Размисли и страсти: _Stella_

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
_Stella_
Паисий
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Re: Размисли и страсти: _Stella_

Мнение от _Stella_ »

Съгласна ли си:
Прави добро и ще получиш добро. - Абсолютно! =) Няма какво повече да добавя към тази поговорка.
Хората (българите) по природа са злобни. - Зависи. Хора всякакви ;) Познавам и незлобни.
Вярваш ли в хората? - Вярвам, но често ми се случва да изгубвам вярата си и да се разочаровам.

Ако имаш изпита, който ще се падне утре, ще го дадеш ли на колегите си/класа си, като знаеш, че ако имате масово 6ци може да ви анулират работите. - Ако сме близки с тях и се разбираме, най-вероятно да. =)
На какъв тип просещ човек ще дадеш пари? (би ли дала изобщо)-майка с дете,старец,инвалид,пияница. - Най-вече на дете...
Би ли простила изневяра? - Това е много добър въпрос. Пак е според зависи. Ако много обичам този човек...аз по принцип винаги давам шанс. Най-вероятно да, въпреки че самата изневяра със сигурност ще ме отврати. Ако се повтори вече не бих простила.
Делиш ли баничка с бездомно куче? - Ммм, понякога отчупвам от сандвичите си на кучетата :) Гледат ме с такива мили очички...как да им откажа?!
Би ли излязла на протест? И за каква кауза? - Да! Ако ми нарушават прекомерно правата и съм недоволна. Най-вече срещу някоя институция...
Ще се бориш ли да промениш положението тук, или ще заминеш в чужбина да търсиш собственото си щастие? - Както бях казала по-горе, искам да съм един от хората, които ще променят България към по-добро. Искам да помогна на нашата страна. Искам да имаме добра репутация, искам другите страни да следват нашия стандарт, да взимат пример от нас, а не ние от тях. Но затова трябва много ОБЩИ сили. Трябва всички млади хора да обединим силите си и да спрем да се крием и да бягаме! Не знам.. в чужбина по-скоро бих учила и ходила на командировка или екскурзия. Трудно ми е да си го помисля, че няма да си бъда у нас.
Би ли живяла извън пределите на родината за постоянно? - Както отговорих на предния въпрос, ще ми е странно. Още е много рано да кажа, тъй като засега бакалавъра смятам да си го взема тук, а за пръв път в живота ми ще ми се наложи да отсъствам цял месец от България. Ще видя какво е чувството... Обаче определено понякога трябва разнообразие. За постоянно не, но за известно време (няколко месеца) не бих отказала. Аз обичам да пътувам, да откривам нови хоризонти, нови култури и езици. =)

Въпросите ти изобщо не са тъпи, беше ми много приятно да отговарям! :)
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
Аватар
_Stella_
Паисий

Мнение от _Stella_ »

1. Харесваш ли си името? Защо? - Дааа! като малка си го мразех, не знам защо. А сега, защото определено всички ме свързват така с италианския. И все пак от латински означава "звезда", какво по-хубаво от това? :flower:
2. Връзки или пари? - Връзки :roll:
3. Имидж или сила? - Сила :mrgreen:
4. Като си ядосана - снайпер или тежка картечница? - Тежка картечница :?
5. Като си спокойна - снайпер или тежка картечница? - Нито едно от двете.
6. А огнехвъргачка? - Не. Не съм чак толкова зла!
7. Имаш ли демони? Какви? - Понякога ме прихваща нещо, но това е в многоо крайни моменти, когато всичко ми е на главата и не знам къде се намирам.
8. Имаш ли ангели? Какви? - Те са повече, определено - хранители, и всякакви такива :)
9. Вярваш ли, че волята ти да се променяш е по-силна от инерцията ти да не се? - Да. :P Имам воля!
10. Колко често употребяваш думата "инициация"? - 0.о
11. Ако намериш лампата на джин, какви ще ти бъдат трите желания? - Да владея всички езици на света, да направя околосветско пътешествие и да няма беднотия.
12. Между бързи и комфортни коли, кои предпочиташ? - Комфортни :wink:
13. Харесваш ли космически изследвания? - Ъъ, да, може би.
14. Имаш ли настроение, в което предпочиташ да видиш слънцето, пред луната? - Да.. обичам слънцето =) Луната е романтична, нея също.
15. Имаш ли любимо число? - Да, 5.
16. Имаш ли любима геометрична фигура? - 0.о втф? Триъгълник ;D
17. Срам ли те е да се разплачеш пред друг човек? - Май вече не, защото се е случвало.
18. Имаш ли страхове? - Да. Страх ме е (като Светльо) да не остана сам-самичка. И ме е страх, когато някой мой любим човек страда.
19. За коя част на човешкото тяло се сещаш, ако ти кажат: "От кръста много по-надолу." - За краката ;)
20. Има ли случаи, в които се правиш на по-глупава, отколкото си? - Ъъъ, дъъ. 0.о Не се сещам.
21. Има ли за теб връзка между уют и безметежност? - Не. Според мен са две различни неща.
22. Най-голямото ти щастие беше, когато получаваше или когато даваше най-много? - Като давам. Надали ще ми повярват повечето хора. Например обожавам чувството като правя нещо добро на някого или някаква услуга, или някакъв подарък. Толкова е сладко да видиш милата реакция на човека отсреща. =)
23. Какъв тип хумор те разсмива най-много? - Ирония. :Р
24. Имаш ли любимо животно? - Зайче.
25. Някога съжалявала ли си дори за миг, че не си мъж? - Много пъти. Когато съм в онзи едноседмичен период например :lol:
26. Обичаш ли да се чувстваш като принцеса? - Обичам когато моят принц ме нарича принцеса ^^
27. Как разбираш метафората на граховото зърно? - Че от много мъничко пораства много голямо...и е вече непредотвратимо.
28. Колко вида хора има за теб? - Алтруисти и егоисти.
29. Колко вида хора има в теб? - Добрият човек, Нервнякът, Лигльото, Забавният, Щедрият, Съпричастният, Милият, Учивият, Усмихнатият...
30. Колко често ти се случва да се ангажираш с въпроси като: "Защо розите имат бодли?" - От време на време като се разочаровам от хората =)
31. Ще ми нарисуваш ли овца? - На компа не мога да рисувам ;D
32. Ще ми се обадиш ли, ако ме видиш по улиците? - Дам.
33. Има ли разлика между това да бъдеш "заредена" и това да бъдеш "силна", и ако има - каква е тя? - Силна съм в някакви трудни моменти или като преследвам някаква желана цел. Заредена съм, когато имам хъс, или когато съм заредена с положителна емоция или с енергия за изхабяване :lol:
34. Каква предпочиташ да си - заредена или силна?
35. Би ли си замълчала, ако споделя, че обичам нещо, а ти не го харесваш? - Повечето пъти изразявам мнението си. Понякога си замълчавам, когато знам, че това ще нарани човека отсреща.
36. Къде са границите между премълчаването, лицемерието и лъжата според теб? - Да премълчиш не е точно лъжа, а един вид заобиколен път, да си лицемер значи да си учтив и да се правиш, че уважаваш човека отсреща, като наум и зад гърба му плюеш по него, а да лъжеш повечето пъти е за твоя лична угода, признавам само благородната лъжа, която е с цел да запазиш нещо.
37. Какво мислиш за смелостта? - Положително качество, което е нужно в тежките моменти.
38. Губила ли си ключове? - Не.
39. Закъснявала ли си за извънредно важно събитие? - Не. Като цяло съм точен човек (във всички отношения).
40. Какво зарежда интереса ти към хората? - Поведението им, излъчването им, начинът им на говорене, интересите им, външният вид.

Аватар
_Stella_
Паисий

Мнение от _Stella_ »

Я един въпрос, че ми е скука...
Кво праим, ако единствената възможност да се развиеш(кариерно) е да спинкаш с шефа? Бъди буквалистка, единствена значи единствена. И не е нужно да е честен отговор, всички го знаем :lol:- Ти не ме познаваш, но част от хората малко или много ме познават и съм искрен човек. За мен да спиш с шефа е най-долното нещо. Аз съм човек, който постига успехите си с труд и пот на челото. Обожавам чувството, което се поражда у мен като знам, че си изкарвам честно нещата. Не обичам лесните пътища и тесните и кратки улички. Ако трябва ще изкача 1000 стъпала, ще извървя най-дългата улица, за да стигна до целта си ЧЕСТНО. Защото аз не се унижавам. Имам чест и достойнство. Не съм гнида, която се опитва да се добере до желаното място, като лижа гъзове или спя с някого.

Аватар
_Stella_
Паисий

Мнение от _Stella_ »

+1 за мръсен Рим, хах.

Иначе явно си се засилила към моята специалност, ще имаш изненади ;)

С какво се смяташ за различна? - С това, че си имам мой си стил на живот, не имитирам другите, обличам се по мой вкус и не обичам да подражавам и да ми налагат нещо. Не съм заблудена и наивна като много хора.
Какви качества държиш да има един твой близък приятел/ка? - Да ме разбира, да сме добър екип, да ме уважава и да понася характера ми.
Страдала ли си много от доверчивостта си? - Да, доста.
Дъжд или слънце? - Слънце. =)

Аватар
_Stella_
Паисий

Re: Размисли и страсти: Стелла

Мнение от _Stella_ »

FloWersOfEviL написа:Дори само заради цитати, като тези, си струва да знаеш френски. В оригинал звучат още по.. завладяващо :)
Ще уча френски като втори език в Университета. :) Срамота е цялото ми семейство да го знае, а аз не. :P

Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

1. Най-обидното нещо, което са ти казвали или си чувала за себе си?
2. Умееш ли да контролираш гнева си?
3. Здравословно ли се храниш?
4. Ако можеше да избираш - перфектна визия, брилянтен ум или и двете?
5. Какъв шампоан използваш? Доволна ли си от него или искаш да го смениш и елсев ти дава 5 причини да го направиш :lol:?
6. Грешката, която е преобърнала целия ти живот и го е променила до неузнаваемост?
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

кой ще стане световен шампион?
а бе ти си за Италия нали?
а кой футбаляга от ботуша те радва най-много?
дай от едно до пет на тия под изречението:
тоти
дел пиеро
буфон
канаваро
гатузо
дзамброта

кой ти е любимия италиански отбор?

животът е прекрасен амели пулен ?
Аватар
_Stella_
Паисий

Мнение от _Stella_ »

1. Какво мислиш за форОма? - Много ме кефи. Има много интересни теми, забавни и интересни хора.
2. Ще ходиш ли на форОмната? - Да, но сега се оказа, че за малко ще бъда...
3. Коя ти е любимата тема у форОма? - КСК история откъдето всичко тръгна :lol:
4. Защо не искаш достъп до раздела 18+? Аз поисках 15 секунди след като научих за него :lol: - Не знам, не ме привлича този раздел =)
5. Любимата ти книга? - "Малкият принц"
6. Любимият актьор? - Уентуърт Милър
7. В кой филм искаш да участваш? - В някой романтичен филм тип "Тетрадката" =)
8. За колко пари би се снимала на корицата на Плейбой? :mrgreen: - Не бих се снимала за Плейбой. Не си продавам тялото!
9. Най-голямата ти мечта? - Ако я разкрия няма да се сбъдне ^^
10. Харесваш ли Анелия? - На външен вид е симпатична, иначе не я слушам.
11. А харесваш ли как пее? :lol: - Има хубав глас, но както казах не я слушам =)
12. Найт Флайт или Ялта? - Що за въпрос! ЯЛТА >>>>>>>>>> Найт Флайт. Втората дискотека е ужасна.
11. Дискотека или домашно? - Дискотека ^^
12. Какъв алкохол обичаш? - Предимно ликьорчета и Бира :) Мразя концентрати!
13. Какви очакваш да бъдат колегитети от МО на есен? - Пекани =)
14. Хареса ли ти сладоледа? :mrgreen: - Реторичен въпрос! :P
15. Защо 2 дена преди най-важния ми изпит кисна у форОма и мудря въпроси за Размисли и старсти? :lol: - Защото много ме харесваш :lol:
16. Най-омразен форОмец? - Нямам омразни ^^ Аз не мразя!
17. А форОНка?
18. Що не си качиш снимката по червения бански в Снимки на потребители? :mrgreen:
19. Какво винаги си искала да направиш, но никога не ти е стигала смелост? - Да плесна два шамара на някой, който ме дразни зверски... не знам :lol:
20. А кога ще го направиш? - Знам ли :roll:
21. Какво си искала да направиш, но не си имала възможност?
22. Какво мислиш за Бойко Борисов? - Беше ми президент на каратето. Бате Бойко си е Бате Бойко.
23. А за разходките в Бойко-Борисовата градина? :lol: - Обичаммм! :mrgreen:
24. А за пейките там? - Е има удобни, има и продънени и мръсни...поне има избор :lol:
25. Много въпроси ли задавам? - МНОГО. Те са с цел да надминеш FightForFreedom :lol:
26. Какво очакваш от това лято? - Много купони и работа :P
27. А от есента? - Здраво учене първо в Италия и там купони и пътувания. :) После в България купони, учене и сериозна работа.
28. Какво правиш когато ти е скучно? - Хващам някоя книга или влизам у форОма.
29. А когато си тъжна? - Слушам музика и ям шоколад, много ясно! 8)
30. По принцип красивите момичета са адски тъпи. На какво се дължи факта, че ти не се вписваш в това правило? Това изключението, което потвърждава правилото ли е или нещо друго? - Най-вероятно :lol: :oops:
31. Искаш ли Мила да отключи пак темата Какво бихте направили, ако се събудите до ЧНМ? :lol: - Хах, може може :lol:
32. Какво искаш още да те попитам? - Нищо :lol: Извинявай, просто въпросите са адски много :shock: Ти надвиши лимита!
33. А за какво да не питам в никакъв случай? :mrgreen: - Нищо вече :Р
34. Какво време обичаш? - Слънчевоо :sun:s
35. Ходи ли ти се на плаж? - Ужасно МНОГО!
36. Левски или ЦСКА? - Левски, баце :)
37. Кой ще стане шампион на Световното по футбол? - Бразилия :roll:
38. Ако един ден се оженя за Анелия, какъв сватбен подарък ще ни подариш? :mrgreen: - Със сигурност ЕДИН от подаръците, ще е онази ваша снимка на огромен плакат :Р
39. Мислиш ли, че съм "егоцентричен и самовлюбен"? - Не. Просто имаш самочувствие, а без него закъде сме?!
40. А че "струи секс от мене"? - Хахах :lol: Може да се каже :P
41. А че "имам там нещо в главата"? - Имаш, имаш. Не малко!
42. Какъв беше най-хубавият подарък, който получи тази Коледа? - Пътеводител за Италия ^^
43. А вярваш ли в Дядо Коледа? - Мчи кЪк :lol:
44. Опиши Варненец с четри изчерения от поне 5 думи? (шегувам се, разбира се :lol: ) - Хахахах :lol:
45. Любима песен? - Първата, за която се сещам е винаги Elisa - Dancing.
46. Песен, която може да те разплаче? - Горната и Carter Burwell - "Bella's Lullaby"
47. Обичаш ли театър? - Повече от кино! Много! :)
48. Три конкретни неща, които би променила в България, ако имаш възможност? - Инфраструктурата, ситуацията с бездомните кучета и въпросът с боклука.
49. Вярваш ли в нещо? - Да.
50. В какво? - В това, че има добри хора и в себе си и своите сили.

Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско Управление
Обратна връзка:

Мнение от Ksto »

Виновни ли са политиците, според теб, за ниския ни стандарт на живот?
Какво ни трябва, за да променим настоящото положение?
От къде трябва да започнат промените?
Защо, според теб, получаваме най-малко пари на работен час в целия ЕС?
Одобравяш ли сегашното правителство?
A ББ? Дянков, Цветанов? Изобщо, следиш ли политическите събития (а трябва)? :D

Чалга дискотека или нечалга дискотека?

ПП Без повече сухарски въпроси от моя страна :rr:
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

1 - Какво ти е мнението относно заминаването на не малка част от връстниците ни в чужбина да учат?
2 - Гледаш ли волейбол и ако да, смяташ ли че ще се класираме за финалите на Световната лига?
3 - Непукист ли си?
4 - Дарко или Делта?
5 - Пепси или Кола-кола?
6 - Любимо място в Копривщица и защо?
7 - Смяташ ли да се научиш да караш колело?
8 - А кола?
9 - Влак или автобус?
10 - Кое е най-мащабното събитие, на което си присъствала?
11 - Любим месец и защо?
12 - Караш ли ски?
13 - Защо са тези долни черти в никнейма ти?
14 - Обичаш ли да споделяш с хората по-лични неща?
15 - Пускала ли си някога тото?
16 - Играеш ли белот?
17 - На кой етаж живееш?
18 - Спала ли си на палатка?
19 - Любима порода кучета и защо?
20 - Пица или дюнер?
21 - Съжаляваш ли за нещо през живота си, ама за нещо наистина важно (няма нужда да го споменаваш).
22 - Умееш ли да признаваш грешките си и да се извиниш за тях.
Аватар
_Stella_
Паисий

Мнение от _Stella_ »

1. Най-обидното нещо, което са ти казвали или си чувала за себе си? - Че ме ревнуват от собственото ми гадже.
2. Умееш ли да контролираш гнева си? - Повечето пъти да.
3. Здравословно ли се храниш? - Не много :? И да и не.
4. Ако можеше да избираш - перфектна визия, брилянтен ум или и двете? - Брилянтен ум, но и визията не е второстепенна...със сигурност двете са си идеалната комбинация.
5. Какъв шампоан използваш? Доволна ли си от него или искаш да го смениш и елсев ти дава 5 причини да го направиш :lol:? - Хахаха! Булшит! Много време използвах Пантен, но вече беше време да го сменя. Сега съм със Syoss и съм много доволна ^^
6. Грешката, която е преобърнала целия ти живот и го е променила до неузнаваемост? - Чак до неузнаваемост... :roll: Един страхотен ден на един плаж...

Аватар
_Stella_
Паисий

Мнение от _Stella_ »

кой ще стане световен шампион?
а бе ти си за Италия нали?
а кой футбаляга от ботуша те радва най-много? - Лука Тони. Не го знам много...
дай от едно до пет на тия под изречението:
тоти - 1
дел пиеро - 2
буфон - 3
канаваро - 6
гатузо - 4
дзамброта - 5

кой ти е любимия италиански отбор? - Интер :P

животът е прекрасен амели пулен ? - Първият съм го гледала и ми е един от любимите...

Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

:P
Вярваш ли в случайността или смяташ, че всичко е предопределено?
Ако можеше да върнеш времето назад, къде би искала да се родиш и защо?
Мъжете или жените са по-добри приятели?
А може ли между мъж и жена да съществува само приятелство?
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
_Stella_
Паисий

Мнение от _Stella_ »

Виновни ли са политиците, според теб, за ниския ни стандарт на живот? - Имат известна вина. Всички са виновни според мен.
Какво ни трябва, за да променим настоящото положение? - Енергични, умни, млади хора, които да дадат всичко от себе си и да се обединят... и разбира се по-малко корупция и кражби.
От къде трябва да започнат промените? - От самия състав на правителството.
Защо, според теб, получаваме най-малко пари на работен час в целия ЕС? - Заради ниския стандарт. Нас ни нямат за нищо, те ни се присмиват и вероятно съжаляват, че са ни приели...
Одобравяш ли сегашното правителство? - Горе-долу... може би е малко по-добро от предишното.
A ББ? Дянков, Цветанов? Изобщо, следиш ли политическите събития (а трябва)? :D - Горе-долу... Мнението ми за тях е отрицателно, но не ми се обяснява защо.

Чалга дискотека или нечалга дискотека? - Нечалга дискотека. Въпреки че всичко живо се бута на чалгата и уж най-големите купони стават там...аз пък си правя купона и на нечалга :mrgreen:

ПП Без повече сухарски въпроси от моя страна :rr:- :lol:

Аватар
_Stella_
Паисий

Мнение от _Stella_ »

1 - Какво ти е мнението относно заминаването на не малка част от връстниците ни в чужбина да учат? - Доста гадно за България. Но те търсят своето щастие. Те ще се образоват добре и ще се уредят. Надявам се повечето от тях да се върнат...
2 - Гледаш ли волейбол и ако да, смяташ ли че ще се класираме за финалите на Световната лига? - Не гледам :oops: Иначе дано :)
3 - Непукист ли си? - Повечето пъти да. За дреболии не ми пука, за важни неща колкото и да не го показвам, ми пука.
4 - Дарко или Делта? - Делта =)
5 - Пепси или Кола-кола? - Пепсито е по-готино, но не толкова комерсиално колкото Кока-Колата.
6 - Любимо място в Копривщица и защо? - На мостчето. Защо ли? Пушките, революцията...
7 - Смяташ ли да се научиш да караш колело? - Може :wasntme:s Защо не! Най-добрият ми приятел тия дни ме канеше, тъй че обмислям скоро да последвам примера му :lol:
8 - А кола? - Да, но по.нататък. Малко се чувствам несигурна :roll:
9 - Влак или автобус? - Не :lol:
10 - Кое е най-мащабното събитие, на което си присъствала? - Може би концертът на AC/DC ^^
11 - Любим месец и защо? - Май. Всичко се случва тогава. Тогава е и най-готиното време... тогава всичко се раззеленява и оживява...
12 - Караш ли ски? - Не :oops: А толкова исках...
13 - Защо са тези долни черти в никнейма ти? - Не знам и аз, така ми хрумна :lol: Защото повечето пъти имената са заети :roll:
14 - Обичаш ли да споделяш с хората по-лични неща? - Зависи с кои хора. Като цяло да, но вече твърде личните ги запазвам за себе си.
15 - Пускала ли си някога тото? - Дам. :)
16 - Играеш ли белот? - Да, много ми харесва!
17 - На кой етаж живееш? - 7-ми :P
18 - Спала ли си на палатка? - Не, но искам! Ще да е много приключенско (като съдя по твоите преживявания ^^).
19 - Любима порода кучета и защо? - Хъски! Уникално красиви и излъчват мъдрост и благородство. А и си приличат с вълците.
20 - Пица или дюнер? - Пица, но и дюнер много обичамм :mrgreen:
21 - Съжаляваш ли за нещо през живота си, ама за нещо наистина важно (няма нужда да го споменаваш). - Дам.
22 - Умееш ли да признаваш грешките си и да се извиниш за тях.- Да. Свикнала съм да ме критикуват...няма как. Никой не е съвършен =) Иначе доста често се извинявам, дори за дреболии...

Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”