Прави добро и ще получиш добро. - Абсолютно! =) Няма какво повече да добавя към тази поговорка.
Хората (българите) по природа са злобни. - Зависи. Хора всякакви
Вярваш ли в хората? - Вярвам, но често ми се случва да изгубвам вярата си и да се разочаровам.
Ако имаш изпита, който ще се падне утре, ще го дадеш ли на колегите си/класа си, като знаеш, че ако имате масово 6ци може да ви анулират работите. - Ако сме близки с тях и се разбираме, най-вероятно да. =)
На какъв тип просещ човек ще дадеш пари? (би ли дала изобщо)-майка с дете,старец,инвалид,пияница. - Най-вече на дете...
Би ли простила изневяра? - Това е много добър въпрос. Пак е според зависи. Ако много обичам този човек...аз по принцип винаги давам шанс. Най-вероятно да, въпреки че самата изневяра със сигурност ще ме отврати. Ако се повтори вече не бих простила.
Делиш ли баничка с бездомно куче? - Ммм, понякога отчупвам от сандвичите си на кучетата
Би ли излязла на протест? И за каква кауза? - Да! Ако ми нарушават прекомерно правата и съм недоволна. Най-вече срещу някоя институция...
Ще се бориш ли да промениш положението тук, или ще заминеш в чужбина да търсиш собственото си щастие? - Както бях казала по-горе, искам да съм един от хората, които ще променят България към по-добро. Искам да помогна на нашата страна. Искам да имаме добра репутация, искам другите страни да следват нашия стандарт, да взимат пример от нас, а не ние от тях. Но затова трябва много ОБЩИ сили. Трябва всички млади хора да обединим силите си и да спрем да се крием и да бягаме! Не знам.. в чужбина по-скоро бих учила и ходила на командировка или екскурзия. Трудно ми е да си го помисля, че няма да си бъда у нас.
Би ли живяла извън пределите на родината за постоянно? - Както отговорих на предния въпрос, ще ми е странно. Още е много рано да кажа, тъй като засега бакалавъра смятам да си го взема тук, а за пръв път в живота ми ще ми се наложи да отсъствам цял месец от България. Ще видя какво е чувството... Обаче определено понякога трябва разнообразие. За постоянно не, но за известно време (няколко месеца) не бих отказала. Аз обичам да пътувам, да откривам нови хоризонти, нови култури и езици. =)
Въпросите ти изобщо не са тъпи, беше ми много приятно да отговарям!