервю) и сега чакам класирането в края на следващия месец, бала ми е 27,44 от възможен 30 и незнам дали да кандидатствам другаде (понеже другаде не искам да уча) но начина по-който се прави бала тази година е за 1-ви път така и нзн това 27,44 дали ще е достатъчно
(мисля си че няма да имам проблеми, но все пак имам малки тревоги
)
на 11 ли беше на физически? понеже тогава само 1 момиче беше заедно с момчетата?Wrath написа:Абе аз минах...ама покривах нормативи с момчетата, дали ми беше зле?
- _sonrisa_
- Флъдзила
Аз ти препоръчвам да имаш резервен вариант. Бройките са малко, а със сигурност ще има хора, които да имат по-високи оценки от теб в дипломатаmagicman написа:Аз минах физичвския(50 от 50 възможни точки), IQ и психо теста (без интервю) и сега чакам класирането в края на следващия месец, бала ми е 27,44 от възможен 30 и незнам дали да кандидатствам другаде (понеже другаде не искам да уча) но начина по-който се прави бала тази година е за 1-ви път така и нзн това 27,44 дали ще е достатъчно(мисля си че няма да имам проблеми, но все пак имам малки тревоги
)
не ми се вярва някой да има над 29, ако има такъв човек, който да е изкарал две 6-ци на матурите, едва ли ще иска да става полицай : D така си мисля аз_sonrisa_ написа:Аз ти препоръчвам да имаш резервен вариант. Бройките са малко, а със сигурност ще има хора, които да имат по-високи оценки от теб в дипломатаmagicman написа:Аз минах физичвския(50 от 50 възможни точки), IQ и психо теста (без интервю) и сега чакам класирането в края на следващия месец, бала ми е 27,44 от възможен 30 и незнам дали да кандидатствам другаде (понеже другаде не искам да уча) но начина по-който се прави бала тази година е за 1-ви път така и нзн това 27,44 дали ще е достатъчно(мисля си че няма да имам проблеми, но все пак имам малки тревоги
)