Mоже да се интерпретира и по друг начин. Играч търсещ съприкосновение, за което се дава симулация и жълт картон, защото тоя нокът който му "попречи" не му наруши равновесието.
Световно първенство по футбол - ЮАР 2010
Модератори: ники, Methuselah
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Re: Световно първенство по футбол - ЮАР 2010
Бетоне, за вратарският фаул, не съм съгласен. Това е червен картон, точно колкото аз и ти играем на световното 
Mоже да се интерпретира и по друг начин. Играч търсещ съприкосновение, за което се дава симулация и жълт картон, защото тоя нокът който му "попречи" не му наруши равновесието.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Зависи от какъв ъгъл, го е видял съдията, защото ние имаме удоволствието да гледаме повторения и да виждаме и космите в носа на вратаря, но съдията няма. Като цяло доста се изсили с червен и дузпа, като второто си беше достатъчно. То не, че имаше фаул, но като можеш да симулираш... това си е и част от играта.
Иначе аз правя Евала на съдията да отсъди такова крайно решение срещу домакините.
Иначе аз правя Евала на съдията да отсъди такова крайно решение срещу домакините.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Ахахаха, вчера ме изкърти тоя червен картон. Тия от Южна Африка просто НЕ се спряха, нападателя на Уругвай го осакатиха направо, егаси и нещастниците, постоянно ритат, бутат се. И наистина на повторението вратаря не направи кой знае кво нарушение, ама на съдята му беше дошло до гуша. Още повече, че чакаха поне 2-3 минути да влезе резервния вратар, и го ЧАКАХА, можеше съдията да каже, че няма да го чака, та пак им направиха реверанс.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Е ти какво очакваш?
Форлан да бие направо на празна врата ...
Много ясно,че ще го чакат. Кой да очаква,че вратар ще получи червен картон и ще трябва да влиза резервния.
Доста рядко се случва ...
Форлан да бие направо на празна врата ...
Много ясно,че ще го чакат. Кой да очаква,че вратар ще получи червен картон и ще трябва да влиза резервния.
Доста рядко се случва ...
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Е, да и аз тва си помислих, че супер рядко се случва. А той вратаря според мене е изкоментирал нещо и за тва му даде червен картон, щото само го докосна с крак, нищо не му направи.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
нищо не му направи, нали, само го докосна с крак
ти какво очакваш само срещу кръв, счупен крак, глава, ръка да дават червен картон
Нарушението вчера, от към правилника си е за червен картон, каквото и да си говорим играча излизаше сам на празна врата, вратаря го спря непозволено.
И да, евала на жабара, че му даде червен картон, рядко някой съдия би бил толкова строго справедлив към домакин на световно първенство.
ти какво очакваш само срещу кръв, счупен крак, глава, ръка да дават червен картон
Нарушението вчера, от към правилника си е за червен картон, каквото и да си говорим играча излизаше сам на празна врата, вратаря го спря непозволено.
И да, евала на жабара, че му даде червен картон, рядко някой съдия би бил толкова строго справедлив към домакин на световно първенство.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)
Убийствени коментари има в тая тема.
Убийствени коментари има в тая тема.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Няма друг начин.dexteriti написа:Бетоне, за вратарският фаул, не съм съгласен. Това е червен картон, точно колкото аз и ти играем на световното
Mоже да се интерпретира и по друг начин.
100%-ово отсъждане
Последно промяна от Бeтон на 17 Юни 2010, 12:34, променено общо 1 път.

-
dexteriti
- Да живей словото
С това само ставаш смешен, затова има съдия, а не камери, защото няма 100%. И аре да почнеме да мислиме, щото темата е една голяма пумия.Бeтон написа:Няма друг начин.dexteriti написа:Бетоне, за вратарският фаул, не съм съгласен. Това е червен картон, точно колкото аз и ти играем на световното
Mоже да се интерпретира и по друг начин.
100%-ово отсъждане
Къде вкара Левски бе, болен!?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Вие пак разсъждавате от позицията...
ако трябва срещу Лефски да се свири такова нещо, дали българския ташак щеше да се осмели да СПАЗИ ПРАВИЛНИКА
Ето как се свири
http://www.youtube.com/watch?v=l0PyTHx_3yM
ако трябва срещу Лефски да се свири такова нещо, дали българския ташак щеше да се осмели да СПАЗИ ПРАВИЛНИКА
Ето как се свири
http://www.youtube.com/watch?v=l0PyTHx_3yM

-
dexteriti
- Да живей словото
Няма никаква дузпа, закърмен селянино, стига си провокирал.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Това че си изгубил пари от срещата е отделен въпрос
Съдиите на това световно дотук са безпогрешни. Не говоря за объркан - я корнер, я тъч.
В такива моменти си личи класата им. Това че сте свикнали тука все отнякъде да изхитрувате, че другия търсил съприкосновението... просто на световно равнище номерата на нашенските "герои" Хитър Петър и Андрешко не минават.
Хитър Петър може да се надлъгва само с Настрадин Ходжа, иначе е кръгла нула.
Съдиите на това световно дотук са безпогрешни. Не говоря за объркан - я корнер, я тъч.
В такива моменти си личи класата им. Това че сте свикнали тука все отнякъде да изхитрувате, че другия търсил съприкосновението... просто на световно равнище номерата на нашенските "герои" Хитър Петър и Андрешко не минават.
Хитър Петър може да се надлъгва само с Настрадин Ходжа, иначе е кръгла нула.

- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Аха. И супертънки засади улавят.Бeтон написа::
Това с дузпата и червеният картон си е по правилник, но сега почнаха да коментират, че самото правило е прекалено сурово... айде, ако е като онова влизане на Бартез от клипчето ти на Валенсия и Льо Ем - с краката напред, - съм съгласен. Ама това не беше толкова грубо нарушение.
"В момента във ФИФА работим точно върху това – да няма двойно наказание за едно и също нарушение. Жълт картон е по-приемливата санкция за фаул, подобен на този на Коне", коментира още (Абеди) Пеле.
Но вчера съдията си действаше по правилник, не може и копче да му кажеш.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Точно това искам да кажа, тука хитър петровци искат да изклинчат.Norwegian Wood написа:Но вчера съдията си действаше по правилник, не може и копче да му кажеш.

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Абе искаме да изклинчим. Просто попитах какво е правилото, пък ти вдигна егати пушилката...