[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
Някой има ли окончателна информация отностно местата за прием през новата 2010/2011 година? 
- mina_k
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
"Президентът на Ръбъ" със сигурност ще е интересна.Най-малкото ,защото е свързана с актуална и противоречива личност.Освен това смятам Иво Инджев за добър журналист,като изключим,че твърде много показва негативното си лично отношение към Първанов и акцентът в публикациите му почти винаги се насочва към него.
Мисля да си взема "Да се обичаме с отворени очи" на Букай.Подариха ми "Нека ти разкажа" преди време и определено дава повод за размисли!
Мисля да си взема "Да се обичаме с отворени очи" на Букай.Подариха ми "Нека ти разкажа" преди време и определено дава повод за размисли!
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Целим се откъм автори обачеeasy написа:"Прагът на Зрелостта" е супер, макар да я четох преди две години най - малко (малко преди моят "праг на зрелостта", преди да навляза в "сърцето на мрака", така да се каже). Наскоро прочетох "Острови на Течението" на Хемингуей и макар да е недовършена, последният ред ѝ придаде доста смисъл и тежест. Започнах малко Ф. Скот Фитцджералд, но само два-три разказа и "Отсам Рая" (красиво, красиво). И Селинджър, разбира се. Без коментар. Много хаотично и на парче... ами, Лакомия.Паланюк. "Приспивна Песен". Къси яки изречения. Голям, нищо че svetlio.varna не го бърка.
В новият брой на "Vice" - интервю с Брет Истън Елис. Започвам да чета всичко негово. И, най - важното, Иво Инджев, "Президент на РъБъ".
![]()
Оня ден се прибрах с "Великият Гетсби" и "Устата ми хубава, очите ми зелени", че ми беше крайно време да ги почна. "Старецът и морето" ми отнесе главата и хвърли директна асоциация с Джек Лондон (а дали е така кой ще ми каже...), пък "По телеграфа" е жив учебник по журналистика, честно. И тихо псувах Сартр цял един следобед, докато не стигнах до края на "Погнусата". За сметка на това "Чужденецът" на Камю ме влюби абсолютно, сега остава да видя дали Сизиф ще довърши процеса. А друго на Паланюк отказвам да чета, докато не ми мине породеното от "Боен клуб" желание да си гася фасове по стъпалата.
И споделете после мнение за Иво Инджев. (:
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аз имам едно въпросче
Три пъти оценката от изпита + матурата по БЕЛ + оценката от дипломата по история (или матура)--> Кое се взима в случая? Втората матура ми е история, но там се представих доста зле, та въпроса ми е дали ще вземат по-високата оценка(в случая-дипломата) 
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
оценката от дипломата е по история
Освен, ако матурата не ти е по-висока и изришно не желаеш нея да вземат 
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Айде пак за стотен път...
Ако си полагала матура по история, взимат нея.
Ако не си, взимат дипломата.
Без значение коя е по-високата оценка.
Ако си полагала матура по история, взимат нея.
Ако не си, взимат дипломата.
Без значение коя е по-високата оценка.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Това не е вярно! Взема се оценката от ДЗИ с приоритет. Само ако нямаш оценка от ДЗИ, тогава се взема оценката от дипломата.Варненец написа:оценката от дипломата е по историяОсвен, ако матурата не ти е по-висока и изришно не желаеш нея да вземат
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
И така , батки, наближава.. и колкото повече наближава, толкова повече не виждам каква тема могат да дадат... Отворена съм къж вашите предположения
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз си оставам с предложението "Акции"The_iMMortal_f написа:И така , батки, наближава.. и колкото повече наближава, толкова повече не виждам каква тема могат да дадат... Отворена съм къж вашите предположения![]()
![]()
Много хора ми говорят, че ще се падне нещо за Световното, ама аз все се съмнявам в тоя вариант.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Cvetunka
- В началото бе словото
а стига с това световно, гаден футбол смотан...гррр
не го искам...ама пък си мисля за една тема..."Вувузела" или "свирка/шум"
не го искам...ама пък си мисля за една тема..."Вувузела" или "свирка/шум"
Ars longa, vita brevis
^^^ Мда, не е изключено и нещо подобно. Може да е свързано с World Cup 2010, но само като метафора, прикриваща истинския замисъл. 
You can never go too far...
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ти гледай вярно да ни дадат тема "Свирка", ще има не 50, а 90 процента двойки. XD Нещо, "Шум", би било яко. 
"Оправдания" ще е, оправдани Маргини, пак ще се обясняваме пред ЕС за бюджета...
"Оправдания" ще е, оправдани Маргини, пак ще се обясняваме пред ЕС за бюджета...
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Лично мен този изпит ще ме хване в личен творчески спад. От месец не съм писал почти нищо...
А с оценката от първият изпит балът ми е само 25,08, което едва ли ще ми стигне.
А с оценката от първият изпит балът ми е само 25,08, което едва ли ще ми стигне.
http:\\bsskg.wordpress.com
- Cvetunka
- В началото бе словото
пуффф...вече все да ме стяга отвътре, има 1 седмица:S
Ars longa, vita brevis
- mina_k
- Пишете, о, братя
Ако ще е свързано със световното,а то няма как да не включат подобна тема, ще е "Вувузел".Много,много въображение ще се иска!
Не че попринцип е ненужно.